Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
needs and wants - nevoi si dorinte

Antrenament picioare!

Cum sa izolez aici?

domo.ro =cel.ro...preturi diferit...
 Placa de baza Z370 cu memorie de ...

Earpad-uri pentru Audio-Technica ...

Cum sa cumpar lemnele pentru foc?...

De ce este Romania ultima?
 Cablu BNC

Iphone - motiv de fun. De ce?

Verificare metrologica a contorul...

Care au fost originile crizei eco...
 Program pentru fisiere corupte

KAON AR4010 si fix pentru KRACK

achizitionare placa video sh

Cheie telescopica pentru auto tip...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Conexiune Internet prin ethernet

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
marevipus

marevipus

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.10.2017
  • ID membru: 998,498
Nu reusesc sa stabilesc o conexiune de internet prin ethernet (uidentified network/no network conexion) imi apare cand bag cablul in laptop. Daca creez o noua conexiune din control panel imi este setata automat ca dial-up si nu stiu cum as putea rezolva problema. Ideea e ca as dori sa folosesc laptopul pe post de mobile hotspot pentru ca are optiunea, insa nu pot fara a stabili conexiunea ethernet, ce as putea face? Posted Image Posted Image

Edited by marevipus, 12 October 2017 - 02:42.


#2
Kobra2602

Kobra2602

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,549
  • Înscris: 09.11.2006
  • ID membru: 108,058
pot fi cateva probleme:
1. capatul celalalt al firului nu este conectat la ceva care sa ii asigure continuitate (asta daca iti apare "x" rosu pe iconita de retea;
2. daca ai semnul exclamarii pe iconita de retea atunci ori nu exista net pe acel cablu, ori ai setat IP manual si este din alta clasa de retea;
3. nu iti merge placa de retea (drivere) sau cablul nu este sertizat corect.

#3
MKdens24kw

MKdens24kw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 652
  • Înscris: 02.02.2014
  • ID membru: 847,316
Daca ti-ai mufat singur cablul(intreb) ai facut-o corect?

#4
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,900
  • Înscris: 22.07.2004
  • ID membru: 20,288
Nu ai spus unde ai conectat cablul in capatul celalalt.

#5
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,591
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Eu nu vad sa mentioneze undeva ca si-a mufat singur cablul UTP.
Si nici ce provider are, cum e conexiunea (isi ia automat setarile, e de tip dial-up sau PPPOE, etc.).

@initiator: Ce provider de net ai? Cum anume e facuta conexiunea la net? E esential sa stii astea daca vrei sa-ti mearga conexiunea la net, fiindca ea nu e pe bazat de puscat din degete si setat automat de catre un spiridus verde calare pe curcubeu.

#6
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,027
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Driverul placii de retea este instalat ?

#7
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,591
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Tu ce crezi @buyonevideo?

View Postmarevipus, on 12 octombrie 2017 - 02:39, said:

Nu reusesc sa stabilesc o conexiune de internet prin ethernet (uidentified network/no network conexion) imi apare cand bag cablul in laptop.


#8
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,027
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Inca nu m-am trezit.
Dar de ce, cica, ii apare dial-up default ?

#9
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,591
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Din cate tin minte implicit e bifata optiunea de 'dial-up' cand dai sa creezi o noua conexiune de net, si probabil da next-next fara sa stie ce face.

#10
marevipus

marevipus

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 12.10.2017
  • ID membru: 998,498
Nu ma pricep chiar atat de tare incat sa dau anumite detalii in plus, eu sunt student, cablul vine dintr-un perete, am facut un contract la administratie, am primit un user si o parola. Internet AM din acel cablu, insa a trebuit sa setez o noua conexiune din control panel care s-a transformat in dial up fara sa SETEZ eu asta, aveam optiunea de a o face direct pe dial up. Inainte de a seta acea conexiune cand bagam cablu in laptop imi aparea iconita de conectare la internet cu semnu exclamarii pe ea si mesajul unidentified network/ no network acces. Simpla mea intrebare e daca din dial up pot face cumva sa se transforme in ethernet, sau ceva de genul, intelegeti voi, sa nu mai fie prin dial up, pentru a putea folosi hotspot-ul

#11
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,900
  • Înscris: 22.07.2004
  • ID membru: 20,288
Daca ai primit user si parola este posibil sa fie o conexiune PPPoE.
     Sterge conexiunea dial-up si fa una PPPoE.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users