![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Presa Romaneasca ciordeste Stiri!
Last Updated: Aug 31 2018 08:24, Started by
byker89
, Aug 26 2018 20:19
·
0

Posted 26 August 2018 - 20:19

Proprietarul acestui canal YT fura de un an incoace reportaje de stiri de la televiziuni precum Digi24, Antena 3, B1, Romania, TVR etc. si ba chiar le acopera cu logo-ul canalului sau . Si le atribuie ca fiind ale lui. Nimeni nu stie, dar probabil ca a facut si ceva bani de ordinul sutelor de euro din vizualizari.
Asta se numeste Piraterie la modul grav. CANALUL DE STIRI - YouTube Bine, si televiziunile romanesti de stiri in sine fura la greu, plagiaza si traduc stiri cuvant cu cuvant de pe site-uri externe, fara a le preciza sursa de au ajuns niste clickbait-uri cu fake news. Digi24, Antena 3 , Realitatea, Romania si PRO TV au fost gasite cu mata-n sac cand au furat reportaje video de la televiziuni straine, blurandu-le logo-ul, fara niciun acord comun cu televiziunile straine. Cel mai recent a comis-o PRO TV care a blurat in mod nesimtit sursa de provenienta a materialului: Avalanșă filmată într-o parcare din Rusia. Mașinile au fost acoperite de zăpadă - Stirileprotv.ro Eu nu cred ca specifica in orice contract normal din lumea asta ca printr-un acord comun, atunci cand un material e preluat, sursa de provenienta sa fie blurata. Iar asta se numeste plagiarism si furt si piraterie. Televiziunile straine de stiri ar trebui sa le tarasca pe televiziunile romanesti in procese pentru furt de reportaje si incalcarea drepturilor de autor. Cam asta e situatia presei romanesti in ziua de azi. Nu pare amuzant avand in vedere ca astia fac bani grei din ciordeala, iar trusturile externe nu fac nimic pentru a reclama prejudiciile. Ne mai miram de ce avem ciorditori prin parlament si guvern cand insusi cainele de paza al democratiei e insusi un ciorditor ce se urca pe masa cand nu e nimeni atent si insfaca cate ceva de mancare: mai un copan, mai un piept de pui , mai o ceafa de porc, mai un pic din garnitura, mai un biscuite. E interesant cum Digi24 sare sa acuze politicienii de coruptie indiferent de tabara, dar nu se uita la ei care traduc stiri cu Google Translate (si incorect gramatical) si fura reportaje blurandu-le sursa de provenienta. De Antena 3 si Romania nu mai zic, aia mint si manipuleaza de cum respira. Dar si mai interesant ca PRO TV care plagiaza la greu si fura reportaje ii tot raporta pe cei care descarca de pe torrente si urmaresc site-uri cu filme/seriale piratate online doar pentru a-si mari abonatii la Voyo, site-ul ala pe care nu se uita nimeni tocmai fiindca continutul e dubios rau si de proasta calitate ca si cum filmele si serialele incarcate ar fi piratate. Hotul striga hotul in tara asta. P.S. eu am buna decenta sa spun ca am initiat acest topic inspirandu-ma dupa blogul lui Zoso. Canalul de Știri - o televiziune nouă pe Youtube ⋆ zoso blog Jalnica stare a celor mai vizitate site-uri din România ⋆ zoso blog Nu fac reclama la blogul lui , doar ca suntem multi ca si el care observam starea jalnica a presei romanesti. Edited by byker89, 26 August 2018 - 20:40. |
Posted 27 August 2018 - 15:03

Posted 31 August 2018 - 08:24

Nu ati vrea titluri relevante, fara "nu o sa-ti vina sa crezi cine cui si unde a pus ..." ?
p.s stirile false oricum se raspandesc, e datoria ta sa ti le triezi Edited by MarianG, 31 August 2018 - 08:25. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users