Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
☕ Cafeneaua cafelei la ibric
Last Updated: Mar 17 2024 06:28, Started by
crisstonne
, Aug 19 2018 14:07
·
34
#523
Posted 20 March 2019 - 14:10
Uite un prăjitor de cafea pentru bucătărie
Attached Files |
#525
Posted 20 March 2019 - 23:52
boabele trebuiesc incalzite inaine de preparare,intensifica aroma,cum le incalzesti? parca caldura era un inamic
|
#526
Posted 21 March 2019 - 00:17
Nu știu, eu nu fac asta.
Cafeaua măcinată, cît mai aproape de prepararea unei cafele, cred că este cea mai importantă. Asta am observat eu. |
#527
Posted 21 March 2019 - 06:13
#528
Posted 22 March 2019 - 03:08
Eu cred la fel, apa fiartă scoate aromele la suprafață.
După zeci de ani de viață, nu mai crezi orice trăznaie Pur și simplu, știi ce se întîmplă, dacă faci aia sau ailaltă". Hai să nu mai halim tot ce scrie pe internet.. O încălzire/reprăjire suplimentara, elimină din uleiurile și aromele conținute de boabe. |
#529
Posted 22 March 2019 - 08:21
Exact. Nu e ca la condimentele folosite la mâncare, unde o prajeala scurta eliberează aromele.
|
#531
Posted 24 March 2019 - 19:59
#532
Posted 24 March 2019 - 20:34
Depinde de gust. Eu am fost multumit de cafelele de la Doncafe Fresh. In comparatie cu cele din comert sint prajite mai light si mult mai proaspete.
|
|
#533
Posted 26 March 2019 - 16:35
O cafea caldă, într-o zi mohorîtă, rece și umedă.
Attached Files |
#535
Posted 29 March 2019 - 08:31
#536
Posted 31 March 2019 - 17:53
E vreo problema daca rasnita merge fara boabe cateva secunde?
|
#537
Posted 31 March 2019 - 18:31
Am devenit "elitist", mi-am luat si eu cafea boabe si o rasnita electrica. Nu m-am aruncat la produse scumpe ci am luat "preturi". adica cafea Segafredo Crema si cea mai ieftina rasnita... Motivul: mi-am luat pentru deplasari si un espressor tip Moka electric si cafeaua macinata din comert trecea prin sita, chit ca asta nu se intampla la cel pentru plita. Ce sa fac daca in camera de hotel nu au aragaze ci doar prize????
Scuze crisstone dar inca merg pe principiul ca, chiar fiind electric, espressorul Moka tot a cafea la ibric aduce... |
|
#538
Posted 31 March 2019 - 19:33
#540
Posted 31 March 2019 - 21:55
A, ok.
Eu sînt sătul de aparate, încerc mai pe minimalism. Mă frec la ochi, mă scarmăn în k#r, am pus apa în ibric, am pus ibricul pe inducție, zahăr/ cafea, cam aia este. Stă 5 minute la opărit și gata. Pare interesanta asta, cred ca funcționează și pe inducție, din ce văd. Dar am întrebat acum femeia, dacă vrea cafetieră. A zis din mers, NU [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/D3qcX2prc84?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users