Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ecou in telefon

cum fac sa imi afiseze ultimele p...

Ce frumos e la tara

Este normal sa ti se verifice sac...
 modificare / export fisier DDS

Sfat achizitie televizor NEI

Cod Sony C394-CDI-RECT-KW2000

Vinuk din damigeana
 De astazi, proteste masive impotr...

Dealeri scutere sh București

Cum se numesc ?

Cum compilez mai multe fisiere ge...
 Alianta Volkswagen - Ford

instructori auto/scoli auto Const...

Miercuri, 20 iunie, este anun5...

Nokia X5
 

Televizor Horizon 32HL7310H

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
xGe0rGe

xGe0rGe

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 05.02.2017
Salut, azi am cumparat un televizor Horizon 32HL7310H , i-am facut instalarea tot, am bagat  canalele digitale, sunt "oglinda", dar am o problema. Imi apare   pe ecran in partea de sus , o banda cu specificatiile televizorului, adica ce are el, HDMI etc. Nu gasesc cum sa fac sa dispara banda aceea.Daca apas pe orice buton dispare dar apare iar.Ce sa ii fac?

#2
Baxon

Baxon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,335
  • Înscris: 01.03.2017
Baga o poza sa vedem .

#3
Seteh

Seteh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,966
  • Înscris: 21.02.2009
Vezi sa nu ai prin setari undeva Showroom Mode sau ceva asemanator.
Chiar asta era. Mai jos e din manual. Nu l-ai citit? Ah! Am uitat ca romanul se pricepe la toate...

Puteţi activa opţiunea
Modul Magazin
în acest moment. Această opţiune va configura setările televizoru
lui pentru mediul din magazin şi în funcţie de modelul
televizorului utilizat, caracteristicile suportate ale
televizorului pot fi afişate în partea de sus a ecranului
ca bară de informaţii. Această opţiune este destinată
numai stocării. Vă recomandăm să selectaţi
Modul
Acasă
pentru utilizarea acasă. Această opţiune va
fi disponibilă în meniul
Sistem>Setări>Mai
multe şi
poate fi activată sau dezactivată ulterior.

Edited by Seteh, 12 March 2018 - 19:32.


#4
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,819
  • Înscris: 14.11.2004
Mod magazin/demo, se scoate din meniu, vezi la setari generale.

La Samsung se scoate apasand lung tasta MENU de pe televizor, incearca si asa daca nu ai optiune, dar in manual scrie sigur cum sa il anulezi.

#5
xGe0rGe

xGe0rGe

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 05.02.2017
https://postimg.org/image/9fhr151q5/ poza

Nu am gasit Showroom Mode..

Gata, era la Mod Magazin, va multumesc.

#6
Rubin1977

Rubin1977

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 15.07.2017

Vizualizare mesajxGe0rGe, pe 12 martie 2018 - 19:25, a scris:

Imi apare   pe ecran in partea de sus , o banda cu specificatiile televizorului... Ce sa ii fac?
Posted image
E un sticker-folie de plastic. Se dezlipește ușor.

Attached Files


Edited by Rubin1977, 12 March 2018 - 19:48.


#7
Ploiesteanul2015

Ploiesteanul2015

    Cel mai iubit dintre ploieșteni

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,561
  • Înscris: 13.09.2015
Simplu :P

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate