Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tarie cu para intreaga inauntrul sticlei
Last Updated: Dec 31 2017 18:51, Started by
Geth
, Dec 23 2017 18:06
·
0
#1
Posted 23 December 2017 - 18:06
Am vazut la lidl(si cred ca si in alte parti). Desigur, o prima curiozitate ar fi cum a ajuns para acolo, banui ca fundul sticlei a fost lipit cumva ulterior(desi nu-s sigur, am auzit si alta teorie cum ca nu ar fi o para reala intreaga).
Intrebarea principala de fapt e alta: cum e chestia aia? E buna? Merita? Nu cumva e mult mai putina bautura datorita perei din interior? Edited by Geth, 23 December 2017 - 18:07. |
#2
Posted 23 December 2017 - 18:09
Para se pune in sticla inainte sa creasca. Direct in pom.
Nu are mare infuenta la gustul licorii, dar ai dreptate: se vinde para la pretul bauturii. Are importanta ca si marketing, cum e si cu viermele din tequila. Edited by pasilla, 23 December 2017 - 18:10. |
#3
Posted 23 December 2017 - 18:10
Faceau bunicii la tara pe vremuri. Legau sticla de plastic de ramura de par cu mugurele inauntru iar para crestea in interiorul sticlei. Ulterior puneau tuica peste. Iesea o bunatate.
|
#4
Posted 23 December 2017 - 18:12
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uOz0HE5Uygk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Cred ca asa ceva cumperi mai mult sa o pastrezi expusa. |
#5
Posted 23 December 2017 - 18:15
[ https://images2.imgbox.com/cc/79/YeYH9bEu_o.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Despre aceste butelcute este vorba? |
#6
Posted 23 December 2017 - 18:27
Problema-i ca in sticla ai 30-40 grade celsius si multe flori, fructe de para, ofilesc.
Am dus asa ceva in Canada, cadou. 120 Ron cumparat din Real. |
#7
Posted 23 December 2017 - 18:27
Or pune plasa de umbrit. Oricum tuica din comert nu este asa de buna si este foarte scumpa. Am cumparat si nu a fost cine stie ce.
Deci se cresc perele separat in sticla si apoi se pune tarie peste ele. |
#8
Posted 23 December 2017 - 18:27
"Nu cumva e mult mai putina bautura datorita perei din interior?"
Mananca para ! Dupa vei gasi raspunsul : a fost para sau alcool solid |
#9
Posted 23 December 2017 - 18:30
pasilla, on 23 decembrie 2017 - 18:09, said:
Para se pune in sticla inainte sa creasca. Direct in pom. Nu are mare infuenta la gustul licorii, dar ai dreptate: se vinde para la pretul bauturii. Are importanta ca si marketing, cum e si cu viermele din tequila. |
#10
Posted 23 December 2017 - 18:34
|
#11
Posted 23 December 2017 - 18:38
Cunosc pe cineva care are o sticla cu para, cand se goleste doar reumple cu tuica. Sticla cu para are cam la 20 de ani (spusele omului).
|
#12
Posted 23 December 2017 - 18:52
#14
Posted 23 December 2017 - 19:07
#15
Posted 23 December 2017 - 19:08
PoeOvidiu, on 23 decembrie 2017 - 18:52, said:
De unde aveau bunicii pe vremuri sticla de plastic? |
|
#16
Posted 23 December 2017 - 19:13
Nu e teapa in sensul ca primesti mai putina tuica si para e vanduta scump. Ganditi'va ca implica un proces, costa bani sa cresti para in sticla. E mai simplu si ieftin aluia de vinde sa puna 150ml in sticla decat o para.
Dar e marketing, ca se diferentiaza de alte tuici, para vinde restul tuicii din sticla. Si tu cumperi ceva inedit. Nu vad asta ca pe o teapa. |
#17
Posted 23 December 2017 - 19:21
Dupa ce cade floarea si incepe sa se formeze fructul se curata creanga de frunze si alte alea, se baga sticla pe creanaga cu fructul si se lasa asa pana la vara/toamna pana creste si se coace fructul in sticla. Apoi se scoate sticla cu tot cu fruct, se toarna alcoolul, se pune dopul si aia e.
Fruct poate sa insemne para, mar, gutuie, etc. Bauturile astea nu prea merita in Ro, sunt scumpe in draci pentru ca ... taxe si accize la alcool. Nu bagati niciodata alcool in "sticle" de plastic, alcoolul e acid si dizolva plasticul si o sa beti o gramada de plastic pe langa alcoolul ala. Acelasi lucru si cu otetul sau orice alta bautura acida. |
#18
Posted 23 December 2017 - 19:22
E mai simplu sa pui para intr-un borcan si arunci peste ea palinca, daca vrei show. Doar la vanzare merita efortul.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users