Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

decodorul hd nu mai pornește decât după deconectare și reconectare la priză

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007
O persoană are un decodor hd Kaon 1600 HD, care l-a cumpărat de la RCS & RDS. Îl folosește de 4 ani. Recent, acest decodor a început să se blocheze, adică să nu pornească arunci când butonul de pornire e apăsat. Îi deconectează sursa de alimentare de la priză, îi conectează sursa de alimentare la priză, după care pornește atunci când apasă butonul de pornire. Dar după un anumit timp, iar nu pornește, și iar trebuie să îl deconecteze de la priză. Problema asta se întâmplă frecvent. Până acum problema asta nu a existat, a apărut recent. Acumulatorii din telecomandă sunt încărcați.

E o problema hardware, sau software?

I se poate face hard reset ca la router-e? Dacă da, cum?

În afară de achiziționarea sau închirierea unui decodor hd nou, ce soluții mai există?

Edited by CTU99, 01 February 2018 - 19:17.


#2
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014
buton power defect ori condensatori uscati in sursa

#3
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,079
  • Înscris: 28.10.2006
Si eu am patit la fel. Nu lua nici comenzile din telecomanda. L-am scos din circuit si am comandat SmartCard. Cand vine le dau decodorul inapoi.
Nu moare nevasta 2-3 saptamani fara HBO.

#4
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,351
  • Înscris: 12.09.2005
Totusi decodorul despre care spune initiatorul este cumparat deci nu poate fi schimbat. Se doreste repararea.

#5
[mc]xtrem

[mc]xtrem

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,574
  • Înscris: 22.07.2004
Ai putea incerca de proba cu alt alimentator sa vezi daca merge.

#6
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007
Unde găsesc alt alimentator?

#7
dexlab

dexlab

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 17.08.2016
- e vorba de modulul alimentator din receptor - deci unul identic .

- In general nu sint interschimbabile , ci unice .

#8
[mc]xtrem

[mc]xtrem

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,574
  • Înscris: 22.07.2004
Cel mai probabil de la un router daca ai la dispozitie.
Ai nevoie de un alimentator de 12V cc. Poti cauta prin cunostinte de la un router de telekom sau rds.

Mai probabil sa fie ce a scris mai sus dexlab dar cred ca merita sa incerci si varianta mea.

Edited by [mc]xtrem, 01 February 2018 - 23:20.


#9
dexlab

dexlab

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 17.08.2016
- deci tot de la un kaon 600hd

#10
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007
La Kaon 1600 HD, sursa de alimentare e externă. Adică similar cum e la router-e.

Se găsesc surse similare, sau compatibile? Cu același output și aceeași mufă? Dacă da, e mai bine a cumpăra o sursă nouă decât a duce sursa la un service și a cere înlocuirea tuturor condensatorilor din ea?

Edited by CTU99, 01 February 2018 - 23:39.


#11
[mc]xtrem

[mc]xtrem

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,574
  • Înscris: 22.07.2004
Mufa aia e folosita pe majoritatea routerelor de pe piata. Nu e vorba de similar sau compatibil. Important e sa fie  12V CC cu amperaj cat mai apropiat. De preferat sa nu fie cu mai putin amperi.  Eu zic sa nu cumperi inainte sa testezi.  Siguri gasesti la cineva de la un router pe care nu il mai foloseste.

dexlab ti-a spus ceva de modul de alimentare din interiorul decodorului. Ala e total altceva.

#12
catalucan

catalucan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,013
  • Înscris: 24.03.2007
Asa face si la mine, nu e de la alimentare, am schimbat si cu alte surse. Solutia a fost: buton de on/off pus pe fir pentru a nu scoate mereu din priza si baga iarasi.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate