Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Digi online nu functioneaza!

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007
Pun si eu o intrebare mai... tampita cred, pt. cunoscatori. Da' pt. mine e o intrebare totusi.

Am abonamentul popular pe fibra optica. Net+TV Digital (fara CAM si fara Receiver ca nu era)
Daca activez acest Digi-Online, costa ceva suplimentar ? (vad ca tre' sa-mi fac ceva parola pt. el)
Mi-am facut cont DigiCare dar inca nu am emisa prima factura asa ca nu prea stiu cum merge treaba.

#20
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Nu platesti nimic in plus.

#21
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007
Termeni si conditii de la "Activare DigiOnline".

Quote

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SERVICIULUI DIGI PLAY

Descrierea serviciului
Serviciul Digi Play ( denumit in continuare "Digi Play" ori "Serviciul" ) este un serviciu de continut video la cerere in sistem de abonament (SVOD) furnizat de catre RCS & RDS S.A. prin intermediul platformei DigiOnline, disponibila pentru smartphone si tableta, precum si pe web-site-ul www.digi-online.ro
Disponibilitate. Activarea si dezactivarea Serviciului
Serviciul poate fi accesat de catre abonatii RCS & RDS (in calitate de consumatori) care au activ cel putin un serviciu de comunicatii electronice cu plata unui abonament lunar furnizat de catre RCS & RDS.
Activarea va fi realizata utilizand aplicatia Contul Meu Digi si va putea fi folosit prin intermediul oricarui dispozitiv care se poate conecta la internet utilizand o conexiune broadband din orice retea de acces, exclusiv pe teritoriul Romaniei. Continutul disponibil poate fi vizionat de un numar nelimitat de ori in cadrul perioadei pentru care contul este activ si este achitata contravaloarea Serviciului.
Disponibilitatea serviciului este determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de functionalitatea si gradul de dezvoltare a retelei fixe si mobile de acces internet.

Serviciul este disponibil pe 5 dispozitive si 2 stream-uri simultane pentru fiecare utilizator.
Atat activarea cat si si dezactivarea Serviciului va putea fi realizata accesand aplicatia Contul Meu Digi prin parcurgerea pasilor evidentiati in cadrul icon-ului Digi Play.
Indiferent de momentul activarii serviciului acesta va fi mentinut si facturat minimum o luna intreaga. Este permisa activarea si dezactivarea Serviciului in aceeasi zi fara a antrena obligatia de plata a abonamentului o singura data pe intreaga durata de furnizare a Serviciului.
Dupa confirmarea activarii Serviciului obligatia de plata va incepe sa curga in mod unitar pentru intreaga luna in curs; in masura in care activarea a avut loc in ultima zi din luna curenta aceasta nu va fi facturata sub conditia mentinerii active a Serviciului in luna urmatoare.
Serviciul poate fi dezactivat oricand pe parcursul unei luni, dezactivarea intrand in vigoare incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

Durata furnizarii Serviciului. Dreptul de retragere
Serviciul este achizitionat pe durata nedeterminata, utilizatorul avand insa obligatia pastrarii unei luni intregi in care Serviciul va fi facturat, oricare dintre parti putand denunta unilateral Serviciul pe parcursul furnizarii acestuia.
Data achizitionarii Serviciului este data primirii de catre utilizator a mesajului de confirmare referitor la comanda sa.
Utilizatorul poate denunta unilateral Serviciul contractat intr-un termen de 14 zile lucratoare de la data achizitionarii Serviciului in conditiile pastrarii si facturarii unei luni indivizibile potrivit prevederilor mai sus mentionate.

Toti abonatii RCS & RDS pot sa utilizeze Serviciul atata vreme cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.
Serviciul este este prezentat cu buna credinta si va fi folosit  pe seama responsabilitatii proprii, RCS & RDS neputand fi tinut responsabila  pentru orice  urmare negativa ce ar putea rezulta din utilizarea Serviciului .Accesul la un anumit continut poate contine restrictii de varsta, indicate in etichete, Spre exemplu, Etichetele "18+" in cazul unor titluri indica faptul ca anumite categorii de continut video sunt permise doar persoanelor mai in varsta de 18 ani.

Responsabilitate RCS & RDS
RCS & RDS in calitate de furnizor de retele si servicii de comunicatii electronice asigura abonatilor sai accesul la Serviciu. RCS & RDS nu este în nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate de catre abonati ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Serviciului ( sau a altor site-uri din afara Serviciului care au legaturi directe cu acesta ) din motive care nu sunt datorate RCS & RDS.
Pentru evitarea oricarei neclaritati RCS & RDS nu are niciun control asupra functionalitatii site-rilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri.

Drepturi de autor
Continutul Serviciului (text, material video si audio existente pe site, baze de date, logo-uri, web-site, aplicatii ) este protejat de drepturi de autor si nu poate fi copiat sau exploatat de catre terti. Folosirea neautorizata a oricarei parti a Serviciului, incluzand, dar nelimitat la reproducerea si /sau distribuirea fara permisiunea anterioara a RCS & RDS sau a partenerilor sai a continutului Serviciului va atrage raspunderea penala si civila a persoanelor responsabile.

Link-uri catre alte domenii
Serviciul poate contine link-uri la site-uri din afara domeniului sau. Link-urile sunt puse la dispozitie cu buna credinta RCS &RDS nefiind responsabil pentru continutul unor site-uri din afara portalului sau. Conexiunea la continutul aflat in afara portalului se realizeaza pe responsabilitatea utilizatorului.
Inregistrare si date cu caracter personal

Accesarea Serviciului se va putea face prin accesul prin intermediul platformei Digi Online, in baza unui cont activ de utilizare.
RCS & RDS este inregistrat sub numarul 15643 in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal. RCS & RDS se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale abonatilor care acceseaza Serviciul in conformitate cu dispozitiile contractelor incheiate cu acestia si potrivit legislatiei aplicabile in vigoare.
Prin accesarea Serviciului abonatii RCS & RDS sunt de acord cu prelucrarea, cu titlu gratuit, de catre Organizator, a datelor sale cu caracter personal in scopul furnizarii Serviciului (inclusiv in scopul facturarii, incasarii si recuperarii contravalorii Serviciului ).
Tuturor abonatilor le sunt garantate, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile ulterioare, urmatoarele drepturi:
dreptul la informare (art.12)
dreptul de acces la date (art.13)
dreptul de interventie asupra datelor (art.14)
dreptul de opozitie (art.15)
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17)
dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Abonatii au dreptul de a obtine de la RCS & RDS in mod gratuit, la cerere,  urmatoarele: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare se face fara respectarea legii, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001. Cererea va fi întocmita in forma scrisa, va contine justificarea solicitarilor, va fi datata si semnata si depusa la sediul RCS & RDS din str. Dr.Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, Faza I, Etaj 2, sector 5.

Echipamente necesare
Pentru utilizarea Serviciului  neintrerupt al continutului video al serviciului , sunt necesare urmatoarele dotari tehnice minime, in functie de dispozitivul de acces, desktop/laptop sau smartphone ori tableta :
Pentium 4 4Ghz, 2GB RAM
placa video cu accelerator grafic
placa de sunet, sistem de operare Windows XP sau, mai nou, MacIntosh
browser de Internet curent
cea mai recenta versiune de Adobe Flash
Pentru a rula filme in calitate inalta, conexiunea la Internet trebuie sa aiba o viteza minima de 5Mb/s, in timp ce pentru reproducerea aceluiasi flux video la calitate redusa este necesara o viteza minima de 1Mb/s.
pentru dispozitivele mobile Serviciul este compatibila momentan cu sistemele de operare Android 4.x, Apple iOS > 5.
La unele dispozitive, ca urmare a performantelor hardware inferioare, pot aparea dificultati la receptionarea Serviciului prin intermediul conexiunilor wi-fi. RCS &RDS nu este responsabil pentru nu pentru interferente in vizionarea continutului video sau imposibilitatea vizionarii din cauza conditiilor tehnice necorespunzatoare.

Pretul si modalitati de plata
Serviciul este furnizat utilizatorilor fara costuri suplimentare.

Reclamatii
Utilizatorul poate sa depuna o reclamatie in cazul in care continutul cumparat nu este in concordant cu descrierea listata pe site sau daca, din cauza problemelor tehnice (disponibilitatea portalului, continut defect), nu este capabil sa vada continutul achizitionat in cadrul ferestrei de 24 de ore. Orice sesizare si reclamatie va fi trimisa utilzand mijloacele mentionate la adresa http://www.rcs-rds.r...ehnica/contact.
Incalcarea Termenilor si Conditiilor
In cazul nerespectarii Termenilor si Conditiilor de Utilizare, ne rezervam dreptul de a suspenda,de a anula orice cont sau de a nu mai permite activari ulterioare, fara nicio notificare prealabila. Anularea contului din cauza acestei nerespectari nu da dreptul utilizatorului la restituirea abonamentului deja achitat.
Modificarea regulilor
RCS & RDS isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila termenii si conditiile de accesare a Serviciului prin intermediul site-ului www.rcs-rds.ro. Orice schimbare va fi disponibila pe www.digi-online.ro.

Acceptare
Utilizarea Serviciului se va supune "TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE". Prin acceptare utilizatorii serviciului declara ca au luat la cunostiinta "Termenii si conditiile de utilizare", le inteleg pe deplin si le vor respecta pe parcursul utilizarii acestuia.
Mai ma gandesc.
Cred ca astept prima factura, vad cum vine si apoi "ma risc" Posted Image

#22
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Digi Play este diferit de Digi Online.
Eu am activat Digi Online pe doua abonamente de mobil.
Nu am nici TV nici net si nu platesc nimic in plus.

Edited by danutz1, 02 May 2018 - 07:59.


#23
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007
Poate-mi explici ce-i una si ce-i cealalta.
Eu incerc sa vad ceva TV pe Android.
Androidul are net de pe Telekom.

Ce am nevoie ? Digi Play ? Digi Online ?

edit - am HorizonGo de la UPC pe Android si merge foarte rau; pornesc posturile si merg cateva minute apoi imi spune ceva eroare si tre' sa dau start iarasi la post (aplicatia nu crapa)

Edited by theMisuser, 02 May 2018 - 08:17.


#24
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Digi Online este un serviciu prin care extinzi functiile TV-ului clasic pe dispozitive mobile sau Android TV cum e cazul tau, prin intermediul unor aplicatii dedicate sau printr-un website.

Digi Play este un serviciu VoD prin care ai acces la unele filme, seriale etc, gratuit sau contracost.

Pentru a accesa Digi Online pe TV cu android ai nevoie de o conexiune de net de la Digi pentru ca pe android cu conexiune de la alti provideri nu se pot vedea decat posturile proprii. Aceeasi situatie este si in cazul in care accesezi digi-online.ro, nu functioneaza decat pe o conexiune Digi. Pentru aplicatia de windows se permite accesul de pe orice conexiune. Nu stiu cum e in cazul iOS/MacOS.

Edited by danutz1, 02 May 2018 - 15:11.


#25
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007
Aha. Deci eu vreau Digi-Online. Pe Android pe telefon (cred ca am uitat sa specific telefonul).
Merci. Nu stiam cum sunt impartite serviciile la RDS.

#26
SidTheKid

SidTheKid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,316
  • Înscris: 07.01.2009
De ieri nu mai merge Film now, mai are cineva problema asta?

#27
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 27.08.2007

View PostSidTheKid, on 27 decembrie 2018 - 10:48, said:

De ieri nu mai merge Film now, mai are cineva problema asta?

La mine funcționează. S7 cu Android 8.0

#28
SidTheKid

SidTheKid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,316
  • Înscris: 07.01.2009

View PostSidTheKid, on 27 decembrie 2018 - 10:48, said:

De ieri nu mai merge Film now, mai are cineva problema asta?


Acum se vede dar nu are traducere, asta e de doua zile.

#29
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
Și la mine a apărut problema cu lipsa subtitrare pe film now. Folosesc digi online.
Am verificat pe:
Telefon xiaomi cu android 6, de fapt MIUI, lipsa.
Tableta Lenovo cu android 6, lipsa.
Tableta iPad, iOS 12.1.1, lipsa.
Aseară am verificat între 21-24, lipsa.
Azi dimineața pe la 7, lipsa.
Azi cam pe la 11, mergea.
Azi 14-16, lipsa.
Alte programe, de ex tv1000, ADN, au subtitrare.

#30
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
Am verificat din nou pe la ora 19, acum merge subtitrarea.

#31
SidTheKid

SidTheKid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,316
  • Înscris: 07.01.2009
Au scos Film Now din grila sau e doar la mine?
Apare o imagine cu rosu pe care scrie sa ma abonez la acest canal de la magazinul on-line.

#32
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018
Film Now este in extraoptiunea FilmNow și costă 3 lei.

Edited by _-GEORGE-_, 23 January 2019 - 23:49.


#33
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,437
  • Înscris: 29.04.2010
Pe Slager TV la Digi Online una rulează ca sunet, și alta e pe imagine. Ce se întâmplă?

#34
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
Si mie aseara, pe la ora 21, mi se bloca filmul dupa mai putin de un minut pe film now. TV100 mergea fara probleme.
Am incercat pe tableta/android, telefon/android, ipad/ios. Se manifesta absolut la fel, am incercat si prin wifi, si prin conexiunea de date 4G (la telefon si la tableta). Deci nu suspectez decat furnizorul digi.
L.E.
Am verificat si azi, la ora 8, film now se blocheaza exact in acelasi loc, a intepenit pe acelasi film de aseara desi acum este filmul Titanic.
Testat pe laptop din browser chrome, ipad/aplicatie si tableta +telefon cu android/aplicatie.
O sa-i sun, vad ca s-a schimbat si interfata pentru acces din browser.

Edited by altuser09, 26 January 2019 - 08:20.


#35
razzvann

razzvann

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,965
  • Înscris: 07.01.2006
Am si eu o nedumerire am instalat aplicatia digionline pe ios, am activat contul pe digiromania.ro, am abonament internet si catv la ei.
Cand incerc sa vad orice post inafara de digi24, imi scrie nu aveti acces.
Ar trebui sa mai fac ceva ?

#36
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,522
  • Înscris: 16.12.2006
Trebuie sa te autentifici in aplicatia cu userul si parola contului Digi Online ce l-ai creat pe digiromania.ro

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate