![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Digi Mobil apel 4G, prin tehnologia VoLTE

Posted 27 June 2017 - 11:48

Ce-am scris eu si ce-ai inteles tu, am mentionat undeva ca 4G-ul de la DigiMobil nu tine de DigiMobil? Chiar ai citat mesajul meu si tot nu ai putut sa intelegi ca tehnologia VoLTE este o tehnologie specifica oricarei retele ce suporta 4G, nu tine de operatorul de telefonie mobila DigiMobil. Operatorul de telefonie mobila poate implementa aceasta tehnologie in serviciul 4G ce-l detine. Nu cei de la DigiMobil au patentat sau dezvoltat aceasta thenologie, ei doar o pot sau nu folosi, atat. Nu stiu cum sa-ti explic altfel sa intelegi. Normal ca nu au inventat ei Voice Over Orice sau... apa calda, dar spunanad ca "VOLTE nu tine de DigiMobil", e ca si cum ai spune ca serviciile lor slabe de vanzari sau de asistenta clienti nu tin de RDS, tin de parintii si de scolile prin care au trecut angajatii lor prost pregatiti si incompetenti. |
Posted 27 June 2017 - 11:55

Poți să rămâi la cei cu viteză mare
![]()
Pe Digi.Oriunde nu poti primi apeluri decat de la alti utilizatori ai aplicatiei. VoWiFi e clar superior, insa sper sa nu fie limitat de catre Departamentul "Marketing". Mie îmi ajunge atât timp cât am nelimitat. Pentru VoX trebuie alt telefon, deci altă bătaie de cap. |
Posted 27 June 2017 - 12:08

De la sfarsitul acestei veri, Digi Mobil va oferi utilizatorilor sai serviciul Voce 4G, prin tehnologia VoLTE si Voce Wi-Fi, utilizând tehnologia VoWiFi. http://www.rcs-rds.ro/volte-vowifi
Adică vor abandona Digi.Oriunde? |
Posted 27 June 2017 - 12:20

"Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai buna de voce in interiorul casei pentru clientii care au internet WiFI prin Digi Net Fiberlink sau in exterior prin reteau nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi."
La Orange serviciul WIFi este disponibil pe orice conexiune WiFi din Romania. La Digi este conditionat doar in reteaua lor. |
Posted 27 June 2017 - 12:24

@Digi_helper, ar fi bine daca ati afisa cat de curand lista cu telefoanele compatibile VoLTE si VoWiFi! Sper ca nu... Chiar daca nu mai sunt taxe de roaming SEE, mai sunt in alte tari, DO e foarte util pt. evitarea acestor costuri! " Apelul 4G prin tehnologia VoLTE este gratuit si se activeaza automat daca te afli in aria de acoperire 4G si detii un telefon compatibil cu tehnologia VoLTE " http://www.rcs-rds.ro/volte-vowifi Mai trebuie sa-ti zica dansul ? S5 neo / S6 Edge / S7 mai vrei ? (astea le stiu sigur) |
Posted 27 June 2017 - 12:27

Sper sa nu limiteze accesul la VoWifi din afara RCS.E aberant,nu vad nicio logic.Lumea are probleme de semnal exact pe acolo pe unde Digi nu are infrastructura fixa.
Edited by clader, 27 June 2017 - 12:27. |
Posted 27 June 2017 - 12:29

"Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai buna de voce in interiorul casei pentru clientii care au internet WiFI prin Digi Net Fiberlink sau in exterior prin reteau nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi." La Orange serviciul WIFi este disponibil pe orice conexiune WiFi din Romania. La Digi este conditionat doar in reteaua lor.
" Apelul 4G prin tehnologia VoLTE este gratuit si se activeaza automat daca te afli in aria de acoperire 4G si detii un telefon compatibil cu tehnologia VoLTE " http://www.rcs-rds.ro/volte-vowifi Mai trebuie sa-ti zica dansul ? S5 neo / S6 Edge / S7 mai vrei ? (astea le stiu sigur) |
Posted 27 June 2017 - 12:30

![]() O ultima interventie, offtopic, adresata lui cristi712, cred ca s-a pierdut undeva pe drum intelesul discutiei si depsre ce vorbim. Postarea mea a fost strict legata de:
Ar trebui explicat ce este tehnologia volte[...]
VOLTE nu tine de DigiMobil, a tot mentionat cel ce tine discursul ca-i vorba de apeluri de voce pe suport de 4G. VOLTE = Voice Over LTE.
Cum adica? 4G-ul de la DigiMobil nu tine de DigiMobil?
Ma refeream la faptul ca toata reteaua lor e de cacat! [...] dar spunanad ca "VOLTE nu tine de DigiMobil", e ca si cum ai spune ca serviciile lor slabe de vanzari sau de asistenta clienti nu tin de RDS [...] Ceea ce ai scris tu nu are absolut nici o legatura la afirmatia mea. Dezamagirea ta fata de retea e alta treaba, nu o contest si e dreptul tau la opinie, faptul ca schimbi directia discutiei este o forma de trolling. Pentru probleme cu serviciile mobile exista topicul: DIGI.MOBIL - probleme cu serviciile și echipamentele, nu-i ok sa transformam o discutie legata de VoLTE in 4G-ul de la DigiMobil intr-o discutie contradictorie personala. Daca insa ai fi afirmat ca VoLTE-ul va avea de suferit la DigiMobil, atunci era altceva. Deocamdata este o situatie despre care am fost anuntati ca urmeaza sa o implementeze si sa o ofere publicului. Reiau, eu am afirmat o chestiune legata de explicarea tehnologiei si nu de implementarea si rezultatele ce vor decurge din acest proces in reteaua mobila DigiMobil. De asemenea am completat primul meu raspuns cu informatii legate de configurarea telefoanelor ce au sistemul de operare Android. Gata, atat am avut de afirmat. |
Posted 27 June 2017 - 12:30

Nu ar avea sens sa limiteze VoWifi la reteaua fixa de internet Digi. Da, trebuie. Ca poate e compatibil si cu alte terminale, nu doar alea trei. Pai va spune clar si detii un telefon compatibil cu tehnologia VoLTE. Voua va este lene sa vedeti daca telefonul are compatibil VoLTE ? Edited by Gotyc, 27 June 2017 - 12:34. |
Posted 27 June 2017 - 12:34

Nu toate care au capabilitatea de a folosi VoLTE vor merge cu Digi. La iPhone fara carrier bundle nu cred ca merge, ca un exemplu, si imi e greu sa cred ca au luat legatura cei de la digi cu apple.
|
Posted 27 June 2017 - 12:35

|
Posted 27 June 2017 - 12:37

Bun, eu am un Motorola Moto G care surprinzator, are 4G 2100, si sa inteleg ca toate "terminalele" care suporta 4G (fie in 2100, fie in 2600), si au aceasta optiune care personal, nu pot sa o opresc suporta VoLTE? Daca nu este asa, imi explicati si mie cum sta treaba?
[ https://picload.org/image/rprpiilw/screenshot_2017-06-27-13-30-18.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by oxygenlios, 27 June 2017 - 12:40. |
Posted 27 June 2017 - 12:41

Telefoane compatibile VoLTE pe orice retea via Wikipedia
Mobile devices with support for VoLTE Brand Name Note
Sursa: la DEVICES Bafta. |
Posted 27 June 2017 - 12:42

la prezentare au avut doua telefoane de test .. pareau ceva allview si spuneau ca lucreaza cu mai multu furnizori .. sa nu fie nevoie si de ceva adaugat in softul telefonului
daca reusesc sa dea drumu la VoLTE doar cu un nou APN atunci chiar ca vor da lovitura, daca trebuie sa iau un alt telefon de la ei pt VoLTE deja treaba se complica |
Posted 27 June 2017 - 12:46

Eu sper sa implementeze doar cu APN nou pentru înregistrarea IMS , așa ar fi compatibil cu majoritatea telefoanelor care suporta VoLTE .
|
Posted 27 June 2017 - 12:47

O sa funcționeze și iPhone la digi din simplul motiv de reclama Pt Apple și nici digi nu face discriminări , poate ca iPhone o sa primească un update mai târziu decât telefoanele cu android sau poate va fi invers cert este ca o sa aflam in August Septembrie dar o sa avem 4G volte cu 2€ și pe orice telefon compatibil sau cel puțin majoritatea telefoanelor
|
Posted 27 June 2017 - 12:53

chiar in ultimele secunde din transmisia live, cineva intreaba cate telefoane compatibile au, am auzit spunandu-se "zeci", apoi cu o rectificare ca in momentul actual ar avea pana in 10 ... deci cred ca vor fi totusi telefoane cu ceva specific lor bagat in soft, sper sa nu .. ramane de vazut
|
|
Posted 27 June 2017 - 13:12

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users