![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
[CONCURS] World of Warcraft: Battle for Azeroth
Last Updated: Jun 08 2018 15:06, Started by
pstdgt
, Jun 04 2018 11:08
·
0

Posted 04 June 2018 - 15:20

Horde, deoarece am gasit un guild cu oameni super faini si imi face placere sa joc cu ei.
|
Posted 04 June 2018 - 15:25

FOR THE HORDE evident
![]() |
Posted 04 June 2018 - 15:39

Salut!
All the way for the Horde! Deoarece continua povestea campaniei din Warcraft 3. |
Posted 04 June 2018 - 15:43

Bine ca nu mai am mailul la vechiul cont....
Prefer Alliance pentru ca in ultimii ani am jucat doar alianta desi am inceput sa joc la Horde in 2005 cu un Tauren Druid. |
Posted 04 June 2018 - 15:45

Alliance --- pentru Night Elf si pentru ca toti prietenii mei sunt la alianta
|
Posted 04 June 2018 - 15:45

Alliance , deoarece acolo am toate clasele la lvl maxim + ca acolo am mainul War-fury facut special pentru pvp ( in special arene )
Name - Bulkatos Title - Destroyer's ENd Mog - check for yourself Attached Files |
Posted 04 June 2018 - 15:47

Sunt de partea Alianței din iunie 2007 și nu regret niciun moment. Aici am reușit să găsesc prieteni "virtuali", ce au reușit pe parcursul anilor au ajuns să treacă dincolo de barierele jocului și ale internetului. Facțiunea nu e importantă când ai oameni de valoare lângă time, cu adevărat un lucru neprețuit. Thanks World of Warcraft for helping me find some awesome people who became part of my "real life".
|
Posted 04 June 2018 - 15:47

Horde fiindca pana la urma binele o sa cedeze. If u can't kill them, join them. Also, join the dark side, we have cookies
|
|
Posted 04 June 2018 - 15:50

Prefer ca factiune Alliance datorita faptului ca majoritatea raselor detin racial-uri foarte bune, mai ales pentru PvP. Joc Night Elf Druid de cand a fost lansat jocul si am continuat sa joc aceasta rasa pentru Shadowmeld - fiind o abilitate foarte utila in Arene, insa si in Mythic+ (odata cu expansiunea Legion). De asemeni, pe realmul pe care joc, majoritatea romanilor sunt la Alliance. Din pacate, Battlegroup-ul din care face parte realmul, nu este tocmai ok pentru PvP, nefiind echilibrat din punct de vedere al diferentei de jucatori activi dintre cele doua factiuni. Sper ca Blizzard sa faca ceva in viitorul apropiat si sa uneasca toate realm-urile, sau sa gaseasca o solutie pentru a echilibra diferenta de jucatori de la Horde si Alliance. Personal, imi plac toate rasele datorita unicitatii fiecarei rase prin abilitatile sale, insa consider ca Alliance detine rasele cu cele mai bune racial-uri.
|
Posted 04 June 2018 - 16:15

Horde, pentru Troll "Watchu doin' mon?!"
For the Horde!!! |
Posted 04 June 2018 - 16:38

Alianta, din cauza ca imi plac liderii si povestile lor.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users