Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
VW nu se potolește: Doua dis...

Noua taxa auto se va aplica tutur...

Driveri sau drivere

Jocuri PS3 mai diferite...
 Ecran LCD verzui pe doar partea s...

ce sa fac cu stocul de marfa daca...

Ce laptop sa aleg? Help me. (Sunt...

Limbaj de programare pentru incep...
 Acoperis rabatabil peste o scara.

Rulare thread-uri fara a utiliza ...

The Best of 2017

Google Analytics Report
 Problema internet

Concurs Factura electronica

Taxa auto (de poluare) 2018

Probleme usa apartament noua (Art...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Conexiune Internet prin ethernet

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
marevipus

marevipus

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.10.2017
  • ID membru: 998,498
Nu reusesc sa stabilesc o conexiune de internet prin ethernet (uidentified network/no network conexion) imi apare cand bag cablul in laptop. Daca creez o noua conexiune din control panel imi este setata automat ca dial-up si nu stiu cum as putea rezolva problema. Ideea e ca as dori sa folosesc laptopul pe post de mobile hotspot pentru ca are optiunea, insa nu pot fara a stabili conexiunea ethernet, ce as putea face? Imagine publicată Imagine publicată

Edited by marevipus, 12 October 2017 - 02:42.


#2
Kobra2602

Kobra2602

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,601
  • Înscris: 09.11.2006
  • ID membru: 108,058
pot fi cateva probleme:
1. capatul celalalt al firului nu este conectat la ceva care sa ii asigure continuitate (asta daca iti apare "x" rosu pe iconita de retea;
2. daca ai semnul exclamarii pe iconita de retea atunci ori nu exista net pe acel cablu, ori ai setat IP manual si este din alta clasa de retea;
3. nu iti merge placa de retea (drivere) sau cablul nu este sertizat corect.

#3
MKdens24kw

MKdens24kw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 721
  • Înscris: 02.02.2014
  • ID membru: 847,316
Daca ti-ai mufat singur cablul(intreb) ai facut-o corect?

#4
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,083
  • Înscris: 22.07.2004
  • ID membru: 20,288
Nu ai spus unde ai conectat cablul in capatul celalalt.

#5
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Eu nu vad sa mentioneze undeva ca si-a mufat singur cablul UTP.
Si nici ce provider are, cum e conexiunea (isi ia automat setarile, e de tip dial-up sau PPPOE, etc.).

@initiator: Ce provider de net ai? Cum anume e facuta conexiunea la net? E esential sa stii astea daca vrei sa-ti mearga conexiunea la net, fiindca ea nu e pe bazat de puscat din degete si setat automat de catre un spiridus verde calare pe curcubeu.

#6
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Driverul placii de retea este instalat ?

#7
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Tu ce crezi @buyonevideo?

Vizualizare mesajmarevipus, pe 12 octombrie 2017 - 02:39, a scris:

Nu reusesc sa stabilesc o conexiune de internet prin ethernet (uidentified network/no network conexion) imi apare cand bag cablul in laptop.


#8
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Inca nu m-am trezit.
Dar de ce, cica, ii apare dial-up default ?

#9
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Din cate tin minte implicit e bifata optiunea de 'dial-up' cand dai sa creezi o noua conexiune de net, si probabil da next-next fara sa stie ce face.

#10
marevipus

marevipus

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.10.2017
  • ID membru: 998,498
Nu ma pricep chiar atat de tare incat sa dau anumite detalii in plus, eu sunt student, cablul vine dintr-un perete, am facut un contract la administratie, am primit un user si o parola. Internet AM din acel cablu, insa a trebuit sa setez o noua conexiune din control panel care s-a transformat in dial up fara sa SETEZ eu asta, aveam optiunea de a o face direct pe dial up. Inainte de a seta acea conexiune cand bagam cablu in laptop imi aparea iconita de conectare la internet cu semnu exclamarii pe ea si mesajul unidentified network/ no network acces. Simpla mea intrebare e daca din dial up pot face cumva sa se transforme in ethernet, sau ceva de genul, intelegeti voi, sa nu mai fie prin dial up, pentru a putea folosi hotspot-ul

#11
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,083
  • Înscris: 22.07.2004
  • ID membru: 20,288
Daca ai primit user si parola este posibil sa fie o conexiune PPPoE.
     Sterge conexiunea dial-up si fa una PPPoE.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users