Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Toate scolile doctorale vor fi ev...

Codamin P nu se mai produce? inlo...

Aparat de tuns corporal

Rog ajutor instalare temostat dig...
 Recomandare camera supraveghere c...

Subwoofer + Amplificator - Masina...

Dodonul și buletinul de vot

Dacomania - O poveste despre iden...
 Lucian Coin-o noua moneda ce vrea...

NoapteaTarziu - Mi-au luat permis...

STAR Student / BT24 Student

Recomandare jocuri Playstation III
 timp randare sony vegas 13

Automobil <=4500 euro

Camera video sport E-BODA SJ6100,...

Ceas de mana
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

hard drive clicking

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
vflorin1234

vflorin1234

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 02.06.2012
  • ID membru: 764,456
Salut ,
Acum circa un an si jumatate am achizitionat un sistem desktop hp elitedesk 705 g2 mt cu urmatoarea configuratie 8gb ram hdd 1tb proecsor quad core de 3.2 gb.La scurt timp am achizitionat separat si o placa video MSI Nvidia geforce 750 ti mentionez ca sursa nu a fost schimbata ramannd cea de 250w parca, toate bune si frumoasa pana acum 3-4 luni de zile cand hard ul meu  a inceput sa se opreasca si sa scoata de genut clanc dupa care porneste din nou . Intrebarea mea este daca acest lucru se poate intampla din cauza sursei ca este prea mica sau a hdd ului pana acum 4 luni nu am avut prbolema aceasta.
Multumesc!

#2
viceroy56

viceroy56

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,983
  • Înscris: 28.10.2006
  • ID membru: 105,550
  • Locație: Bucuresti
Da, una din cauze poate fi si sursa subdimensionata si imbatranita.
Dar la fel de bine se poate sa pregateasca HDD-ul pentru cantecul de lebada!
Recomandare: daca se poate monta o alta sursa BUNA de 450-500W si inlocuirea HDD-ului cu unul nou. Cel vechi sa ramana cu fisiere neimportante, fisiere la care se poate renunta sau la care se face back-up saptamanal. Posibil maine sa crape!

#3
RealThing

RealThing

    Si nu ne duce pe noi in ispita, caci gasim drumul si singuri.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,930
  • Înscris: 06.02.2006
  • ID membru: 64,748
  • Locație: Bucuresti
Am un hdd care face asa de vreo 4 ani (dupa niste caderivde tensiune repetate). Eu ma pregatisem sa-i pun cruce, dar vad ca nu crapa.

#4
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,995
  • Înscris: 28.12.2008
  • ID membru: 401,431
  • Locație: Constanța
Şi eu am tras de un Hitachi de 1TB vreo 5 ani, cârâia ca toţi dracii până când a murit astă vară.

@vflorin1234

Rulează HD Tune şi vezi ce zice.

http://www.softpedia...-Tune-Pro.shtml

Edited by driftking91, 20 April 2017 - 21:39.


#5
C0pilu

C0pilu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.01.2006
  • ID membru: 60,578
  • Locație: Timisoara

View Postvflorin1234, on 20 aprilie 2017 - 20:39, said:

...acest lucru se poate intampla din cauza sursei ca este prea mica sau a hdd ului...

Am patit acelasi lucru si a fost sursa. M-am prins dupa ce am schimbat inca doua HDD (toate erau vechi si dadeam vina pe ele) si am incercat mai multe mufe de alimentare de la sursa.
In final am schimbat sursa, am revenit la primul HDD si functioneaza normal.

Spor...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users