Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Romania - Scaunul de domnie al lu...

Unii nu vor sa creda ?

Emoticoane - Actualizare lista

Lubuntu nu afiseaza taskbarul
 PSD cere sancționarea celor ...

Instalator neautorizat și es...

Un pc pana in 6500ron

De ce drogurile au ajuns sa fie m...
 Cum faceți trecerea la panto...

Monocular smartphone

Inchidere cont BT

Cum scot apa din beci?
 Atidudinea fata de BNR inainte si...

Unde gasesc coca cola

Teste negative dar ciclu intarziat?

Actualizare Windows 10 ?!
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum aflu ce font am in crome la un moment dat

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
miha90

miha90

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 05.10.2010
  • ID membru: 629,204
acu o zi , am intrat pe un site si acolo bitdefender-u cica mi-a blocat un atac in care incerca situ sa imi schimbe fontu si a reusit din time new roman in verdana,..cum revin la fontu implicit?   pun si o poza cu creare topic,.. deci fontu e time new roman sau verdana  parca verdana erau mai ..rotunde cifrele si mai mari un pic..

stie cineva...si fara mistouri... eu nu sunt noob

#2
NelsonMandela

NelsonMandela

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 861
  • Înscris: 10.01.2012
  • ID membru: 735,125
Ultima oara cand am acceptat un popup care zicea ca am nevoie de alte fonturi, m-am infectat cu ransomware Spora :) Ia vezi daca nu te-ai procopsit si tu cu aceeasi chestie.

#3
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,940
  • Înscris: 07.08.2008
  • ID membru: 357,311
Intra in Chrome pe chrome://settings/fonts

#4
apudCMI

apudCMI

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,525
te uiti in setari

#5
miha90

miha90

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 05.10.2010
  • ID membru: 629,204
scanare cu BDRemoval_Trojan_Ransom_IcePol, in safe mod>> clean pc

chrome://settings/fonts acolo am fost inanite sa postez topic, zice implicit time new roman, dar..nu eram sigur

offtopic@ vine un nepot si ia filme, de pe net, eu nu sunt cu filmele, nu are net de vreo 2 luni datorie la provider multi bani, acu s-a angajat si e bine,..chestia e ca acu nu mai am eu de lucru nu gasesc....am fost timp de 3 luni la cineva la munca si acu s-a terminat munca de acolo...munca campului telina 1 hectar jumate,..acu incepe conopida 1 hectar si aia, eu am pus dovlecei si ai dracu sunt de ras faliment total..

#6
modoran

modoran

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,103
  • Înscris: 08.02.2011
  • ID membru: 663,282
Ce site e ala ca vreau sa intru pe el ? Poate e un site porn pe care nu il stiu ...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users