![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
halkidiki - drum, plaja, ce este de vazut - pe ultima suta de metri
Last Updated: Jul 02 2017 17:36, Started by
lopi
, Jul 02 2017 13:22
·
0

Posted 02 July 2017 - 13:22

Mergem in Halkidiki, pentru o saptamana si informatii ... pagin intregi pe aici.. Plecam in mai putin de o zi. A fost din scurt.
1. Drumul - e mai bine/rapid prin Giurgiu - Sofia - Kulata - Provatas sau .... Makaza sau .... altul. Cand am mai fost in Atena, acum vreo 3-4 ani, am trecut prin Makaza parca. Parea cam parasit drumul si acceptabil, fara gropi si scurt. La vama, noi si inca o masina, liber. Am fost prin noiembrie. 2. Avem cazare in Sithonia Vatopedi. Toate cele 3 brate din Halkidiki au plaja sau sunt doar locuri special amenajate? Din ce am citit, plajele sunt cu piatra si nisip si in apa, la fel cam pietros. Sunt zone cu nisip si apa fara piatra si peisaj frumos? 3. De mancat, de la taverne ? 4. Are rost sa incercam un bac pana in Tasos (200 km) sau sa mergem in Alexandropol (300 km ?). Sau ... sa mergem spre muntele Olimp si riviera Olimpului (300 km in partea diametral opusa ?) 5. Alte sfaturi, locuri de vizitat, de facut ? PS: Mergem cu masina. Edited by lopi, 02 July 2017 - 13:22. |
Posted 02 July 2017 - 14:42

Mergem in Halkidiki, pentru o saptamana si informatii ... pagin intregi pe aici.. Ia o moneda, azvârle-o prin aer si fa asa: - daca pica banul, te duci in Halkidiki - daca pica marca, te duci in Thassos - daca pica marginea, te duci pe Riviera Olimpului. Simplu... ![]() Edited by florinbad, 02 July 2017 - 14:46. |
Posted 02 July 2017 - 17:36

Rog un operator sa inchida sau sa stearga topicul.
Sa citesti 341 pagini in jumatate de ora. In fine. Multumesc de ajutor. Nu mai pierd timpul pe aici. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users