Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dinozaurii aveau pene

Clasa muncitoare merge in Paradis

Ce a ajuns C++

Probably fair
 Sursa in comutatie ETXNY410E0F

Schimbare duze aragaz Arctic

Dimensiuni bagaj cala Blue Air

stock market?
 Unde e numarul de licenta?

Incetare CIM perioada de proba

Fara semnal monitor

Eleva de 15 ani, batuta de o cole...
 Ce insecta este?

Sfinții vor ramane in acelea...

Recomandare aparat spalare presiune

Licenta Windows la revanzare PC -...
 

Tdr failure "atikmpag.sys" + dungi verticale pe ecran

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
sirzoc

sirzoc

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.02.2018
Salutare! As avea si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu aceasta eroare. Este vorba de un laptop Sony Vaio SVE17e13m cu Windows 8. De cand a aparut eroarea dungile raman permanent. Am incercat sa fac update la driverul pt placa video sau roll back dar fara succes; dezinstalat orice drivver AMD si instalate din nou fara succes; am incercat inlocuirea fisierului atikmpag.sys dar in command promp la pasul chdir desktop imi spune ca "path not found". Cu driverul pt placa video instalat,Windowsul nu porneste, primesc mereu blue screen cu eroarea; fara driver si in safe mode Windowsul porneste.
Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi/metode/tutoriale as fi foarte recunoscator.
Multumesc anticipat!

#2
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,417
  • Înscris: 21.03.2013
Posibil sa fie vorba de o problema hardware.
Oricum, conform regulamentului ariei, pentru drivere trebuia sa postezi tot pe subaria dedicata de pe Hardware.
Topic mutat: Windows 8 > Hardware (Laptopuri).

#3
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,531
  • Înscris: 01.01.2008
Placa video moare,asta e problema.Daca iti apar dungi pe ecran 99% gpu-ul e mort,la tine e 99,99% fiindca da crash si driverul.

#4
sirzoc

sirzoc

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.02.2018
Multunesc pentrut raspunsuri. De ce mi-a fost frica nu am scapat. Aveti idee cam cat ar costa schimbarea? Scuze pentru postarea gresita, data viitoare sa fiu mai atent :D

#5
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,531
  • Înscris: 01.01.2008
Nu se poate schimba,e integrata pe placa de baza,ori iei o placa de baza noua,ori iti iei alt laptop.Nu te baga pe chestii gen reball fiindca trebuie sa folosesti laptopul ca pe un bibelou si oricum nu tin mult.

#6
sirzoc

sirzoc

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.02.2018
Exact ce vroiam sa aud, numai vesti bune!  Mersi pentru informatii!

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate