![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
wordpress - quiz + match persoane si firme in functie de raspunsuri
Last Updated: Nov 21 2017 23:06, Started by
taxishop
, Nov 21 2017 22:42
·
0

Posted 21 November 2017 - 22:42

Buna ziua, am un site in wordpress si doresc un quiz/chestionar prin care se raspunde la intrebari dupa care sa apara o lista de firme care se potrivesc cu mix-ul de raspunsuri in functie de anumite criterii. Principiul ar fi ca in parship.de .
de ex. am un set de intrebari... 1. Am asigurare auto: da - nu. 2. Alta intrebare: care este suma maxima pe care doriti sa o platiti pt asigurare: 200ron - 300 - 400... In caz ca nu si 200ron, la final imi apare un asigurator care ofera o asigurare sub 200 de ron... Exista cineva aici care poate programa asa ceva, eventual un plugin sau un add-on pentru plugin existent? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users