Stone Legend de la Delimano
Last Updated: Mar 29 2018 12:37, Started by
marga32
, Mar 23 2018 07:58
·
0
#19
Posted 23 March 2018 - 23:26
Tigaia de fonta e mai greu de manevrat in comparatie cu cele din noua generatie, dar asta nu ar trebui sa fie un impediment in a gati cu ajutorul ei. Desi pare de moda veche, fonta este durabila, distribuie caldura uniform pentru o gatire perfecta si poate fi folosita si pe aragaz, si in cuptor.In afara de faptul ca, intr-o tigaie de fonta preincalzita poti pune o cantitate mult mai mica de ulei, mancarea este de asemenea mai gustoasa. Poti obtine cea mai delicioasa crusta a mancarii pe care o gatesti, pur si simplu te vei convinge ca preparatele sunt mai bune.
Fonta nu este toxica, spre deosebire de alte tigai si vase (din teflon, de exemplu) care elibereaza toxine in mancare in momentul in care se zgarie ( iar acest lucru se petrece de fiecare data)...si cu cat se invecheste este mai buna...Stima |
#20
Posted 25 March 2018 - 20:43
Am fost astazi intr-un magazin cu produse Delimano. Lasand la o parte vanzatoarele care au sarit calare pe mine din clipa in care am intrat pe usa, vreau sa va zic ca cratita mi s-a parut in regula. Cel putin la prima privire. Este grea, dovada ca e facuta din inox (sau altceva mai greu decat aluminiul). Dar de unde vin materiile prime pentru cratita asta care e produsa in Spania? Si cat de rezistent e stratul acela aderent in timp? Conform reclamei, e ceea ce isi doreste orice gospodina.
|
#22
Posted 26 March 2018 - 21:24
Trebuie tinut cont daca mai gateste si altcineva cu tigaia respectiva, ca pe urma ii da prietena/sotia cu fonta in cap!
Fonta e buna dar grea. Am cumparat acum cativa un grill de fonta --- nevasta-mea se chinuia pur si simplu cu el, abia il manevra cu ambele maini. Apoi am luat unul din aluminiu teflonat din Kaufland -- pe asta il manevreaza usor cu o singura mana. |
#23
Posted 27 March 2018 - 09:05
Si Al si Teflon sunt sanatoase...
Pe fonta nici nu folosesti ulei. |
#24
Posted 28 March 2018 - 20:48
N-am mai rezistat si am luat setul de tigai. Cat de rezistente vor fi in timp, ramane de vazut. Casiera mi-a zis ca au garantie 30 de zile, desi pe eticheta / ambalajul lor scrie 2 ani. Ca la romani.
|
#25
Posted 28 March 2018 - 20:59
oala aia mare e chiar tare. a ars nevasta-mea laptele si s-a desprins pielita aia innegrita instant. la o oala clasica aveai ce freca.
|
#26
Posted 28 March 2018 - 21:18
Nu context ca stratul acela antiaderent care (cica) e piatra veritabila isi face treaba, ci cat de fiabil va fi in timp.
|
#27
Posted 29 March 2018 - 02:41
Pe mine nu piatra ma îngrijorează, ci liantul cu care ea e pusă sa stea acolo
De aceea prefer in ultimul timp vasele clasice, fără niciun strat antiaderent. Poți găti foarte bine și in ele, cu același rezultat, trebuie doar sa știi sa o faci. |
#29
Posted 29 March 2018 - 12:16
De cand le ai? Au urme de uzura, pete?
Zilele astea voi pune poze cu tigaile de la Tefal, apoi le voi arunca. Calitate derizorie la suprapret. Tefal. |
#30
Posted 29 March 2018 - 12:37
Eu imi cumpăr numai tigăi Horeca, din Metro.
Carcasa de inox, fund gros, mâner de inox. Merg in cuptor, super scule . Edited by richelieu, 29 March 2018 - 12:38. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users