![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Garantie iPhone 7
Last Updated: Aug 05 2017 08:56, Started by
dan1994
, Aug 04 2017 09:53
·
0

Posted 04 August 2017 - 09:53

Inca o intrebare; nu este primul meu iPhone, dar este primul la care am nevoie de garantie(in general nu prea am avut nevoie de garantie la majoritatea produselor pe care le-am cumparat); daca eu l-am cumparat din magazinul mare din Crangasi(nu Apple shop-ul aparent, magazinul mare care il detine este trecut pe factura) pot merge de exemplu la magazinul Apple din Baneasa pentru o constatare si o eventuala remediere? Nu inteleg cum e cu garantia asta la Apple... Sper ca am facut sens
Edited by dan1994, 04 August 2017 - 09:55. |
Posted 04 August 2017 - 10:03

Inca o intrebare; nu este primul meu iPhone, dar este primul la care am nevoie de garantie(in general nu prea am avut nevoie de garantie la majoritatea produselor pe care le-am cumparat); daca eu l-am cumparat din magazinul mare din Crangasi(nu Apple shop-ul aparent, magazinul mare care il detine este trecut pe factura) pot merge de exemplu la magazinul Apple din Baneasa pentru o constatare si o eventuala remediere? Nu inteleg cum e cu garantia asta la Apple... Sper ca am facut sens Nu înțeleg de unde l-ai cumpărat. De la eMAG? |
Posted 04 August 2017 - 10:07

Posted 04 August 2017 - 14:03

În primul an de garanție îl poți duce la iStyle/Noumax si emag, în al doilea an de garanție îl poți duce doar la emag.
|
Posted 04 August 2017 - 14:12

Nu as fi vrut sa mentionez nici un magazin. Da, telefonul l-am luat de la eMAG si mi-e mai ok sa merg in iStyle din Baneasa dar nu stiu cum e cu garantia asta Apple. De ce nu ai menționa magazinul? Cum a zis și colegul mai sus, in primul an la orice service autorizat Apple, in al doilea an la eMAG. Vezi mai exact unde are istyle service, in Băneasa e posibil sa fie doar magazin. |
Posted 04 August 2017 - 18:05

Btw de service-uri.
In Turcia nu dau refurbished (din considerente legale) ci terminal nou (dar fără accesorii). Vorbisem la o bere cu un Apple Genius. Dar aici au Apple store oficial nu reselleri. |
Posted 04 August 2017 - 18:50

Și eu am primit device nou în Cluj la noumax,telefonul fiind luat de la Vodafone.
|
Posted 04 August 2017 - 19:30

Btw de service-uri. In Turcia nu dau refurbished (din considerente legale) ci terminal nou (dar fără accesorii). Vorbisem la o bere cu un Apple Genius. Dar aici au Apple store oficial nu reselleri. Ce considerente legale? Daca device-ul este livrat in cutie alba fara accesorii, este 99% refurbished, turcii nu sunt mai cu motz. Sau ma rog, au motzul ala pe caciula dar nu se pune. |
Posted 04 August 2017 - 19:34

Nu au voie sa dea produs refurbished la garantie. Se repara sau inlocuieste -nou-.
Cum politica Apple e ca le inlocuieste, nu are decat varianta -nou-. Si eu m-am mirat. Tipul imi spunea ca sunt inclusiv bulgari care vin in TR pentru inlocuiri ![]() |
Posted 04 August 2017 - 20:16

Eu nu cred sa existe o astfel de lege in Turcia. Cred ca prietenul era prost informat si te-a prost informat si pe tine.
Adica poti sa dai un link spre astfel de informatie? Adica un link de unde s-au informat si Bulgarii... Daca ar fi pe bune informatia era pelerinaj de Romani la Istanbul sa schimbe iphoanele. Edited by izometric, 04 August 2017 - 20:18. |
|
Posted 05 August 2017 - 01:07

Era pe naiba, la alea refurbished daca nu ai stii ce-i cu el, ai putea jura ca-i nou. Nu inteleg obsesia asta, pentru o placa de baza refolosita. Ceea ce vezi si ce simti, ecran si carcasa sint absolut noi, fara nici cea mai mica urma. Deci wtf?
|
Posted 05 August 2017 - 08:56

Politica Apple ...a fost , este si va fi precum in Romania .
Se inlocuiese cu refurbished. Putine sunt situatiile cand il da nou sigilat ( la promovarea iphone7 s-a intamplat asa ) , doar pana spre craciun si asta depinde de magazinul Apple. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users