Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Uree 239 analize catel

Programare Sala Tulcea

Tensiune mica Smart Forfour 2017
 Reglaj a

Desparțire de sotie

Problema combina frigorifica

Persoanele care nu se scalda (in ...
 Redmi K50 in Reteaua Digi

Revolut x Vodafone - Obține ...

Cade internetul la platformele St...

Rulouri de aluminiu DIY
 Despre Monitorizarea Sunetului &#...

Șeful bancii centrale a Polo...

Ac adaptor HKA 12150EC 230

Dosarul Revoluției: „g...
 

Ajutor Win server 2012R2 - RAID si erori

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
laurica_fl

laurica_fl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 17.09.2005
Cele 2 server nu interactioneaza, sunt pentru 2 baze de date diferite, locatii difertie.
Ideea e ca partea dusa din matrice e cea pe care este instalat win server 2012. Daca merge ceva prost va trebui de instalat din nou serverul ceea ce este jale. Baza de date o salvez zilnic, dar ce fac cu restul lucrurilor. Sunt o gramada de setari de facut, reinstalarea SQL Server, configurare, reinstalare aplciatiei manager si configurare (lucru ce trebuie facut de firma cu softul). Ma gandeam si eu la Acronis, dar nu am facut niciodata cu RAID si nu stiu ce poate face. :)

#20
laurica_fl

laurica_fl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 17.09.2005
Buna ziua. Am facut noaptea aceasta schimbarea de HDD. Totul a functionat bine, a inceput sa faca rebuilding. A durat undeva la vreo 2 ore.
Dar la final a aparut un mesaj de warning.
The cache for Smart Array P440ar in Embedded Slot has been disabled because the restore operation failed.

Apoi, mai e ceva destul de dubios. LED-urile de la cele 2 HDD unde am facut :interventia" nu mai palpaie pe exterior cum fac celelelate doua care sutn pereche in raid. Ca si cum se lucreaza pe ele, dar nu ar face "mirroring".
Ceva idei?  Poate avea ceva probleme Array-ul?  Am gaist 2 probleme pe net.
1. Most of the times the replacement of the SSB (battery) will solve the issue.
2. Cache module embedded on this p440ar controller. Therefore replace P440ar controller card.
3. Replace the SS battery first, if the problem persists, you need to replace the control card. because the cache module is embedded.
4. Firmware upgrade. Ac um am 3.ceva si exista versiunea 5.04(21 Apr 2017)

In ADU Report inainte de a face aceasta schimbare de HDD aveam eroarea respectiva, dar ma gandeam ca e din vcauza HDD.
Smart Array P440ar in Embedded Slot  The cache is permanently disabled.
Acum in ADU arata exact la fel eroarea .

Edited by laurica_fl, 15 March 2018 - 10:00.


#21
laurica_fl

laurica_fl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 17.09.2005
Buna ziua.
Revin cu intrebarea de mai sus si cu eroarea de smart array. Am schimbat Smart Storage Battery pentru Smart Array P440ar, dar se pare ca nu din cauza bateriei a fost problema. Cred ca va trebui sa schimb controllerul. Intrebarea mea este, daca schimb controllerul trebuie reconfiguirat RAID-ul din nou? Se pierde totul? Sau stie serverul ce configuratie de RAID este si o "transmite" catre noul Array?
Multumesc!

#22
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,493
  • Înscris: 06.06.2006
Eu am schimbat controller-ul la vreo cateva servere si a recunoscut raid-ul (cu conditia ca cel vechi sa nu fi busin array-ul).
Dat ATENTIE, mereu am pux fix acelasi controller (producator, model, tot).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate