Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitionare masina !

Parola BIOS

Recomandare Hosting in Romania si...

Inaintarea in varsta
 Rasete demonice si semne pe corp ...

Consecențialismul

Import Masina SH din Elvetia

Melodia din reclama ENEL 2018 (PR...
 Cirese amare-dulceata

audi a4 vs bmw 320 xdrive

Adresa configurare router Tenda

Accident
 Care sunt versurile Désenchantée?

De ce nu sunt indienii de culoare?

Scythe Ninja 2 (socket 775) pe so...

Parchet umflat
 

hard drive clicking

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
vflorin1234

vflorin1234

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 02.06.2012
Salut ,
Acum circa un an si jumatate am achizitionat un sistem desktop hp elitedesk 705 g2 mt cu urmatoarea configuratie 8gb ram hdd 1tb proecsor quad core de 3.2 gb.La scurt timp am achizitionat separat si o placa video MSI Nvidia geforce 750 ti mentionez ca sursa nu a fost schimbata ramannd cea de 250w parca, toate bune si frumoasa pana acum 3-4 luni de zile cand hard ul meu  a inceput sa se opreasca si sa scoata de genut clanc dupa care porneste din nou . Intrebarea mea este daca acest lucru se poate intampla din cauza sursei ca este prea mica sau a hdd ului pana acum 4 luni nu am avut prbolema aceasta.
Multumesc!

#2
viceroy56

viceroy56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,110
  • Înscris: 28.10.2006
Da, una din cauze poate fi si sursa subdimensionata si imbatranita.
Dar la fel de bine se poate sa pregateasca HDD-ul pentru cantecul de lebada!
Recomandare: daca se poate monta o alta sursa BUNA de 450-500W si inlocuirea HDD-ului cu unul nou. Cel vechi sa ramana cu fisiere neimportante, fisiere la care se poate renunta sau la care se face back-up saptamanal. Posibil maine sa crape!

#3
RealThing

RealThing

    Si nu ne duce pe noi in ispita, caci gasim drumul si singuri.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,666
  • Înscris: 06.02.2006
Am un hdd care face asa de vreo 4 ani (dupa niste caderivde tensiune repetate). Eu ma pregatisem sa-i pun cruce, dar vad ca nu crapa.

#4
driftking91

driftking91

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,104
  • Înscris: 28.12.2008
Şi eu am tras de un Hitachi de 1TB vreo 5 ani, cârâia ca toţi dracii până când a murit astă vară.

@vflorin1234

Rulează HD Tune şi vezi ce zice.

http://www.softpedia...-Tune-Pro.shtml

Edited by driftking91, 20 April 2017 - 21:39.


#5
C0pilu

C0pilu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 09.01.2006

View Postvflorin1234, on 20 aprilie 2017 - 20:39, said:

...acest lucru se poate intampla din cauza sursei ca este prea mica sau a hdd ului...

Am patit acelasi lucru si a fost sursa. M-am prins dupa ce am schimbat inca doua HDD (toate erau vechi si dadeam vina pe ele) si am incercat mai multe mufe de alimentare de la sursa.
In final am schimbat sursa, am revenit la primul HDD si functioneaza normal.

Spor...

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate