![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
iphone 7 - problema baterie
Last Updated: Aug 30 2018 14:41, Started by
VerSus_88
, Aug 21 2018 10:09
·
0

Posted 21 August 2018 - 10:09

Salutare , am si eu o problema cu un Ip7 , de aseara a inceput de se duce bateria in aproximativ 1h.
L-am incarcat si acum dimineata , iar in 15 minute a ajuns de la 100% la 75%. Care sa fie problema ? |
Posted 21 August 2018 - 10:25

Vezi eventual ce anume iti consuma bateria, daca are si iOS functia asta, iar in cel mai rau caz fa un backup complet cu iTunes si da-i un reset general.
Nu uita sa verifici inainte contul de iCloud de pe telefon si sa te asiguri ca stii parola, fiindca iti vor fi cerute dupa reset. Daca face tot asa atunci ori bateria e cu probleme, ori ai undeva un scurt-circuit. Edited by Hider141, 21 August 2018 - 10:26. |
Posted 21 August 2018 - 10:26

Pot fi multe probleme.... de la bateria care s-a nasolit pana la o aplicatie care a ramas “agatata”.
Vezi si tu care e starea bateriei. Da un restart la telefon si vezi daca se mai repeta. |
Posted 21 August 2018 - 10:32

mai am si cateva luni garantie la telekom , o sa-l duc azi .
|
Posted 22 August 2018 - 18:07

mai am si cateva luni garantie la telekom , o sa-l duc azi . ce am patit eu este similar, telefon cumparat din Belgia, am fost la noumax mi-a schimbat bateria cu toate ca nu era cazul. Marti seara sa descarcat si nu am avut incarcator la mine, dimineata, mort si in ziua de azi, am fost la noumax, surpriza...inlocuire, dar nu mai este in garantie, 1700 lei la schimb cu un telefon similar si 90 zile garantie.... Pas... Am trecut la 8..... |
Posted 30 August 2018 - 14:41

ATENTIE LA NOUMAX
Am scris mai sus problemele avute, astazi am fost cu un prieten la un service, surpriza....Bateria din iphone este cea originala, nici macar nu a fost inlocuita, caut actul care demonstreaza ca a fost schimbata si pe care scrie alta serie si OPC scrie pe ei... Attached FilesEdited by carceanu, 30 August 2018 - 14:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users