![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Piese noi apărute pe radio-urile din România
Last Updated: Sep 16 2019 23:00, Started by
alexis27
, Sep 12 2018 00:32
·
0

Posted 12 September 2018 - 00:32

Propun un topic separat pentru piese noi, care vi se par bune și care apar în playlistul radio-urilor din România (naționale, locale, regionale, de nișă), pentru că am observat că sunt multe discuții strict pe această temă.
Încep și eu cu o listuță de piese fresh, intrate în difuzare la RFM în săptămâna aceasta: 120 - 128 BPM: Valeria Stoica - Just a Boy EDX - Sillage Mowe - Insane Eddie Thoneick - Otherside Jonas Blue - Back and Forth Iceleak - Something In The Water Caleidoscope - Bottom Of The Ocean Silk City - Electricity Sigala - Just Got Paid Steve Aoki & Kiiara - Be Somebody 70 - 110 BPM Alesso - Remedy Morandi - Kalinka Inna - No Help Sophia Ayana - Obsession Elle King - Good Thing Gone Zhavia - Deep Down L Devine - Peer Pressure |
Posted 12 September 2018 - 00:36

Pe Virgin Radio:
Inna - No Help Alex Parker - Not a Goodbye Martin Garrix - High on Life Pe Pro FM: Sofi Tukker - Good Time Girl (doar în cadrul clasamentului Trending Hits) Edited by AndReW99, 12 September 2018 - 00:48. |
Posted 12 September 2018 - 00:42

Ioana Ignat x Edward Sanda - In Palma Ta (pe asta nu ati auzit-o? )
Parca pe la Digi fm am auzit-o (sau la Romania Actualitati )! Eu nu prea am ce sa scriu ca mai mult ascult posturi de radio cu muzica din anii '90 am ajuns sa-mi placa mai mult radio Romania Actualitati ca are muzica variata decat Digi fm, ZU etc care baga zilnic aceleasi melodi si de 5-6 ori (sau chiar mai mult), au playlisturi mult prea limitate! Hituri actuale dar ti se scarbeste sa le auzi tot timpul! Edited by stlk, 12 September 2018 - 00:50. |
Posted 12 September 2018 - 00:53

La RFM Ioana Ignat e deja sus in top... frumusica piesa.
Inna e intrata de o saptamana, Alex Parker din august, Martin Garrix a intrat de pe 5 august si e pe locul 4 in top la ora actuala, Sofi Tukker - „Good Time Girl” a fost pe RFM din aprilie pana in iunie difuzata. Sa tineti minte inca un viitor hit: Jraffe - „California”. |
Posted 12 September 2018 - 08:21

De abia acum,citind comentariile de mai sus imi dau seama cat de retrograd si habarnist pot sa fiu.
Sa ratez atatea vedete,numai eu sunt in stare. |
Posted 12 September 2018 - 08:25

Posted 12 September 2018 - 10:10

Eventual titlul subiectului ar fi putut fi: "Melodii noi la posturile de radio romanesti".
|
Posted 12 September 2018 - 13:16

,,,
la radio "super fm" de langa brasov, super new entry in top 20 airplay ultima piesa a lui adi minunea, direct pe locul 17 |
Posted 12 September 2018 - 22:19

De abia acum,citind comentariile de mai sus imi dau seama cat de retrograd si habarnist pot sa fiu. Sa ratez atatea vedete,numai eu sunt in stare. Dar multa lume vrea noutati, si ii inteleg. Eu unul astept sa se mai aleaga graul de neghina, sa vedem ce ramane din toate astea dupa cativa ani. |
|
Posted 14 September 2018 - 20:19

Pe Kiss a fost Black Cofee & David Guetta - Drive
Pe ZU: Deepforever & Iarina - Count on you Pe Virgin: ZHU - Ghost In My Bed |
Posted 15 September 2018 - 20:30

@RFM - noutati:
David Guetta - Say My Name Lola Indigo - Ya No Quiero Na Vanotek - My Day Lost Frequencies - Like I Love You Martin Garrix - Burn Out Dan Balan - Numa Numa |
Posted 18 September 2018 - 00:16

@RFM - noutati:
MO - Way Down Gucci Mane - Wake Up In The Sky Ciara - Dose Malifoo - Heart Stops Beating |
Posted 18 September 2018 - 00:38

Pe ZU e de câteva zile Aprinde Scânteia de la Smiley și Dorian Micu.
|
Posted 18 September 2018 - 08:13

Și la Kiss & Pro e.
Edited by energyuser, 18 September 2018 - 08:13. |
|
Posted 18 September 2018 - 13:24

Nou pe Virgin: Don Diablo feat. Emeli Sandé & Gucci Maine - Survive
Edited by AndReW99, 18 September 2018 - 13:44. |
Posted 25 September 2018 - 01:37

RFM - unele dintre noutati:
de zi: MAISON - Under My Clothes Ellis x Jeja - Like Chuckie - Back In The Day Ana Munteanu - Unde te duci David Guetta - Let It Be Me Ale Q - Strangers Like Us Rita Ora - Let You Love Me MO - Imaginary Friend Mabel - One Shot Imagine Dragons - Zero Klingande - Wonders Sage The Gemini - Buss It de noapte: Yalown - My Friend Booka Shade - Line Of Fire Jack Back - Sometimes Abel Ramos - Dreaming Blinkie - Blue Skies |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users