Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema automatizare

Business Developer Manager

Sistem fotovoltaic 5kw off grid
 Repunere minge in teren

Telefon de pe Amazon sau site rom...

Digitalizare in domeniul Horeca

Asigurare la B7 cat mai ajunge?
 cumparare masina inmatriculata in...

Certificat fiscal auto

[CUM] Cum ati fi reactionat in ac...

Credex și altex fara dobanda
 schimbare nume familie copil

Problema mașina de spalat ve...

Ajutor incepator

Preturile https://www.colins.ro/ ...
 

Script logare in popup - nu functioneaza

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 04.03.2016
nu pot sa imi dai seama ce am gresit la acest cod de logare pe site ?
Dau pe butonul de intra si nu afiseaza nici macar eroare ca nu am scris nimic in campurile de nume si parola ... pur si simplu se da un fel de refresh la popup-ul ce imi afiseaza formularul de logare ...
<?php session_start(); include('../conectare.php');
if(isset($_GET['login']) OR isset($_GET['logout']))
{
$login = $_GET['login'];
$logout = $_GET['logout'];
}
// daca se logheaza //
if(isset($login))
{
$n = $_POST['nume'];
$nume = strtolower($n);
$parola = $_POST['parola'];
$pass = md5($parola);

if(strlen($_POST['nume']) < 3)
{
echo ' <div style="font-weight:bold;color:red;">
   <img src="/imagini/meniu-sus/stare-error.png"> Numele de utilizator trebuie sa fie de minim 3 caractere!
  </div>';
}
else if(strlen($_POST['parola']) < 6)
{
echo ' <div style="font-weight:bold;color:red;">
   <img src="/imagini/meniu-sus/stare-error.png"> Parola trebuie sa fie de minim 6 caractere!
  </div> ';
}
else {
$login = "SELECT * FROM `membri` WHERE `nume` = '$nume' AND `parola` = '$pass' LIMIT 1";
$conectlogin = $dbh->query($login);
$logare = $conectlogin->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);
if($logare == true)
{
  $_SESSION['authorized'] = true;
  $_SESSION['id'] = $logare['id'];
  $_SESSION['nume'] = strtolower($nume);
  $_SESSION['parola'] = strtolower($pass);
$ipvisit = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
setlocale(LC_TIME, array('ro.utf-8', 'ro_RO.UTF-8', 'ro_RO.utf-8', 'ro', 'ro_RO', 'ro_RO.ISO8859-2'));
date_default_timezone_set('Europe/Bucharest');
$dtvisit = strftime('%d %B %Y ora %H:%M:%S');
$on = time() + '60';
$onlineuserlogin = $dbh->query("UPDATE membri SET online='$on', ipvisit='$ipvisit', dtvisit='$dtvisit' WHERE id='$_SESSION[id]'");
?>
<script type="text/javascript"><!--
var adress = $('#adress').val();
parent.window.location.href=''+adress+'';
--></script>
<?php }
else
{
  echo '<div style="font-weight:bold;color:red;">
   <img src="/imagini/meniu-sus/stare-error.png"> Numele de utilizator sau parola sunt incorecte!
  </div>';
}
}
}


// daca se delogheaza //
else if(isset($logout))
{
session_start();
include("../conectare.php");
// sterge online //
$nn = $_SESSION['nume'];
$nume = strtolower($nn);
$deleteon = $dbh->query("UPDATE membri SET online='2' WHERE nume='$nume'");
// sterge online //
session_start();
session_destroy();
header("Location: /index.php");
   exit;
}


// daca e accesata adresa simpla //
else
{ ?>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css.css" />
<div style="padding-top:20px;color: green;text-align: center;font-weight: bold;">
<img src="/imagini/meniu-sus/succes.png" width="50" height="50">
Conecteaza-te cu noi SAU <a href="/inregistrare.php" class="register">Inscrie-te </a>!!!
<img src="/imagini/meniu-sus/succes.png" width="50" height="50">
</div>
<center>
<div id="login_box">
  <div class="logare">Intrare</div>
  <div class="inregistrare"><a href="/inregistrare.php" class="register">Inscrie-ma !</a></div>
  <div class="form">
 
 
 
<form method="post">
	<p><font color="blue"><b>Nume Utilizator</b></font></p>
	<p>
	  <input class="textbox" name="nume" id="nume" size="23" type="text">
	</p>
	<p><font color="blue"><b>Parola</b></font></p>
	<p>
	  <input class="textbox" name="parola" id="parola" size="23" type="password">
	</p>
	<p><a href="/recuperare-parola.php">Ai uitat parola?</a></p>
	<p>
	<input type="submit" class="logarepesite" name="submit" id="logare" value=""> 
	</p>
   </div>
</form>
</div>
  <div id="resp"></div>
</center>
<script type="text/javascript" src="js.js"></script>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.0/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript"><!--
$(document).ready(function() {
  $('.logare').submit(function() {
	var name = $(this).find('input[name="nume"]');
	var parola = $(this).find('input[name="parola"]');
	$('*').removeClass('error');
	var error = 0;
	if(error==0) {
	  var srl = $(this).serialize();
	  $.ajax({
		type: 'post',
		url: 'login.php',
		data: srl,
		beforeSend: function() {
		  $('#resp').html('<img src="/imagini/stare-loading.gif"><font color="orange"><b> Te rugam asteapta!</b></font>');
		},
		timeout: 10000,
		error: function(xhr, status, error) { alert('Eroare: '+ xhr.status+ ' - '+ error); },	 // afiseaza Alert cu eroare
		success: function(raspuns) {
		  $('#resp').html(raspuns);
		}
	  });
	}
	return false;
  });
});   
function close_popup() {
(new popWindow().close());
}
function open_popup(uri,wi,he) {
  close_popup();
		(new popWindow({iframeUrl:uri}).open());
}
//--></script> 
  
<?php }
?>



#2
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,256
  • Înscris: 23.02.2017
il ai urcat pe vreun server pe undeva? Da un link, e mai simplu

conectare.php si login.php unde sint, ce contin? Pune codul separat pe fisiere

Edited by unbrutus, 15 October 2017 - 19:44.


#3
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 04.03.2016

View Postunbrutus, on 15 octombrie 2017 - 19:43, said:

il ai urcat pe vreun server pe undeva? Da un link, e mai simplu

conectare.php si login.php unde sint, ce contin? Pune codul separat pe fisiere

Ceea ce am facut este asa:
fisierul logare.php contine : formularul de logare, link-ul de delogare, php de logare.

Am facut niste conditii care suna cam asa:
daca se intra direct pe adresa ... logare.php - se afiseaza formularul de logare
daca se intra pe adresa ... logare.php?login - se face logarea pe site (adresa de login.php e rescrisa in htaccess )
daca se intra pe adresa de ... logare.php?logout - de face delogarea de pe site (adresa de logout e rescrisa in htaccess )

Se poate testa pe site-ul cobadin.ro/acasa.php

#4
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,256
  • Înscris: 23.02.2017
Ai niste erori si in consola, deci nu prea are cum sa iti mearga ajax=ul pt ca nu iti merge javascriptul

Uncaught TypeError: $(...).scrollable is not a function
    at HTMLdocument.<anonymous> (acasa.php:241)
    at n (jquery.min.js:2)
    at Object.fireWith (jquery.min.js:2)
    at Function.ready (jquery.min.js:2)
    at HTMLdocument.C (jquery.min.js:2)

#5
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 04.03.2016

View Postunbrutus, on 15 octombrie 2017 - 20:18, said:

Ai niste erori si in consola, deci nu prea are cum sa iti mearga ajax=ul pt ca nu iti merge javascriptul

Uncaught TypeError: $(...).scrollable is not a function
at HTMLdocument.<anonymous> (acasa.php:241)
at n (jquery.min.js:2)
at Object.fireWith (jquery.min.js:2)
at Function.ready (jquery.min.js:2)
at HTMLdocument.C (jquery.min.js:2)

Si ce este de facut ?
Acest cod l-am folosit in urma cu 7-8 luni si mergea perfect ... acum nu stiu de ce nu merge ... nu imi dau seama de ce ...

#6
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,256
  • Înscris: 23.02.2017
pai ti-am zis, posteaza codul fisierelor implicate, frumos, separat... si se rezolva

#7
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 04.03.2016
am rezolvat problema :D

#8
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,256
  • Înscris: 23.02.2017

View PostGhiordi, on 16 octombrie 2017 - 17:14, said:

am rezolvat problema Posted Image
pai e util poate sa zici si ce a fost

#9
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 04.03.2016
Nu introdusesem java scripta in pagina ...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate