Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De cand a devenit Suedia o ț...

Izolatie centura și stalpi

Rareș Nastase semneaza seria...

Toyota Yaris Hybrid sau VW Polo 1...
 Cea mai buna rețea by Ookla ...

Infintare asociatie proprietari -...

Chip grafic integrat vrea driver ...

Onkyo NS 6170 vs NUC + DAC
 Despre comunicare

Cum sa invat pt admiterea la facu...

Recomandare smartphone 800 lei

Cum va informați inainte de a ave...
 Consum prea mare focus MK2?

Alegere/discutii frigider offgrid...

Problema Facebook Lite

Sa fie EDID-ul monitorului , sau ...
 

Am avut o problema cu routerul, l-am resetat,dar dupa ce il configurez nu am internet nici pe PC nici pe telefon pe wifi, ajutor.

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Danieledi

Danieledi

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.07.2018
De dimineata nu mi-a mai mers calculatorul si odata ce el nu a mai mers nici wifi-ul nu avea net. Am reinstalat windowsul si acum merge PC-ul, insa wifi-ul tot nu mergea. Cum am pierdut contul si parola a trebuit să îl resetez. Dupa resetare m-am uitat peste tot pe net si nu am găsit ceva care sa ma ajute concret cu configurarea. Routerul este ZTE ZXHN F660.

Vreau si eu niste idei pentru ca eu nu ma pricep si vrea sa il fac sa mearga atat pentru mine cat si pentru restul familiei.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

#2
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,922
  • Înscris: 01.02.2008
De la cine ai internet?  Cum ai pierdut asa, subit, contul si parola?

Daca tot l-ai resetat, trebuie sa bagi, din nou, datele de conectare la providerul tau de internet.

Edited by rosix, 11 July 2018 - 23:20.


#3
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,529
  • Înscris: 18.04.2008

View Postrosix, on 11 iulie 2018 - 23:20, said:

De la cine ai internet?  Cum ai pierdut asa, subit, contul si parola?

Daca tot l-ai resetat, trebuie sa bagi, din nou, datele de conectare la providerul tau de internet.

Are are ONT ZTE F660, are de la RDS, dar mna!

View PostDanieledi, on 11 iulie 2018 - 22:52, said:

De dimineata nu mi-a mai mers calculatorul si odata ce el nu a mai mers nici wifi-ul nu avea net. Am reinstalat windowsul si acum merge PC-ul, insa wifi-ul tot nu mergea. Cum am pierdut contul si parola a trebuit să îl resetez. Dupa resetare m-am uitat peste tot pe net si nu am găsit ceva care sa ma ajute concret cu configurarea. Routerul este ZTE ZXHN F660.

Vreau si eu niste idei pentru ca eu nu ma pricep si vrea sa il fac sa mearga atat pentru mine cat si pentru restul familiei.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

ONT-ul se configurează singur.
Ai cumva LOS aprins?

LE: Nu cred că ai căutat bine:
http://www.politicos...0-f668-diginet/

#4
Danieledi

Danieledi

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.07.2018

View PostKyKyKyKy, on 11 iulie 2018 - 23:28, said:



Are are ONT ZTE F660, are de la RDS, dar mna!



ONT-ul se configurează singur.
Ai cumva LOS aprins?

LE: Nu cred că ai căutat bine:
http://www.politicos...0-f668-diginet/

LOS nu este aprins.
Am gasir acel ghid, am incercat ce scria in el, dae nu a mers. Probabil nu am facut eu ceva cum trebuie.

#5
Neaceasca85

Neaceasca85

    Locatie: Slatina OT

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,049
  • Înscris: 14.10.2008
Suna la RDS.

Ei iti spun userul si iti pot reseta parola contului de PPPoE.

#6
ldpe

ldpe

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,444
  • Înscris: 08.03.2017
user: user
parola: digi
Contul RDS este pe contract, daca nu-l ai suni la ei . alte alternative nu exista.

Edited by ldpe, 12 July 2018 - 08:02.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate