Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Trandafiri cataratori fara spini?
 Tari fara restrictii covid

Intrebare metoda HTML

Declaratie unica rectificativa

Radio Social FM
 stabilizator cu tensiune de la USB

Problema apa calda

refund facturi stornate Enel

Probleme cu aplicatii de tip "...
 Program citire text din imagine

Parere - Thule VeloCompact 924001

Cum se numesc goangele astea?

Angajare la Glovo
 

Profit News HD.

- - - - -
 • Please log in to reply
129 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,710
 • Înscris: 07.04.2006

Schimbare de plan. Look TV nu-și mai schimbă numele. S-a solicitat o nouă licență pentru Profit.ro.Proiectul TV Profit.ro, schimbare de strategie. Societatea Clever Media Network a renunțat la intenția de a transforma Look TV, post pe care îl operează, în televiziunea de business Profit.ro.
În schimb, Clever Media a depus la C.N.A. o solicitare pentru o nouă licență TV, cu numele Profit.ro. Solicitarea urmează să fie discutată mâine, la C.N.A., potrivit ordinii de zi.
Proiectul Profit.ro este dezvoltat de Clever Media împreună cu Orlando Nicoară.
Din informațiile Paginademedia.ro, din proiectul editorial vor face parte nume precum Thomas Dincă, redactor-șef Profit.ro, Daniel Apostol, Adrian Măniuțiu (fost realizator Income la Antena 3), Constantin Opriș (din echipa Profit.ro), Radu Dumitrache și Cătălin Chivu (specialist în piețele financiare).
CONTEXT. Clever Media Network societate deținută de omul de afaceri Adrian Tomșa, un apropiat al proprietarului RCS, Zoltan Teszari, a depus la C.N.A. o solicitare de schimbare a numelui Look TV în Profit.ro.
Solicitarea ar fi trebuit să fie discutată la data de  9 ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Dar, în ziua ședinței, reprezentanții Look au cerut o amânare.
Sursa: https://www.paginade...pentru-profitro

#2
nicolaekool

nicolaekool

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 136
 • Înscris: 25.02.2018
Sunt curios daca au primit licenta

#3
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,710
 • Înscris: 07.04.2006

LICENȚĂ. O nouă televiziune de business se va lansa în România, Profit.ro TV.Un nou canal de business a primit licență prin satelit și prin rețele de comunicații de la C.N.A. Este vorba despre Profit.ro TV, un proiect dezvoltat de Clever Media Network, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa, un apropiat al lui Zoltan Teszari, care mai are Look TV și Look Plus.

Parteneri în noul proiect vor fi Orlando Nicoară (cel care a dezvoltat și proiectul online Profit.ro), pe partea de marketing și vânzări de publicitate, și Vasile Iuga, partener strategic.
Odată cu lansarea noii televiziuni, Orlando Nicoară a vândut și domeniul online Profit.ro lui Adrian Tomșa.

Potrivit reprezentanților Clever, postul se va lansa probabil în luna mai.
Adrian Tomșa, acționarul majoritar Clever Media Network, în fața membrilor C.N.A.:
„Ne dorim o licență audiovizuală pentru dezvoltarea unei televiziuni de business generalist, cu conținut preponderent de business, ca parte a unui proiect media integrat, online și TV.
În momentul de față în România sunt aproximativ 500.000 de I.M.M.-uri active care creează un univers de aproximativ 4-5 milioane de posibili consumatori pentru un astfel de conținut. Pe de altă parte, în ultimii doi ani considerăm că s-au dezvoltat destul de mult emisiunile cu tentă economică, atât la televiziunile de știri (Digi24, B1 TV, Antena 3 și România TV), precum și conținutul în zona online. Acest lucru ne dă încredere că un astfel de conținut e cerut în piață.

În ce privește echipa, am încercat să aducem cu noi în proiect oameni precum domnul Vasile Iuga, care este și unul dintre partenerii proiectului. Orlando Nicoară o să ne ajute pe zona de marketing și promovare a proiectului și domnul Lăpușan cu expertiza dânsului de a ține în mână pooiectul din punct de vedere executiv proiectul.”
Despre saitul profit.ro: „În momentul de față Clever Media Network a achiziționat saitul, în noiembrie sau decembrie. Suntem proprietarii saitului și ai domeniului și suntem depozitari ai mărcii verbale individuale Profit.ro din data de 14 decembrie 2017. Aceasta este o procedură prealabilă a obținerii mărcii definitive. Pe de altă parte, suntem colaboratori cu societatea profit Publishing, care furnizează conținut.

Monica Gubernat, membru C.N.A. – „Nicio televiziune de profil de până acum n-a avut succes în România. Cred că particip la a cincea solicitare.”
Adrian Tomșa – „Nu vrem să facem un proiect megalomanic, noi vrem să facem un proiect de business.
Orlando Nicoară, care se va ocupa de zona de marketing și vânzări:
„Noi încercăm să facem televiziune adresându-ne zonei de I.M.M.-uri și de antreprenori, care au nevoie de explicații în legătură cu ce se întâmplă în mediul economic. Cineva trebuie să explice ceea ce se întâmplă. Și în al doilea rând, încercăm să vorbim pe limba lor. Cred că toate televiziunile de business de până acum au venit cu programe pentru top C.E.O.
Vrem să ne adresăm celor 400.000 - 500.000 de antreprenori care activează în momentul de față pe piața din România. O altă componentă extrem de importantă pe care vrem să o targetăm este zona tinerilor care sunt preocupați de tot ce înseamnă new media, e-commerce, partea de smartphone-uri, zona de start-up-uri.”

Radu Herjeu, membru C.N.A.:

„Ca să evitați greșelile celor care au mai vrut să facă televiziuni de business, o să vă rog să fiți foarte atenți pentru că este foarte ușor să transformi emisiunea cu prezentarea unei companii în jumătate de oră de publicitate. Rugămintea mea este să evitați astfel de situații, pe care mulți dintre cei dinaintea dumneavoastră nu le-au evitat.”
Totodată, la acest punct, un Ovidiu Tempea, unul dintre acționarii minoritari ai Profit.ro Publishing S.A. a transmis către C.N.A. o notificare în care menționa că „Deși Clever Media Network a înregistrat în patrimoniul propriu domeniul web Profit.ro, pe care l-a preluat de la Orlando Nicoară, administrator delegat al Profit.ro Publishing, trebuie să fie cunoscut că includerea acestui domeniu în patrimoniul Profit.ro Publishing a reprezentat un angajament și o condiție pentru ca Orlando Nicoară să intre în acționariatul companiei de media Profit.ro Publishing.”
Acesta mai adaugă: „Saitul Profit.ro reprezintă principalul produs al companiei Profit.ro Publishing S.A., iar creditorii companiei și în special Fiscul (datoriile bugetare la septembrie depășesc 1,5 milioane de lei) ar putea cere executarea acelui bun care este, indiscutabil, un produs al companiei.”
În acest caz, Orlando Nicoară a venit cu următoarele explicații în fața membrilor C.N.A.:
„Există un contract de licențiere între mine ca persoană fizică care am dezvoltat saitul și aveam domeniul Profit.ro și Profit Publishing prin care eu am cedat exploatarea acestui site, pentru un anumit fee, pentru o anumită perioadă de timp. Profit.ro nu a fost domeniul Profit Publishing niciun moment. (...) În societatea Profit Publishing sunt mai mulți acționari, domnul Tempea este unul dintre ei și este acționat minoritar.”
„În momentul de față, există o cooperare între Profit Publishing și Clever, prin care Profit Publishing furnizează conținut.”, a mai adăugat Nicoară.

Din proiectul editorial depus la C.N.A.:

„Profit.ro TV se adresează unui target principal format din adulții activi (25 - 55 de ani), din mediul preponderent urban, absolvent de studii superioare, cu venituri mari și foarte mari, consumatori activi în piață, patroni sau manageri în companii cu importanță economică la nivel local sau național.  ”
Postul TV va fi lansat de Adrian Tomșa, care este și acționar majoritar la Clever Media Network, Vasile Iuga, partener strategic, și Orlando Nicoară, prezentat drept director de dezvoltare și fondator Profit.ro și News.ro.

Pe lângă emisiuni, va avea zilnic trei program de știri a câte 30 de minute, la 13.30, 16.30 și 19.30.
Grila de emisiuni:
Feel The Market cu Cătălin Chivu, emisiune de analiză a piețelor de capital.
Profit Live cu Daniel Apostol
Economia la minut cu Adrian Măniuțiu
Back in Business cu Daniel Apostol și invitat Vasile Iuga (acționar al postului TV)
Antreprenor de România cu Constantin Opriș
Decizii la vârf cu Constantin Opriș
Local Business/ Business Events cu Radu Dumitrache
hiTech
Smart Travel
Agribusiness, o coproducție cu AgroTV, realizată de Dinu Criste. Vor fi patru ediții pe săptămână
Sursa: https://www.paginade...omania-profitro

Edited by megafanro, 27 February 2018 - 19:28.


#4
SuporterulX

SuporterulX

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,051
 • Înscris: 08.10.2017
Sper sa îl vedem cât mai repede în grila operatorilor

#5
WShow13

WShow13

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,678
 • Înscris: 21.09.2012

View Postnicolaekool, on 27 februarie 2018 - 14:10, said:

Sunt curios daca au primit licenta

În România e greu să nu primești licență. Nu contează cu ce proiect te duci în fața consiliului. Uită-te la eStrada, Nașul, 6TV etc.

#6
KLM2009

KLM2009

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 24,707
 • Înscris: 07.07.2009

View PostSuporterulX, on 27 februarie 2018 - 20:14, said:

Sper sa îl vedem cât mai repede în grila operatorilor
Nu prea cred că cabliștii se vor arunca pe acest canal. Nici măcar Canal 33 nu e preluat. Numai Ines îl are în grilă deci egal cu zero.

#7
ronuquet

ronuquet

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,814
 • Înscris: 22.02.2017

View Postmegafanro, on 27 februarie 2018 - 19:21, said:

Monica Gubernat, membru C.N.A. – „Nicio televiziune de profil de până acum n-a avut succes în România. Cred că particip la a cincea solicitare.”

Asta spune tot.

De dat licenta nu e problema... Becali parca e singurul caruia nu i-au dat astia licenta :)))

Edited by ronuquet, 28 February 2018 - 01:40.


#8
marius87ism

marius87ism

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,739
 • Înscris: 18.11.2012

View Postronuquet, on 28 februarie 2018 - 01:40, said:Asta spune tot.

De dat licenta nu e problema... Becali parca e singurul caruia nu i-au dat astia licenta :)))
Ce post a avut in planuri becali? Mioara TV?

#9
ronuquet

ronuquet

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,814
 • Înscris: 22.02.2017
Desi e off, sunt sigur ca sunt curiosi : https://www.sport.ro...-steaua-tv.html

"Finantatorul Stelei a mai avut o tentativa de a deschide un post de televiziune, insa a esuat - nu a primit lincenta pentru ca un post nu poate primi un nume de om politic. Astfel, Becali TV a ramas la stadiu de proiect."

#10
raduors

raduors

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,080
 • Înscris: 13.07.2008

View PostKalman2007, on 28 februarie 2018 - 01:24, said:

Nu prea cred că cabliștii se vor arunca pe acest canal. Nici măcar Canal 33 nu e preluat. Numai Ines îl are în grilă deci egal cu zero.
daca e adevarat ca patronul postului e in relatii foarte  bune cu Teszari, sunt sanse foarte mari sa il vedem la Digi... iar daca o sa intre in must-carry, o sa ajunga si la ceilalti.

#11
heinz

heinz

  Cheers!

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,139
 • Înscris: 11.02.2016

View Postronuquet, on 28 februarie 2018 - 01:50, said:

Desi e off, sunt sigur ca sunt curiosi : https://www.sport.ro...-steaua-tv.html

"Finantatorul Stelei a mai avut o tentativa de a deschide un post de televiziune, insa a esuat - nu a primit lincenta pentru ca un post nu poate primi un nume de om politic. Astfel, Becali TV a ramas la stadiu de proiect."
Becali TV... :lol: Oare ce sigla ar fi avut... Si promo-uri, jingle-uri... :lol:  Behehehe :D

#12
raduors

raduors

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,080
 • Înscris: 13.07.2008
era intr-un moment in care facea audiente mari la gsptv si sport.ro....

#13
SuporterulX

SuporterulX

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,051
 • Înscris: 08.10.2017
Becali TV 😂😂😂😂😂😂 asta ne mai lipsea

#14
WShow13

WShow13

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,678
 • Înscris: 21.09.2012
La Agro tocmai s-a terminat Profit Live, o emisiune ce urmează să fie în grila profit.ro, deci băieții pregătesc terenul.

#15
George78910

George78910

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,593
 • Înscris: 14.11.2016
Au trecut 3 luni si 4 zile si nici pana astazi nu este lansat Profit.ro.

#16
George78910

George78910

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,593
 • Înscris: 14.11.2016
Profit.ro poate începe emisia după ce i-a fost autorizat studioul de CNA
Televiziunea cu profil de business Profit.ro a primit decizia de autorizare a studioului și poate începe emisia, în urma votului de astăzi al Consiliului Național al Audiovizualului.
Televiziunea este operată de Clever Media Network, care mai deține Look Plus și Look TV. Potrivit legislației audiovizuale, postul are la dispoziție 30 de zile de la primirii deciziei de autorizare pentru a începe emisia.
Parteneri în noul proiect sunt Orlando Nicoară (cel care a dezvoltat și proiectul online Profit.ro), pe partea de marketing și vânzări de publicitate, și Vasile Iuga, partener strategic.
Din proiectul editorial depus la CNA, despre care Paginademedia.ro a scris la momentul primirii licenței:
„Profit.ro TV se adresează unui target principal format din adulții activi (25 - 55 de ani), din mediul preponderent urban, absolvent de studii superioare, cu venituri mari și foarte mari, consumatori activi în piață, patroni sau manageri în companii cu importanță economică la nivel local sau național.  ”
Postul TV va fi lansat de Adrian Tomșa, care este și acționar majoritar la Clever Media Network, Vasile Iuga, partener strategic, și Orlando Nicoară, prezentat drept director de dezvoltare și fondator Profit.ro și News.ro.
Pe lângă emisiuni, va avea zilnic trei program de știri a câte 30 de minute, la 13.30, 16.30 și 19.30.
Grila de emisiuni:
 • Feel The Market cu Cătălin Chivu, emisiune de analiză a piețelor de capital.
 • Profit Live cu Daniel Apostol
 • Economia la minut cu Adrian Măniuțiu
 • Back in Business cu Daniel Apostol și invitat Vasile Iuga (acționar al postului TV)
 • Antreprenor de România cu Constantin Opriș
 • Decizii la vârf cu Constantin Opriș
 • Local Business/ Business Events cu Radu Dumitrache
 • hiTech
 • Smart Travel
 • Agribusiness, o coproducție cu AgroTV, realizată de Dinu Criste. Vor fi patru ediții pe săptămână
Sursa: https://www.paginade...itro-emisie-cna

#17
WShow13

WShow13

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,678
 • Înscris: 21.09.2012
Credeam că au renunțat la proiect, dar cel mai probabil doar uitaseră... xD

Edited by WShow13, 28 July 2018 - 15:58.


#18
queens_

queens_

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,513
 • Înscris: 14.02.2018
Deci incepe emisia pana pe 26 August. Sper sa il vedem si la Digi.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate