Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Casa p+m ilfov
Last Updated: Aug 03 2018 20:15, Started by
Ina86
, Aug 01 2018 18:52
·
0
#37
Posted 03 August 2018 - 14:32
Mda.. dell99, sunt gusturi si gusturi, mie nu imi place ideea de a trece prin salon ptr a intra in bucatarie si camera tehnica mi se pare risipa de bani si de spatiu. Dar ezte strict parerea mea.
Nu am luat o personal ,eu ma bucur foarte mult ca va dati cu parerea iar eu voi lua ceea ce consider ca ma avantajeaza,mai ales ca am locuit la bloc pana acum si nici nu am construit vreo casa inainte ca sa stiu ce si cum. Va multumesc ca imi impartasiti din experiențele dumneavoastrã. Buna ideea cu masa pliabila. In cazul meu nu se poate aplica,deoarece noi avem deja mobila ptr toata casa si ptr terasa. Terenul are 17.83m deschidere si adancime, 22.45m ,amprenta va fi 75.50mp s.c,iar la mansarda 60.50 mp s.c , cu un total de 126mp s.d. Edited by Ina86, 03 August 2018 - 14:36. |
#38
Posted 03 August 2018 - 14:43
Te pacalesti singura, insa de asta te vei lovi cand vei incepe sa ceri oferte. O sa vezi ca absolut toti constructorii vor considera suprafata construita desfasurata de 151 mp la care se adauga terasa, si vei plati manopera pentru aceste suprafete, nicidecum pentru ceea ce scrie arhitectul tau pe hartie.
Edited by the_lion, 03 August 2018 - 14:44. |
#39
Posted 03 August 2018 - 18:48
Cati ml de blat ai in bucatarie? Daca pui centrala ai pierdut ~50-60 din zona de dulap suspendat, daca pui msr,msv si uscator rufe ai mai pierdut 180cm de blat. Iti ramane suficient pentru alte chestii de bucatarie?
Eu am vazut moda asta cu msr in bucatarie pe la multa lume dar zau daca pot sa inteleg de ce. Mi se pare total nepotrivit. |
#40
Posted 03 August 2018 - 19:25
Eu as deschide totul la parter - living, dinig si bucatarie. As pune o singura masa.
As renunta la dusul de la parter si in locul lui as pune masina de spalat si uscatorul peste ea. |
#41
Posted 03 August 2018 - 20:15
Buna,
Ma amuza feng shuiul arhitectului. Eu I-as spune ca imi strica mie zen-ul si sa faca cum vreau eu nu cum vrea el. Cred ca o solutie decenta este sa impingi peretele de la dining pe linie cu cel de la bucatarie si sa faci terasa pe toata latura. Nu sunt fan al scarilor balansate, le consider incomode si prefer cu podest. Camera tehnica sustin ca e musai sa ai si nu este un spatiu irosit. O sa constati ca ai nevoie de un spatiu pentru diverse instalatii ( de la termice la electrice, ventilatie, curenti slabi, etc). Centrala in sine nu e mare dar vin tevi, filtre, robineti, etc. o gramada de mate pe care nu vrei sa le vezi in bucatarie. In multe cazuri in camera tehnica se poate pune si masina de spalat si scapi de ea din bucatarie. Consider corecta abordarea P+M sau P+E din punct de vedere energetic. La o solutie doar parter suprafata expusa mediului este mai mare la acelasi volum util deci inerent pierderi mai mari. Dezavantajul este suprafata pierduta cu scara si evident efortul in a o urca. Pina la urma este o optiunea pe baza careia decizi si mergi mai departe. Nu e sanatos sa te grabesti cu proiectul. Tot ce hotarasti acum va avea consecinte ulterior si odata batut in cuie este dificil si costisitor sa modifici. Daca totul e decis nu e o problema sa deschizi santierul in sept/octombrie. In ultimii ani avem vreme acceptabila pina in dec si vreme urita si in martie. In 2015 am inceput in 15 sept si am lucrat 2 luni fara probleme. Spor! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users