Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Actualizare date banca

iOS 11.1.2 Vs iOS 11.4.1

Daca ați fi avut putere de decizi...

Mayans 2018
 Navigatie Alfa Romeo 156

Achizitie masina noua - buget 100...

Ati cumparat produse doar pentru ...

Cauciucuri bicicleta
 Universitatea Maritima

Bioshock Infinite.

Sfat achizitionare laptop

RT Documentary HD
 SoHo Unirii

Finalizare sistem

Comuna Voluntari s-a extins in Bu...

Huawei p10 lite problema apel
 

Cum aflu ce font am in crome la un moment dat

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
miha90

miha90

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 05.10.2010
acu o zi , am intrat pe un site si acolo bitdefender-u cica mi-a blocat un atac in care incerca situ sa imi schimbe fontu si a reusit din time new roman in verdana,..cum revin la fontu implicit?   pun si o poza cu creare topic,.. deci fontu e time new roman sau verdana  parca verdana erau mai ..rotunde cifrele si mai mari un pic..

stie cineva...si fara mistouri... eu nu sunt noob

#2
NelsonMandela

NelsonMandela

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 933
  • Înscris: 10.01.2012
Ultima oara cand am acceptat un popup care zicea ca am nevoie de alte fonturi, m-am infectat cu ransomware Spora :) Ia vezi daca nu te-ai procopsit si tu cu aceeasi chestie.

#3
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,881
  • Înscris: 07.08.2008
Intra in Chrome pe chrome://settings/fonts

#4
apudCMI

apudCMI

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 12.08.2017
te uiti in setari

#5
miha90

miha90

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 05.10.2010
scanare cu BDRemoval_Trojan_Ransom_IcePol, in safe mod>> clean pc

chrome://settings/fonts acolo am fost inanite sa postez topic, zice implicit time new roman, dar..nu eram sigur

offtopic@ vine un nepot si ia filme, de pe net, eu nu sunt cu filmele, nu are net de vreo 2 luni datorie la provider multi bani, acu s-a angajat si e bine,..chestia e ca acu nu mai am eu de lucru nu gasesc....am fost timp de 3 luni la cineva la munca si acu s-a terminat munca de acolo...munca campului telina 1 hectar jumate,..acu incepe conopida 1 hectar si aia, eu am pus dovlecei si ai dracu sunt de ras faliment total..

#6
modoran

modoran

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,635
  • Înscris: 08.02.2011
Ce site e ala ca vreau sa intru pe el ? Poate e un site porn pe care nu il stiu ...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate