Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Shazam pentru Parfumuri?

Transportul in comun in Bucuresti...

Camerele de supraveghere dau uneo...

Haine de iarna
 Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme

Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!
 La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...

Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...
 OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc

Parere rezistena bloc din 1989 fo...

Apel la relații clienți...

cumparare timp de jucat pentru WoW

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

error-macro

error-macro

Junior Member

• Grup: Members
Am cumparat 30 zile de timp si mai am 17d. Intrebarea mea este sa cumpar 30d = 60 lei sau 90d = 167 lei ? Este si varianta 60d = 120 lei din altex, emag etc. Daca iau 90d o sa imi para rau dupaia? Voi cum faceti?

Edited by error-macro, 21 December 2017 - 10:27.

Velareya

Velareya

Member

Eu iau direct de pe battle.net. 13 euro/luna, 12euro/2luni, 11euro/3luni.

error-macro

error-macro

Junior Member

si eu tot de acolo iau numai ca am convertit in lei. Vezi ca 12euro/2 luni nu exista si 11euro/3luni e defapt 36 euro. Aia e reducerea. Si tu pe care o alegi?

Velareya

Velareya

Member

Ah, da. Nu stiu, eu doar m-am uitat pe site sa vad preturile. La mine se reactiveaza automat in fiecare luna, 13euro.

Edited by Velareya, 21 December 2017 - 11:05.

error-macro

error-macro

Junior Member

Ai jucat vreodata RIFT? Ce parere ai despre el? E gratis, dar e mai mult grind.

Spaghete

Spaghete

Active Member

View Posterror-macro, on 21 decembrie 2017 - 11:54, said:

Cand ai auzit de bani ne intrebi de RIFT ?
Daca-ti place WOW-ul, joaca-l, fa Gold cacalau si apoi poti cumpara Token's, deci practic ulterior poti juca moaca.
Eu in Legion am facut peste 15 mil Gold, jucand maxim 1 ora pe zi.

Velareya

Velareya

Member

View Posterror-macro, on 21 decembrie 2017 - 11:54, said:

Nu, doar WoW joc.

View PostSpaghete, on 21 decembrie 2017 - 12:18, said:

Eu in Legion am facut peste 15 mil Gold, jucand maxim 1 ora pe zi.
Cum si in cat timp? Posted Image
Eu nu cred c-am avut mai mult de 30.000 vreodata. Abia am reusit sa-mi iau mount-ul ala cu vanzatori :lol:
Dar nu fac raid-uri cu altii, deci cele din Draenor/Legion nu le pot face integral.

error-macro

error-macro

Junior Member

View PostSpaghete, on 21 decembrie 2017 - 12:18, said:

bani
nu prea ma hotarasc ce clasa sa o fac main, parca nu-mi place nici una cum se joaca. (in WoW) si nici nu vreau sa dau banii aiurea.

Mai joca lumea Guild Wars 1?

Edited by error-macro, 21 December 2017 - 12:37.

Spaghete

Spaghete

Active Member

View PostVelareya, on 21 decembrie 2017 - 12:23, said:

Cum si in cat timp? Posted Image
Eu nu cred c-am avut mai mult de 30.000 vreodata. Abia am reusit sa-mi iau mount-ul ala cu vanzatori Posted Image
Dar nu fac raid-uri cu altii, deci cele din Draenor/Legion nu le pot face integral.

Am 12 chars la alianta toate lvl maxim, meseriile full toate si am facut Gold stand in Garrison, farmand Garrison Resources si tot ce-mi ofera acesta. Am 4 chars cu Tailoring si fac Hexweave Cloth cu care fac bags, am 4 chars cu care fac mountul de la Engineering Sky golem, dar pentru asta imi trebuie ''gradina'' din Pandaria, pe care o am. Practic nu faci decat sa semeni si sa culegi din MOP o perioada. Cu Pets iarasi am facut mult gold si cu toys, le cumpari tot din Garrison si le pui la AH.

Velareya

Velareya

Member

View Posterror-macro, on 21 decembrie 2017 - 12:35, said:

nu prea ma hotarasc ce clasa sa o fac main, parca nu-mi place nici una cum se joaca. (in WoW)

Hunter, daca n-ai prea jucat. Sau paladin.

View PostSpaghete, on 21 decembrie 2017 - 12:39, said:

...
Ah, da, n-am inteles niciodata de ce se vand asa bine gentile la AH.
Eu nu prea m-am ocupat de garrison, ce-i drept. Iar din Pandaria am fugit cat am putut de repede, nu-mi place deloc. Poate ar fi cazul s-o iau de la capat cu un alt caracter si sa fac totul "ca la carte".

error-macro

error-macro

Junior Member

In garison stiu ca a scos goldul. Ia sa ma bag si eu la gradina asta! Nici nu stiam!

daca am dat boost, ma-s putea intoarce in Pandaria sa incep questul asta ? http://www.wowhead.c.../a-helping-hand

Spaghete

Spaghete

Active Member

View PostVelareya, on 21 decembrie 2017 - 12:43, said:

Eu nu prea m-am ocupat de garrison, ce-i drept. Iar din Pandaria am fugit cat am putut de repede, nu-mi place deloc. Poate ar fi cazul s-o iau de la capat cu un alt caracter si sa fac totul "ca la carte".

Mie chiar mi-a placut in MOP. Eu sunt colectionar de achievments si iau totul la puricat :)

View Posterror-macro, on 21 decembrie 2017 - 12:57, said:

In garison stiu ca a scos goldul. Ia sa ma bag si eu la gradina asta! Nici nu stiam!

daca am dat boost, ma-s putea intoarce in Pandaria sa incep questul asta ? http://www.wowhead.c.../a-helping-hand

Poti.

Edited by Spaghete, 21 December 2017 - 13:10.

Velareya

Velareya

Member

View PostSpaghete, on 21 decembrie 2017 - 13:09, said:

Mie chiar mi-a placut in MOP. Eu sunt colectionar de achievments si iau totul la puricat Posted Image

Pentru mine a fost un chin s-o iau iar la galop dupa ce ma obisnuisem cu zborul Posted Image
La un moment dat ma ambitionasem si eu sa bifez tot la achievements (incepand cu dungeon-urile si raid-urile care dau mounts ca premiu), da'i mult de munca, iar timpul meu e limitat. Momentan sunt in cautarea oului magic, pentru Cloud Serpent.

Edited by Velareya, 21 December 2017 - 13:16.

Spaghete

Spaghete

Active Member

Problema cu timpul e si la mine, momentan nu mai joc, dar i-am dat contul unui amic si imi farmeaza zilnic questurile de ''feast of winter veil'', o sa vina si de acolo o gramada de gold, minion of grumpus e scump, plus elixiruri si ce-o mai fi.

error-macro

error-macro

Junior Member

Am ajuns la growing scalions... acuma astept sa creasca aceasta planta? Cat dureaza?

Edit: acuma m-am prins - tre sa astept 18h

Edited by error-macro, 21 December 2017 - 15:16.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate