![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
De ce s-a scumpit conserva de ton in Germania?
Last Updated: May 26 2018 12:39, Started by
Dormi_Hete
, May 23 2018 18:50
·
0

Posted 24 May 2018 - 10:50

Ce bine ca nu mananc ton.. defapt nu mananc nimic de la conserva.. diar masline, eventual mazare, porumb.
M-am lecuit odata cu o migrena de la o conserva de peste, trei zile nici apa nu am putut sa beau. Mi-am invatat lectia. Nu-s pescar, nici pe malu marii nu traiesc, nu vad de ce as manca peste, mai ales unul care a calatorit prin ambalaje cat altii intr-un an cu masina.
Si in Romania s-au scumpit, de la 8 la 10 lei ![]() |
Posted 24 May 2018 - 10:52

Dar în România de ce nu se mai găseşte calamar în suc propriu?
![]() |
Posted 24 May 2018 - 12:23

Ce bine ca nu mananc ton.. defapt nu mananc nimic de la conserva.. diar masline, eventual mazare, porumb. M-am lecuit odata cu o migrena de la o conserva de peste, trei zile nici apa nu am putut sa beau. Mi-am invatat lectia. Nu-s pescar, nici pe malu marii nu traiesc, nu vad de ce as manca peste, mai ales unul care a calatorit prin ambalaje cat altii intr-un an cu masina. Pentru ca este dovedit ca pestele este unul dintre pilonii unei alimentatii santoase alaturi de legume, de-aia e bine sa mananci peste. Si nu trebuie neaparat sa traiesti pe malul marii ca sa mananci peste, exista si peste de apa curgatoare. Evident, conteaza enorm calitatea, insa asta este valabila pentru absolut orice produs. Cred ca si daca ai manca o carne de porc expirata n-ai putea bea ceva vreo 3 zile. |
Posted 24 May 2018 - 18:28

Posted 24 May 2018 - 18:41

De ce s-a scumpit conserva de ton in Germania?
...de cate ori vad ca se roteste titlul asta ma apuca rasul. ![]() |
Posted 24 May 2018 - 19:25

Posted 24 May 2018 - 19:53

pe vremuri se vindea pastrav afumat la conserva in edeka. conserva era pe la 5 euro si se apropia de "extraordinara" luand ca termen de comparatie sardele in ulei sau ton
![]() |
Posted 26 May 2018 - 12:39

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users