![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema sunet
Last Updated: Nov 28 2017 19:49, Started by
MembruAnonim
, Nov 28 2017 17:26
·
0

Posted 28 November 2017 - 17:26

Salutare!
Am o mica problema cu sunetu la tv.. mai exact atunci cand intra pe reclame sunetu sacadeaza putin ( se blocheaza pt maxim o secunda ) stiu ca nu e ceva grav dar e sesizabil si deranjeaza. Am incercat sa mai modific setarile sunetului din tv dar degeaba. Sunt abonat la rds prin cablu cu 3 tv conectate. Ce ar putea avea? Sa fie din splitter? Il am de mult timp.. ori sa fie de la semnal? Ce as putea sa mai incerc incat sa depistez problema? Edited by MembruAnonim, 28 November 2017 - 17:27. |
Posted 28 November 2017 - 17:35

Pe toate cele 3 televizoare e la fel sunetul la Reclame?
Dacă DA!, eu cred că de vină-i semnalul de la RDS. Plânge-te lor! |
Posted 28 November 2017 - 19:49

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users