Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anulare imobilizator, scule, etc

B.U.G. MAFIA - 3 PIESE NOI

Pasaport - intrebare nelamurire

Masina oras la 2000-2500 Euro
 Viorica Dancila si PETROM (famili...

Dreptul la viata - Interzicerea a...

Drum Delta prin Braila

Crop & Subtitrare
 Alegere facultate

cecuri de calatorie

Samsung Galaxy S8 vs. iPhone 7 vs...

Eroare windows 7
 Intrebare steam

Razboaiele Putiniste (1999-2018)

Mesaj bord Fiat

Problema "artefacte" Tv H...
 

Am avut o problema cu routerul, l-am resetat,dar dupa ce il configurez nu am internet nici pe PC nici pe telefon pe wifi, ajutor.

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Danieledi

Danieledi

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.07.2018
De dimineata nu mi-a mai mers calculatorul si odata ce el nu a mai mers nici wifi-ul nu avea net. Am reinstalat windowsul si acum merge PC-ul, insa wifi-ul tot nu mergea. Cum am pierdut contul si parola a trebuit să îl resetez. Dupa resetare m-am uitat peste tot pe net si nu am găsit ceva care sa ma ajute concret cu configurarea. Routerul este ZTE ZXHN F660.

Vreau si eu niste idei pentru ca eu nu ma pricep si vrea sa il fac sa mearga atat pentru mine cat si pentru restul familiei.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

#2
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,149
  • Înscris: 01.02.2008
De la cine ai internet?  Cum ai pierdut asa, subit, contul si parola?

Daca tot l-ai resetat, trebuie sa bagi, din nou, datele de conectare la providerul tau de internet.

Edited by rosix, 11 July 2018 - 23:20.


#3
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,100
  • Înscris: 18.04.2008

Vizualizare mesajrosix, pe 11 iulie 2018 - 23:20, a scris:

De la cine ai internet?  Cum ai pierdut asa, subit, contul si parola?

Daca tot l-ai resetat, trebuie sa bagi, din nou, datele de conectare la providerul tau de internet.

Are are ONT ZTE F660, are de la RDS, dar mna!

Vizualizare mesajDanieledi, pe 11 iulie 2018 - 22:52, a scris:

De dimineata nu mi-a mai mers calculatorul si odata ce el nu a mai mers nici wifi-ul nu avea net. Am reinstalat windowsul si acum merge PC-ul, insa wifi-ul tot nu mergea. Cum am pierdut contul si parola a trebuit să îl resetez. Dupa resetare m-am uitat peste tot pe net si nu am găsit ceva care sa ma ajute concret cu configurarea. Routerul este ZTE ZXHN F660.

Vreau si eu niste idei pentru ca eu nu ma pricep si vrea sa il fac sa mearga atat pentru mine cat si pentru restul familiei.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

ONT-ul se configurează singur.
Ai cumva LOS aprins?

LE: Nu cred că ai căutat bine:
http://www.politicos...0-f668-diginet/

#4
Danieledi

Danieledi

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.07.2018

 KyKyKyKy, on 11 iulie 2018 - 23:28, said:



Are are ONT ZTE F660, are de la RDS, dar mna!



ONT-ul se configurează singur.
Ai cumva LOS aprins?

LE: Nu cred că ai căutat bine:
http://www.politicos...0-f668-diginet/

LOS nu este aprins.
Am gasir acel ghid, am incercat ce scria in el, dae nu a mers. Probabil nu am facut eu ceva cum trebuie.

#5
Neaceasca85

Neaceasca85

    Locatie: Slatina OT

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,483
  • Înscris: 14.10.2008
Suna la RDS.

Ei iti spun userul si iti pot reseta parola contului de PPPoE.

#6
ldpe

ldpe

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,231
  • Înscris: 08.03.2017
user: user
parola: digi
Contul RDS este pe contract, daca nu-l ai suni la ei . alte alternative nu exista.

Edited by ldpe, 12 July 2018 - 08:02.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate