Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nu pot plati impozitul pe venit c...

Tractoare fiat

PayPal ... Intrebare ... Nelamurire

Poate schimb sistemul?
 Pisicute dragute

Probleme cu evacuarea apei la mas...

Transfer facultate UK - Romania

Care e diferenta dintre cei care ...
 *Muzica europeana actuala...*

Mai apreciaza cineva urechea muzi...

Instant gaze

Revenge Porn cu complicitatea pol...
 biciclete metrou

In mufa cu 5 pini, se potriveste ...

Serbia ameninta cu o interventie ...

Metode ingenioase de a face bani?...
 

Interviu cu Balázs Hajós, despre planurile AMC pentru 2018

- - - - -
 • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
_-KALMAN-_

_-KALMAN-_

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 18,191
 • Înscris: 07.07.2009

Interviu cu Balázs Hajós, Vice-Președinte al Departamentului Vânzări Afiliate la AMC Networks Intl., Europa Centrală și de Nord, despre planurile AMC Networks pentru 2018


Attached File  Hajos-Balazs-1024x683.jpg   56.09K   6 downloads

EXCLUSIV CRT ROMÂNIA: Portalul de televiziune CRT lansează seria de articole „Televiziunea în 2017 și cum va fi ea în 2018” unde vom discuta despre planurile pentru acest an ale marilor grupuri media care activează pe piața românească, dar vom face și o mică retrospectivă a anului 2017.

Astăzi vă prezentăm, în exclusivitate, un interviu cu domnul Balázs Hajós, Vice-Președinte al Departamentului Vânzări Afiliate la AMC Networks International, Europa Centrală și de Nord, despre o retrospectivă asupra anului 2017, dar și despre ce ne așteaptă la canalele AMC în 2018.

CRT România: În mare, ce puteți să ne spuneți despre cum a fost 2017 pentru AMC Networks în România și ce ne-ar aștepta în 2018? Pentru 2018, AMC a anunțat serialul „The Terror”, documentarul „AMC Visionaries” și crossover-ul între „Fear the Walking Dead” și „The Walking Dead”.

Balázs Hajós: Anul acesta va fi unul plin de provocări și extrem de interesant. În această industrie care rămâne una competitivă, piatra de temelie a succesului nostru este în continuare pasiunea pentru povești unice și conținut de înaltă calitate.

În ceea ce privește conținutul, 2018 va fi unul dintre cei mai interesanți ani pentru noi: credem că noul nostru serial original, „The Terror”, va fi incredibil. Scenariul este inspirat de povestea reală a unei expediții care – acum 170 de ani – căuta Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Printre figurile înghețate și izolate la capătul Pământului îi veți recunoaște pe Jared Harris și Tobias Menzies. „The Terror” va fi o combinație unică de non-ficțiune istorică și elemente SF captivante și pline de imaginație. Adăugând la asta o echipă excepțională de producție, din care fac parte Ridley Scott și David W. Zucker, obținem o poveste pe care am vrut neapărat să o spunem la TV, pe AMC. Lansarea în România a acestui serial – care sperăm să fie unul inovator pentru AMC – va fi promovată intens.

Attached File  FTWD-crossover-1.jpg   260.81K   4 downloads

Alt moment extrem de anticipat va fi, cu siguranță, al patrulea sezon din „Fear the Walking Dead”, datorită mult-așteptatului crossover cu serialul original, „The Walking Dead”, așteptat de fanii încă din 2015, de la prima serie din „FTWD”. Anul acesta, în sfârșit, un personaj va face legătura între cele două producții cu zombi marca AMC: Morgan Jones (Lennie James).

În plus, anul acesta vor continua cu sezoane noi și alte seriale originale AMC de succes: „Into the Badlands” (sezonul 3), „Better Call Saul” (sezonul 4), „Preacher” (sezonul 3).

CRT: Canalul AMC se confruntă cu o problemă în ceea ce privește distribuția în România. Cum apreciați șansele ca acesta să fie disponibil și la RCS & RDS și Telekom în 2018, doi dintre giganții pieței autohtone de cablu?

B. H.: În România, am investit cel mai mult în postul AMC, care are un feed separat, cu programe dedicate publicului de aici, care are – astfel – acces la un conținut de calitate pe placul lui. AMC rămâne cel mai de succes post de televiziune prin cablu din SUA, unde este prezent în toate grilele operatorilor importanți. Ne dorim în continuare să atingem același nivel de succes în întreaga lume, inclusiv în România. Avem încredere că este doar o chestiune de timp până când vom ajunge la un acord cu RCS & RDS și Telekom, iar abonații acestora vor putea avea acces la producțiile noastre simultan cu premiera americană. În Cehia, Slovacia și Ungaria, postul AMC este prezent în grilele afiliaților DIGI și Deutche Telekom, iar canalul are o acoperire de 85% – 90% din piața de cablu plătit, spre mulțumirea abonaților. În România, promovăm masiv postul AMC: de exemplu, în toamnă ne-am promovat conținutul divers de filme din grilă.

CRT: Ce ne așteaptă în 2018 pe celelalte canale din portofoliul AMC Networks: Filmcafe, Minimax și TV Paprika?

B. H.: Pe Minimax, micii telespectatori vor vedea în continuare seriale DreamWorks noi, în exclusivitate. În ianuarie au avut premiera noile animații „Începuturile familiei Crood” și „Turbo F.A.S.T.” și luna se va încheia cu sezonul doi din „Peripețiile Motanului Încălțat”. În lunile următoare, cei mici vor vedea, pe Minimax: seriile cu numărul 2 din „Trăiască regele Julien!” (februarie) și „Dinotrux” (martie) și producții animate noi – „VeggieTales”, „Voltron”, „Troll Hunters” și „Trolls” (din martie încolo).

Pe TV Paprika veți vedea, ca în fiecare an, o nouă producție proprie cu vedeta noastră locală, Antonio Passarelli, și numeroase emisiuni culinare străine noi, de nota 10.
La capitolul pelicule noi, biblioteca noastră de film se va îmbogăți (grație acordului semnat anul trecut cu NBCUniversal). Astfel, în 2018, AMC și Filmcafe vor difuza pelicule ca: „Lista lui Schindler”, „Apollo 13”, trilogia „Jurassic Park”, seria „Bridget Jones”, „Mamma mia! – Filmul”, „Pur și simplu dragoste”, „Totul despre băieți”. Alte titluri premium care vor intra în portofoliul posturilor amintite anul acesta vor fi: „Cititorul” (film laureat cu Oscar, cu Kate Winslet în distribuție), „Haywire: Cursa pentru supraviețuire” (al lui Steven Soderbergh, cu Ewan McGregor, Michael Douglas și Antonio Banderas), „Ziua trădătorilor” (nominalizat la Oscar, cu și de George Clooney) și „Marile speranțe” (adaptarea nominalizată la BAFTA a cărții lui Charles Dickens, cu Ralph Fiennes și Helena Bonham Carter).

RT: Minimax a revenit în grila AKTA de la începutul anului, alături de JimJam, cu prețul scoaterii lui Megamax. Urmărind evoluția acestui din urmă post, am observat că a rămas concentrat pe maratoane și blocuri de programe, neavând parte de multe premiere. Va fi Megamax revigorat în 2018 sau putem lua în calcul posibilitatea de a se retrage de pe piața autohtonă?

B. H.: Megamax va continua să difuzeze seriale preferate de adolescenți și se va concentra pe dorințele acestora în privința conținutului grilei (povești pline de umor, aventură, acțiune, provocări caracteristice vârstei, muzică și dans). Vom amesteca în continuare seriale animate (ca „Slugterra”, „Alegerea lui Chuck”) și live-action (ca „Școală de dans” și „Liceul Degrassi”), pentru a menține interesul fanilor noștri.

CRT: Există posibilitatea ca programele AMC Networks să fie disponibile în HD din 2018?

B.H.: Teoretic, postul AMC este disponibil în format HD în România, dar emisia HD către abonați ține de capacitatea tehnică a fiecărui operator și de ce stipulează contractele cu aceștia.

Mulțumim foarte mult echipei Indoor Media Group pentru realizarea acestui interviu!

Sursa: http://ro.crt-tv.com...8-balazs-hajos/

#2
Cosmin342

Cosmin342

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,918
 • Înscris: 18.04.2017
Pai si pe pagina lor de facebook mi-au zis ca nu mai exista feed HD in Romania din 2016.Chiar voi pune un screenshot mai tarziu.

#3
AndReW99

AndReW99

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,090
 • Înscris: 15.07.2016
Păi atunci de ce Balázs Hajós a zis că este AMC HD în România?

Edited by AndReW99, 12 January 2018 - 17:57.


#4
Cosmin342

Cosmin342

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,918
 • Înscris: 18.04.2017
E totusi ceva dubios la mijloc.
Eu totusi sunt curios daca lanseaza si in Romania TV Paprika HD si Film Cafe HD.

Edited by Cosmin342, 12 January 2018 - 18:21.


#5
Aldulescu

Aldulescu

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,336
 • Înscris: 04.01.2018
AMC, ce mai e si asta, nu il am in lista de programe.

#6
_-KALMAN-_

_-KALMAN-_

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 18,191
 • Înscris: 07.07.2009

View PostCosmin342, on 12 ianuarie 2018 - 18:02, said:

E totusi ceva dubios la mijloc.
Eu totusi sunt curios daca lanseaza si in Romanai TV Paprika HD si Film Cafe HD.
La noi nu, în Ungaria există. https://musor.tv/heti/tvmusor/PAPRIKA

#7
AndReW99

AndReW99

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,090
 • Înscris: 15.07.2016

View PostAldulescu, on 12 ianuarie 2018 - 18:11, said:

AMC, ce mai e si asta, nu il am in lista de programe.
Canal de filme și seriale.

#8
Cosmin342

Cosmin342

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,918
 • Înscris: 18.04.2017
Stiu.De asta sunt curios daca le lanseaza si la noi.

#9
gymy

gymy

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 981
 • Înscris: 29.11.2005

View PostKalman2007, on 12 ianuarie 2018 - 18:15, said:

La noi nu, în Ungaria există. https://musor.tv/heti/tvmusor/PAPRIKA
Poate sa ramana acolo ca nu ne suparam.Nu cred ca avem aceleasi gusturi cu "vecinii"

#10
_-KALMAN-_

_-KALMAN-_

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 18,191
 • Înscris: 07.07.2009

View Postgymy, on 12 ianuarie 2018 - 19:11, said:

Poate sa ramana acolo ca nu ne suparam.Nu cred ca avem aceleasi gusturi cu "vecinii"
Și noi avem Filmcafe și TV Paprika. :) Deci ... gusturile se pare că nu diferă.

#11
Platon

Platon

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,786
 • Înscris: 22.10.2002
Avem pe Gigi Mobil AMC?  Paprika avem, multumim, dar asta nu il zaresc

#12
AndReW99

AndReW99

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,090
 • Înscris: 15.07.2016
Nu-i pe Digi.

#13
_-KALMAN-_

_-KALMAN-_

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 18,191
 • Înscris: 07.07.2009

View PostPlaton, on 12 ianuarie 2018 - 19:19, said:

Avem pe Gigi Mobil AMC?  Paprika avem, multumim, dar asta nu il zaresc
Nu.

#14
cristinel07

cristinel07

  #MM93

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 10,017
 • Înscris: 26.07.2009
Eu cred ca este simplu: au si varianta HD dar care costa mai mult, iar operatorii prefera mai ieftin si in SD. Macar au in portofoliu AMC. Cam asa inteleg din ce a spus el.

#15
AndReW99

AndReW99

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,090
 • Înscris: 15.07.2016
"ține de capacitatea tehnică" - deci cel mai probabil se referea și la spațiul disponibil pentru a-l putea introduce.

#16
Cosmin342

Cosmin342

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,918
 • Înscris: 18.04.2017
Cum v-am spus,am adus screenshotul.
Deci este posibil ca Balázs Hajós sa se fi referit la AMC HD varianata europeana

Attached Files


Edited by Cosmin342, 12 January 2018 - 19:40.


#17
AndReW99

AndReW99

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,090
 • Înscris: 15.07.2016
Dacă intra la RCS mai înțelegeam, dar de ce i-au făcut variantă localizată (+reclame)?

#18
polatalemdar

polatalemdar

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,147
 • Înscris: 02.11.2017
pentru cei care au postul amc in grila lor de televiziune:difuzeaza reclame la filme si seriale?multumesc.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate