Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sesizare pentru probleme tehnice ...

Baterie externa

Recomandare glet pentru perete cu...

Probleme samsung tv smart
 Copan de curcan. Cum se gateste?

GROUND WAR : tanks

Echivalare an

Feriți-va de țepari Bit...
 Sistem cu Ryzen, freeze

Probleme Cielo

Unde se gasesc cartele prepay?

Cum imi pun bazele in programare?
 Parcare pe linii zigzag

Factory reset

Pareri anvelope Westlake?

Orange TV Go Pair Tv
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum conectez 2 monitoare pe un singur port HDMI?

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
ronin0ro

ronin0ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 25.10.2008
  • ID membru: 382,728
Salut,

Dupa cum spune si titlul, am 2 monitoare cu intrare HDMI dar am doar 1 singur port HDMI la laptop.

Este vreo cale sa le pot conecta pe ambele, simultan, in acelasi port?

Multumesc.

Edited by ronin0ro, 16 July 2017 - 12:14.


#2
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,125
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
Vrei să-ți dublezi imaginea?

#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,164
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Monitoarele ai intrare, nu iesire.
Iti trebuie splitter hdmi

#4
ronin0ro

ronin0ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 25.10.2008
  • ID membru: 382,728

View PostKyKyKyKy, on 16 iulie 2017 - 12:08, said:

Vrei să-ți dublezi imaginea?
Nu, vreau sa o extind.

View Postdorin_2k, on 16 iulie 2017 - 12:11, said:

Monitoarele ai intrare, nu iesire.
Iti trebuie splitter hdmi
Fixed it. Vreo recomandare?

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,164
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Pe ambele externe vei vedea aceeasi imagine

#6
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017
  • ID membru: 984,239
NU SE POATEEEEPosted Image. Singura solutie este o ALTA placa video cu 2 iesiri HDMI.

Edited by bogdan181180, 16 July 2017 - 12:24.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,164
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV

View Postbogdan181180, on 16 iulie 2017 - 12:20, said:

NU SE POATEEEEPosted Image
Sigur? Se poate, însă va avea aceeasi imagine pe cele externe.

#8
ronin0ro

ronin0ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 25.10.2008
  • ID membru: 382,728
Ce intelegi prin "aceeasi imagine"? Nu vreau sa fie duplicata, sa se vada acelasi lucru pe toate 3 monitoarele. Vreau sa am de exemplu o fereastra intr-unul si alta fereastra in celalalt, optiunea aia "extend displays"' din windows.

View Postdorin_2k, on 16 iulie 2017 - 12:21, said:

Sigur? Se poate, însă va avea aceeasi imagine pe cele externe.

Problema, de fapt, este ca porturile HDMI si VGA din laptop sunt unul langa celalalt. Momentan, un monitor este conectat prin VGA, care e o mufa prea mare, incat nu mai am loc sa bag cablul HDMI de la celalalt monitor langa el. Lucru care mi se pare o imbecilitate.

Edited by ronin0ro, 16 July 2017 - 12:25.


#9
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017
  • ID membru: 984,239

View Postdorin_2k, on 16 iulie 2017 - 12:21, said:

Sigur? Se poate, însă va avea aceeasi imagine pe cele externe.
pe laptop... nu se poateee...pe calculator,,,, daca ia o placa cu 2 hdmi se poate

View Postronin0ro, on 16 iulie 2017 - 12:24, said:

Problema, de fapt, este ca porturile HDMI si VGA din laptop sunt unul langa celalalt. Momentan, un monitor este conectat prin VGA, care e o mufa prea mare, incat nu mai am loc sa bag cablul HDMI de la celalalt monitor langa el. Lucru care mi se pare o imbecilitate.
..incearca o improvizatie.... taie cu un cater surplusul partilor din plastic a celor 2 mufe astfel incat sa incapa ambele in cele 2 intrari

Edited by bogdan181180, 16 July 2017 - 12:29.


#10
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,164
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Pt extended nu poti folosi un singur hdmi
Încearcă sa tai urechile de la VGA sa poti pune si HDMI lângă ea.
Si vezi daca recunoaste simultan cele 2 externe din setările plăcii video.

#11
Al3xandru35

Al3xandru35

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 30.09.2011
  • ID membru: 714,113
  • Locație: B/東京
HDMI nu poate afisa pe 2 monitoare. DisplayPort este singurul care poate face asa ceva, prin daisychaining. Doar cu splitter HDMI, dar nu garantez ca functioneaza.

#12
ronin0ro

ronin0ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 25.10.2008
  • ID membru: 382,728
Ok, o sa incerc asta.

Dar de ce nu le-ar recunoaste pe ambele, daca sunt 2 porturi separate? Inteleg ca doar cu un singur HDMI nu stie sa "extinda". Dar cu 2 porturi separate?

Inca o intrebare, atunci: exista vreun adaptor HDMI, gen, nu stiu, sa aiba un capat ca un USB si din celalalt sa iasa HDMI?  Incerc sa evit cumpararea unui nou laptop doar pentru ca am 1 singur HDMI pe el.

Edited by ronin0ro, 16 July 2017 - 12:36.


#13
sirgoofy

sirgoofy

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,062
  • Înscris: 06.09.2008
  • ID membru: 367,472
cum s-a zis, verifica daca ar fi loc in caz ca tai laterala cu (surub) de la vga
Solutia asta e gratis, toate celelalte costa si posibil nici nu merg.

#14
Al3xandru35

Al3xandru35

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 30.09.2011
  • ID membru: 714,113
  • Locație: B/東京
Ce laptop e? Nu ai specificat deloc.

#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,164
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Ce laptop? Cat de apropiate sunt mufele?

#16
ronin0ro

ronin0ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 25.10.2008
  • ID membru: 382,728
Ok, am taiat mufa, se potriveste acum. Insa se pare ca nu le pot conecta pe toate 3 deodata, cel putin nu din "screen resolution'' acolo, la windows 7. Asta inseamna ca nu se poate?

Laptopul este un ASUS X550C.

Edited by ronin0ro, 16 July 2017 - 13:02.


#17
Al3xandru35

Al3xandru35

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 30.09.2011
  • ID membru: 714,113
  • Locație: B/東京
Nu, atunci nu suporta 3 monitoare.

#18
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,164
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Cate iti apar in "screen resolution''?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users