Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia

AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?
 Transportul in comun in Bucuresti...

Recomandare - disjunctoare difere...

Puteti sa imi recomandati si mie ...

Camerele de supraveghere dau uneo...
 Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme

Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android
 La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...

Ce melodie ati vrea sa ascultati ...
 

tv lg nu gaseste canale digitale

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
tony9898

tony9898

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2012
salut!
in toamna mi am cumaprat un lg 49UJ670V si am bagat direct cablul in el, am dat cautare doar canale digitale si a gasit 100+ canale toate bune si frumoase insa pana acum.
recent mi am luat un card CI+ si l am introdus in tv , mi a aparut ca l a detectat si am zis sa dau sa rescaneze insa acum nu imi mai gaseste niciun canal digital, absolut niciunul.
Am dat full search, am incercat si cu CI+ introdus si cu el scos, la fel.Nu gaseste absolut niciun canal si nu pot sa inteleg cum inainte le vedea si acum nu.Am dat si resetare din fabrica, degeaba.
Sunt pe rds.

Edited by tony9898, 02 May 2018 - 20:23.


#2
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,928
  • Înscris: 22.02.2017
322.000 Mhz frecventa, 64 QAM modulatia, 6900 Symbol Rate.

#3
tony9898

tony9898

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2012

 ronuquet, on 02 mai 2018 - 20:22, said:

322.000 Mhz frecventa, 64 QAM modulatia, 6900 Symbol Rate.

frecventa e pe 322000 kHz, symbol rate la fel iar modulatia nu o pot schimba

Edited by tony9898, 02 May 2018 - 20:28.


#4
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,212
  • Înscris: 06.11.2014
Ai selectat "Antena" sau "Cablu" (sau cum le-o fi denumit LG)?

#5
tony9898

tony9898

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2012

 iZet, on 02 mai 2018 - 20:33, said:

Ai selectat "Antena" sau "Cablu" (sau cum le-o fi denumit LG)?
am selectat si cablu si antena si satelit toate modurile posibile

ciudat e ca prima data nu am dat skip la cele analogice si pe alea le a vazut, vreo ~50

Edited by tony9898, 02 May 2018 - 20:37.


#6
bobyploiesti

bobyploiesti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,013
  • Înscris: 18.02.2016
Așa am pățit si eu,trebuie sa aștepți o perioadă de timp sau sună la ei,trebuie activat cardul.

#7
tony9898

tony9898

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2012

 bobyploiesti, on 02 mai 2018 - 20:38, said:

Așa am pățit si eu,trebuie sa aștepți o perioadă de timp sau sună la ei,trebuie activat cardul.
pai si explicatia care e pt ca chiar daca scot cardul nu gaseste nimic
si prima data cand am luat tvul neavand card nimic am bagat cablul direct am cautat digital si a gasit

Edited by tony9898, 02 May 2018 - 20:41.


#8
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,212
  • Înscris: 06.11.2014
Scoate cardul, da scanare. Daca nici asa nu iti gaseste posturile, reseteaza televizorul si ia-o de la capat insa fara card introdus.

Edited by iZet, 02 May 2018 - 20:42.


#9
tony9898

tony9898

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2012
nu gaseste am zis si mi se pare ciudat
acum 6-7 luni cand l am luat gasea si acum nimic

#10
bobyploiesti

bobyploiesti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,013
  • Înscris: 18.02.2016
O fi făcut buba teveul.

#11
arab

arab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,566
  • Înscris: 12.03.2006
Ce tara ai pus si ce limba?

#12
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,772
  • Înscris: 20.06.2009
Selectează la scanare pe Cablu și pe Complet. Fără frecvențe, fără modulații, fără nimic. La operatori alegi RCS-RDS sau Alții, cum vrei tu (ordine canale ca pe decodor sau în ordinea frecvențelor).

#13
tony9898

tony9898

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2012

 arab, on 02 mai 2018 - 20:50, said:

Ce tara ai pus si ce limba?
am pus Romania la tara si engleza la limba
am selectat complet si cablu, degeaba

Edited by tony9898, 02 May 2018 - 20:58.


#14
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,930
  • Înscris: 16.08.2010
Cam la fel am patit si eu cand am pus cardul (doar ca eu eram la upc, in rest aceeasi buba). Am sunat la clienti si am facut setarile manual, apoi a mers.

#15
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,772
  • Înscris: 20.06.2009
Dacă ai făcut și revenire la setările din fabrică, ai luat totul de la început și încă nimic, bagă un mail la LG. Probabil trebuie dus în service...

#16
bobyploiesti

bobyploiesti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,013
  • Înscris: 18.02.2016

 tony9898, on 02 mai 2018 - 20:58, said:

am pus Romania la tara si engleza la limba
am selectat complet si cablu, degeaba


Punde la țară Suedia,o sa meargă.

#17
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,772
  • Înscris: 20.06.2009
P.S. Pentru UPC e mai cu schepsis, la RCS scanarea trebuie să meargă automat... Țara e ok, România?

 bobyploiesti, on 02 mai 2018 - 21:01, said:

Punde la țară Suedia,o sa meargă.

Asta cu Suedia era valabilă acum 7-8 ani, astăzi merge fără probleme și pe România. E un UJ, model nou...

Edited by crislacor, 02 May 2018 - 21:04.


#18
tony9898

tony9898

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2012
da am pus tara Romania si limba engleza
am sunat si la rds si au zis ca trimit pe cineva spunandu mi ca nu garanteaza pentru canalele digitale si ca se mai schimba frecventele.
poate imi dau seama maine cu cei care vin, daca nu inseamna ca e ceva de la tv

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate