Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rareș Nastase semneaza seria...

Toyota Yaris Hybrid sau VW Polo 1...

Cea mai buna rețea by Ookla ...

Infintare asociatie proprietari -...
 Chip grafic integrat vrea driver ...

Onkyo NS 6170 vs NUC + DAC

Despre comunicare

Cum sa invat pt admiterea la facu...
 Recomandare smartphone 800 lei

Cum va informați inainte de a ave...

Consum prea mare focus MK2?

Alegere/discutii frigider offgrid...
 Problema Facebook Lite

Sa fie EDID-ul monitorului , sau ...

Masini electrice care produc cryp...

metastaze si reactii adverse
 

Conexiune Internet prin ethernet

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
marevipus

marevipus

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 12.10.2017
Nu reusesc sa stabilesc o conexiune de internet prin ethernet (uidentified network/no network conexion) imi apare cand bag cablul in laptop. Daca creez o noua conexiune din control panel imi este setata automat ca dial-up si nu stiu cum as putea rezolva problema. Ideea e ca as dori sa folosesc laptopul pe post de mobile hotspot pentru ca are optiunea, insa nu pot fara a stabili conexiunea ethernet, ce as putea face? Posted Image Posted Image

Edited by marevipus, 12 October 2017 - 02:42.


#2
Kobra2602

Kobra2602

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,826
  • Înscris: 09.11.2006
pot fi cateva probleme:
1. capatul celalalt al firului nu este conectat la ceva care sa ii asigure continuitate (asta daca iti apare "x" rosu pe iconita de retea;
2. daca ai semnul exclamarii pe iconita de retea atunci ori nu exista net pe acel cablu, ori ai setat IP manual si este din alta clasa de retea;
3. nu iti merge placa de retea (drivere) sau cablul nu este sertizat corect.

#3
MKdens24kw

MKdens24kw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 893
  • Înscris: 02.02.2014
Daca ti-ai mufat singur cablul(intreb) ai facut-o corect?

#4
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,949
  • Înscris: 22.07.2004
Nu ai spus unde ai conectat cablul in capatul celalalt.

#5
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,526
  • Înscris: 06.01.2008
Eu nu vad sa mentioneze undeva ca si-a mufat singur cablul UTP.
Si nici ce provider are, cum e conexiunea (isi ia automat setarile, e de tip dial-up sau PPPOE, etc.).

@initiator: Ce provider de net ai? Cum anume e facuta conexiunea la net? E esential sa stii astea daca vrei sa-ti mearga conexiunea la net, fiindca ea nu e pe bazat de puscat din degete si setat automat de catre un spiridus verde calare pe curcubeu.

#6
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
Driverul placii de retea este instalat ?

#7
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,526
  • Înscris: 06.01.2008
Tu ce crezi @buyonevideo?

 marevipus, on 12 octombrie 2017 - 02:39, said:

Nu reusesc sa stabilesc o conexiune de internet prin ethernet (uidentified network/no network conexion) imi apare cand bag cablul in laptop.


#8
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
Inca nu m-am trezit.
Dar de ce, cica, ii apare dial-up default ?

#9
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,526
  • Înscris: 06.01.2008
Din cate tin minte implicit e bifata optiunea de 'dial-up' cand dai sa creezi o noua conexiune de net, si probabil da next-next fara sa stie ce face.

#10
marevipus

marevipus

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 12.10.2017
Nu ma pricep chiar atat de tare incat sa dau anumite detalii in plus, eu sunt student, cablul vine dintr-un perete, am facut un contract la administratie, am primit un user si o parola. Internet AM din acel cablu, insa a trebuit sa setez o noua conexiune din control panel care s-a transformat in dial up fara sa SETEZ eu asta, aveam optiunea de a o face direct pe dial up. Inainte de a seta acea conexiune cand bagam cablu in laptop imi aparea iconita de conectare la internet cu semnu exclamarii pe ea si mesajul unidentified network/ no network acces. Simpla mea intrebare e daca din dial up pot face cumva sa se transforme in ethernet, sau ceva de genul, intelegeti voi, sa nu mai fie prin dial up, pentru a putea folosi hotspot-ul

#11
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,949
  • Înscris: 22.07.2004
Daca ai primit user si parola este posibil sa fie o conexiune PPPoE.
     Sterge conexiunea dial-up si fa una PPPoE.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate