Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Coloranti alimentari - alimente uzuale
Last Updated: Nov 16 2017 17:09, Started by
MembruAnonim
, Nov 13 2017 02:27
·
0
#1
Posted 13 November 2017 - 02:27
Pe mine personal au ajuns sa ma ingrozeasca colorantii alimentari (asta dupa ce m-am interesat despre fiecare in parte pe net). Si nu vorbesc de alimente ce le mancam rar cum ar fi jeleuri de exemplu, care sa stiti ca sunt doar niste bombe alimentare.
Vorbesc de colorantii pe care ii gasim in alimentele cele mai putin suspecte dpdv al oamenilor obisnuiti care nu sunt chimisti sa aiba cunostinte avansate si sa stie ca orice rahat din comert are in zilele noastre tone de coloranti periculosi. Eu ma intreb de ce nu sunt interzisi colorantii alimentari. Sau poate nu sunt asa periculosi cum ii prezinta orice site de specialitate? Poate exagerez eu si ei chiar sunt inofensivi. Asa sa fie? Edited by MembruAnonim, 13 November 2017 - 02:27. |
#2
Posted 13 November 2017 - 03:14
MembruAnonim, on 13 noiembrie 2017 - 02:27, said:
Pe mine personal au ajuns sa ma ingrozeasca colorantii alimentari (asta dupa ce m-am interesat despre fiecare in parte pe net). Si nu vorbesc de alimente ce le mancam rar cum ar fi jeleuri de exemplu, care sa stiti ca sunt doar niste bombe alimentare. Vorbesc de colorantii pe care ii gasim in alimentele cele mai putin suspecte dpdv al oamenilor obisnuiti care nu sunt chimisti sa aiba cunostinte avansate si sa stie ca orice rahat din comert are in zilele noastre tone de coloranti periculosi. Eu ma intreb de ce nu sunt interzisi colorantii alimentari. Sau poate nu sunt asa periculosi cum ii prezinta orice site de specialitate? Poate exagerez eu si ei chiar sunt inofensivi. Asa sa fie? |
#3
Posted 13 November 2017 - 07:28
Da exemple aici de niste coloranti despre care te-ai interesant.
Cata vreme poti sa ocolesti sau sa reduci colorantii artificiali, fa-o. In general produsele care nu au coloranti adaugati nu au nici alte porcarele, gen conservanti artificiali, si termenul de expirare este semnificativ mai mic decat al variantelor cu coloranti si conservanti si costa si mai mult. Pe de alta parte nu este nimic in neregula cu folosirea sucului de sfecla pe post de colorant, de exemplu. |
#4
Posted 13 November 2017 - 07:47
Oamenii vor sa fie:
- ieftin - mult - sa reziste cat mai mult Ne hotaram si noi? |
#5
Posted 13 November 2017 - 08:18
Pâinea neagră are o consistenţă mai densă.
Dacă nu ştii asta şi iei una pufoasă, ţi-ai luat-o. E vopsită. |
#6
Posted 13 November 2017 - 08:47
MembruAnonim, on 13 noiembrie 2017 - 02:27, said:
Pe mine personal au ajuns sa ma ingrozeasca colorantii alimentari (asta dupa ce m-am interesat despre fiecare in parte pe net). Si nu vorbesc de alimente ce le mancam rar cum ar fi jeleuri de exemplu, care sa stiti ca sunt doar niste bombe alimentare. Vorbesc de colorantii pe care ii gasim in alimentele cele mai putin suspecte dpdv al oamenilor obisnuiti care nu sunt chimisti sa aiba cunostinte avansate si sa stie ca orice rahat din comert are in zilele noastre tone de coloranti periculosi. Eu ma intreb de ce nu sunt interzisi colorantii alimentari. Sau poate nu sunt asa periculosi cum ii prezinta orice site de specialitate? Poate exagerez eu si ei chiar sunt inofensivi. Asa sa fie? nu sunt interzisi din cauza ca se fac experiente pe oameni. marii bogatasi cu asta se ocupa. cel care are o avere de miliarde de euro, nu se mai bucura cum te bucuri dumneata ca ti-ai schimbat gresia sau ca ti-ai luat LCD UHD, ala se joaca dea dumnezeu. mai face o revolutie, un razboi, mai baga niste chimicale in mancare, mai aduce niste migranti in europa, te mai injeacteaza obligatoriu cu cate ceva, etc. sper ca ai inteles despre ce e vorba, nu? |
#7
Posted 13 November 2017 - 09:09
rich1974, on 13 noiembrie 2017 - 08:47, said:
nu sunt interzisi din cauza ca se fac experiente pe oameni. marii bogatasi cu asta se ocupa. cel care are o avere de miliarde de euro, nu se mai bucura cum te bucuri dumneata ca ti-ai schimbat gresia sau ca ti-ai luat LCD UHD, ala se joaca dea dumnezeu. mai face o revolutie, un razboi, mai baga niste chimicale in mancare, mai aduce niste migranti in europa, te mai injeacteaza obligatoriu cu cate ceva, etc. sper ca ai inteles despre ce e vorba, nu? Nu. |
#8
Posted 13 November 2017 - 10:45
Colorantii alimentari pot fi naturali, natural-identitci si artificiali.
Numai cei artificiali pot fi suspectati de efecte nocive ale organismului. In principiu au fost retrasi din uz colorantii artificali care erau nesiguri pentru consum. Cantitatea de colorant alimentar artificial dintr-un produs este extrem, extrem de mica si nu prea are cum sa afecteze sanatatea.. |
#9
Posted 13 November 2017 - 21:36
pasilla, on 13 noiembrie 2017 - 10:45, said:
...Cantitatea de colorant alimentar artificial dintr-un produs este extrem, extrem de mica si nu prea are cum sa afecteze sanatatea.. Edited by realduc, 13 November 2017 - 21:39. |
#10
Posted 13 November 2017 - 21:39
Colorant Beetroot Red, Purple Carrot Extract
Indulcitor Sucralose Sunt periculosi, ii pot consuma? |
|
#11
Posted 16 November 2017 - 17:09
Beetroot inseamna sfecla. Daca e chiar extract de sfecla, nu reprezinta niciun pericol. La fel si extractul de morcov (da, exista si morcovi mov, sunt foarte buni), cata vreme este chiar extract de morcov.
Indulcitorii artificiali nu sunt recomandati. Nici cei naturali nu sunt recomandati in cantitati mari, dar asta e alta treaba. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users