Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Modelare ciocolata
Last Updated: Apr 17 2018 21:38, Started by
pinguinul666
, Apr 16 2018 23:10
·
0
#1
Posted 16 April 2018 - 23:10
am vazut pe youtube, un bun bucatar care crease lucruri super din ciocolata - torturi de ciocolata, dar cu forme incredibile, de pilda, un melc nautilus (atasament)
oare cum a putut modela ciocolata asa ?! am cautat si eu un tutorial pt modelarea ciocolatei "la liber" (adica fara o forma fixa), dar nu prea am gasit! aveti voi vreunul (video/ imagini clare etc) ? evident, nu am pretentia sa recreez acel superb tort nautilus! ceva mult mai simplu, dar chiar sunt curios cum se poate modela cioclata "la liber" si sa si ramana in forma aceea, la temperatura ambientala, fara a se topi si a curge Attached Files |
#2
Posted 16 April 2018 - 23:18
pinguinul666, on 16 aprilie 2018 - 23:10, said: dar chiar sunt curios cum se poate modela cioclata "la liber" si sa si ramana in forma aceea, la temperatura ambientala, fara a se topi si a curge exact așa cum se modelează lutul, cum se sculptează marmura, sau cum se toarnă bronzul: cu pricepere și talent. Și multă muncă. |
#3
Posted 16 April 2018 - 23:21
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bbA2sYeUiSE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
#4
Posted 17 April 2018 - 00:33
N-aș preaș crede că "tentaculele" alea sunt din ciocolată. Mai degrabă marțipan.
Cred că astfel de modele se realizează folosind mai multe tipuri de materie primă, de diferite consistențe și posibilități de modelare. |
#5
Posted 17 April 2018 - 00:54
Ciocolata trebuie temperata si se prelucreaza la anumite temperatura.
https://www.ecolecho...-tempering.html |
#6
Posted 17 April 2018 - 21:38
Mai degraba intrebarea este ce tip de ciocolata folosesti, nu cum se modeleaza ...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users