Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
NOI TESTE RO-ALERT! Daca prim...

De ce nu stopam suprapopularea?

Katalin Talent(nu e cu manele)

Recovery 0x000000 eroare
 Grant suplimentar Erasmus in Ista...

VAG vs Renault

Firma care sa obtina actele neces...

GoPro Hero 7 Black Vs Samsung S10
 Alegerea bancii potrivite

Enable automatic WiFi shutdown

Incalzire in pardoseala in zona s...

Ce relatie a existat intre Maria ...
 Cats (2019)

Universul Marvel

Pierdere freon instantenee ?

Dovada ca astronautii au fost pe ...
 

Google chrome se blocheaza ocazional

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
CostyNn96

CostyNn96

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 18.04.2018
Salut, mi s a actualizat SINGUR google chrome-ul si ocazional[din ce in ce mai des] se blocheaza pentru cateva secunde, chiar si cate5 secunde ramane "inghetat" dupa care isi revine. Ce pot face in aceasta situatie ? nu doresc sa folosesc alt aplicatie[mozilla, opera s-amd]
cum pot reveni la vechea versiune, daca incerc s o descarc de pe site ul chrome automat imi da ultima actualizare,
PS : mai intampina cineva aceasta problema ?  ma gandesc totusi ca actualizarea fiind recenta inca se lucreaza la ea[aseara cand am umblat ultima oara pe internet era vechea versiune de chrome si n aveam probleme de genu].

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,830
  • Înscris: 17.05.2004
System restore ?

Vezi să nu ai ceva pe la hard.

#3
CostyNn96

CostyNn96

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 18.04.2018
Am dat dar degeaba , atat pe desktop cat si pe IE merge impecabil...problema persista doar pe chrome., si asta din dimineata asta...aseara n am avut probleme de genul, s au modificat si pictogramele la chorme.
LE : acum tot butonand pe IE am constatat ca se intampla acelasi lucru ca si pe chrome, imaginea "ingheata" pentru 5-10 secunde, dar sageata de la mouse merge...in desktop nu am probleme. doar pe internet, ciudat e ca pana azi dimineata nu am avut astfel de probleme, mergea fara probleme.

Edited by CostyNn96, 05 September 2018 - 12:17.


#4
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,830
  • Înscris: 17.05.2004
Să nu fie vreun virusel. O scanare cu MBAM ?

Aici găsești ceva versiuni mai vechi ale Chrome

https://www.slimjet....old-version.php

#5
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,743
  • Înscris: 07.08.2008
Mie cand mi-a facut figuri a fost din cauza "protectiei antivirus" integrate in el - chrome://settings/cleanup - desi am debifat acolo, sa NU ma protejeze, vad ca ii place sa se bifeze automat + imi recomanda sa dezinstalez... antivirusul
[ https://s8.postimg.cc/z1gzrqeid/screenshot_1022.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Aia cu antivirusul integrat se poate dezactiva relativ usor, trebuie blocat accesul la un folder de unde e instalat Chrome, se gasesc pe net detalii, nu mai stiu exact unde am gasit pasii.

#6
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,978
  • Înscris: 24.11.2015
Ce configuratie ai ? Procesor/ram

#7
CostyNn96

CostyNn96

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 18.04.2018

View PostTruculMagic, on 05 septembrie 2018 - 12:15, said:

Ce configuratie ai ? Procesor/ram
Amd athlon ii x2 260 3.2 ghz , 6gb ram ddr3 1333mhz.
@tigerheart nu am acolo nicio aplicatie de genu.

Edited by CostyNn96, 05 September 2018 - 12:21.


#8
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,978
  • Înscris: 24.11.2015
Procesorul e slabut, totusi cu 6gb ram nu ar fi trebuit sa ai probleme.
Eu cu un i3 ULV gen 3 (laptop) si 4gb ram tot asa pateam (ingheta cateva secunde), i-am mai adaugat 2gb ram si de atunci nu mai am probleme, merge si acuma fara probleme. Incearca sa ajungi la 8gb ram, vezi si HDD-ul sa nu fie in 100%.

Edited by TruculMagic, 05 September 2018 - 12:25.


#9
CostyNn96

CostyNn96

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 18.04.2018

View PostTruculMagic, on 05 septembrie 2018 - 12:25, said:

Procesorul e slabut, totusi cu 6gb ram nu ar fi trebuit sa ai probleme.
Eu cu un i3 ULV gen 3 (laptop) si 4gb ram tot asa pateam (ingheta cateva secunde), i-am mai adaugat 2gb ram si de atunci nu mai am probleme, merge si acuma fara probleme. Incearca sa ajungi la 8gb ram, vezi si HDD-ul sa nu fie in 100%.
pana azi dimineata nu am avut probleme cu inghetarea imaginii..."zbura" pe net , aplicatii,filme, jocuri...dar acum de cand l am aprins de dimineata mi se intampla chestia asta si + dasta s a schimbat si interfata la chrome ...cred ca l au actualizat
PS : hardul este un samsung de 500 gb, cum adica sa nu fie  in 100%?

Edited by CostyNn96, 05 September 2018 - 12:28.


#10
Romaryho

Romaryho

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 15.06.2016
Asa imi da si mie de la placa mea de sunet Creative ,i-am dat ignore si aia e.Doar nu o sa dau disable la sunet...in rest nu mi-se blocheaza.

#11
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,926
  • Înscris: 23.03.2018
Adica sa nu fie folosit hardul 100%, de vreun program.
Task manager > perfosnace sus > jos recource monitor > disk > disk activity > coloana total > ordonare descrescatoare > stai cu ochii pe ambele ferestre (chrome / resource monitor) pe cite jumate de ecran

#12
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,978
  • Înscris: 24.11.2015

View PostCostyNn96, on 05 septembrie 2018 - 12:27, said:

pana azi dimineata nu am avut probleme cu inghetarea imaginii..."zbura" pe net , aplicatii,filme, jocuri...dar acum de cand l am aprins de dimineata mi se intampla chestia asta si + dasta s a schimbat si interfata la chrome ...cred ca l au actualizat
PS : hardul este un samsung de 500 gb, cum adica sa nu fie  in 100%?

Pai tot vin cu actualizari si necesita tot mai multe resurse, acuma pentru un laptop decent neaparat ai nevoie de un i3 min gen 6-7 si macar 6gb ram. Posted Image
Vezi in task manager la cat sta hdd-ul.

#13
CostyNn96

CostyNn96

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 18.04.2018
despre asta vorbim ? daca da, cum este bine/rau?
Attached File  Fără titlu.png   639K   39 downloads

#14
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,830
  • Înscris: 17.05.2004
Dă jos cu Revo Uninstaller Driver Booster ăla.

#15
CostyNn96

CostyNn96

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 18.04.2018

View Postwaterman, on 05 septembrie 2018 - 12:41, said:

A ramas de decor, nu mai il folosessc de vreo 2 luni Posted Image)...in afara de el, hdd ul cum vi se pare ?
Ps ; apare in poza undeva pe acolo " googlecrashandler.exe" ala sa fie cauza blocarii temporare? si daca da... cum scap de el ?

Edited by CostyNn96, 05 September 2018 - 12:44.


#16
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017
Citește topicul ăsta :

(https://forum.softpe...hide-topic-nou/)

#17
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,830
  • Înscris: 17.05.2004
Eu aș da jos Chrome complet, restart, reinstall.

#18
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,857
  • Înscris: 29.04.2018

View Postwaterman, on 05 septembrie 2018 - 12:43, said:

Eu aș da jos Chrome complet, restart, reinstall.
Uite-asa as face eu. :)

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate