![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ce plugin-uri recomandați pentru Wordpress (2017)?
Last Updated: Apr 17 2018 20:31, Started by
radu0007
, Aug 26 2017 22:14
·
0

Posted 26 August 2017 - 22:14

Salutare. Ce plugin-uri de wordpress folosiți, recomandați, pentru a avea un site stabil, sigur și plasat bine în Google. Din experiența proprie, sunt multe care dezvoltă incompatibilități, în special cele de securitate. Spre exemplu Wordfance cam face figuri în ultima vreme, relația cu Sucuri nu prea mai este ce a fost. Yoast îmi pare cam instabil și nu cred că face prea bine ceea ce își propune. Pe partea de cache este distracția cea mare. Am reușit să dau site-ul peste cap cu W3 Total Cache.
Voi ce recomandați? |
Posted 26 August 2017 - 23:43

W3-ul inca face figuri pe shared hosting, mai ales daca nu e configurat cum trebuie, poti incerca wp fastest cache, pana acum mi se pare destul de ok.
|
Posted 09 November 2017 - 18:11

salut! eu folosesc cu succes WP Fastest Cache, All In One WP Security si All In One SEO Pack.
|
Posted 22 November 2017 - 16:47

Alte sugestii? Ce plugin-uri sunt pe lista de "must" pentru un site optimizat constiincios? Multumesc!
|
Posted 14 December 2017 - 15:50

De ce Yoast si nu All in one SEO? Yoast mi se pare un pic cam pretentios si nu stiu daca criteriile SEO mentionate chiar mai sunt aplicabile si in practica.
|
Posted 17 April 2018 - 20:31

Am o mare rugaminte.Am achiz.un plugin SEO de la Yoast "Premium".Eu am o cercetare pusa pe platforma Google:http://tartariatablets.com As vrea ca dupa tastarea subiectului meu sa apara lucrarea mai sus inspre primele pagini cu rezultatele cautarii. Intrebarea este ce pasi sugerat sa fac mai departe? Multumes mult [email protected] Edited by eugenrau, 17 April 2018 - 20:33. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users