![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
PC Remote Control 4.0
Last Updated: Apr 27 2003 22:39, Started by
dekro
, Mar 05 2003 00:35
·
0

Posted 05 March 2003 - 00:35

De curind mi-am luat o Telecomanda Creative pentru PC de la SPOT. Totul e frumos ,dar ma uit la ea,pentru ca, nu stiu sa o folosesc.Softul cu care vine e saracacios.Din recomandari am fost indrumat sa folosesc softul PC Remote Control.
Am inteles cit de cit din el ,dar nu ajung la forma finala. Ideea este ca vreau sa folosesc telecomanda pentru BS Player si WinDVD 4.5. Ma puteti ajuta??? Va multumesc. |
Posted 27 April 2003 - 15:20

...acelasi lucru si la mine, nu ajung la forma finala nici cum. poate are cineva un tutorial.
|
Posted 27 April 2003 - 22:39

Daca aveati deja telecomanda la Tv tuner, era una moka aici, deja configurata: http://www.softnews....=&threadid=9111
enoy, Mtz |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users