Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Upgrade desktop in MAXIM 1500 lei

Ford Focus 1- componenta motor?

Incident la semafor

Problema cheie/pornire VW Passat ...
 Cum imperechez HG658 Telekom cu H...

Bobinare pistol lipit

Probleme acceleratie Ibiza Cupra R

Nissan Qashqai 2018
 Am tensiune de la 150V si imi tre...

Editare video: cum inlatur un fun...

Vaccinarea ar putea deveni obliga...

Startpageing123.com
 Problema 1.8tfsi

Iphone 6s sau samsung s7

CS GO

Zgomot "infundat" in mers
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Setare doua SSD-uri in PC

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca este important ca al-2-lea SSD din calculator da fie setat ca logical,sau poate ramane si el primary ca SSD-ul cu sistemul de operare instalat in el? Despre setarille calculatorului cu doua SSD  nu gasesc pe NET.   Va multumesc !       tiberiu

#2
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 700
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Nu are nici o importanta ca sint SSD.
Din multe puncte de vedere, SSD este exact la fel ca si HDD.
Iti recomand sa le montezi si sa le formatezi si gata... se fac ele singure automat.
Si apropo, SSD, in sine, nu este logical sau primary.
Este vorba despre partitii, sa fie logical sau primary.
Eu am un SSD si un HDD, ambele cu o singura partitie, ambele primary, merg foarte bine.

#3
Bombalurina

Bombalurina

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Primary tot, a trecut vremea xp-ului.

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 38,775
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Pai nu inteleg...

Partitii logice se faceau la HDD-uri, dupa ce faceai oricum una primara, ca altfel nu le puteai face.

Asta il configurezi si partitionezi cum vrei tu - Daca folosesti toata capacitatea ( mai lasi si tu ceva ptr OP ) faci o partitie pe fiecare si gata. Automat va fi primara.

#5
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

View PostroxanaRabinowitz, on 20 martie 2017 - 10:52, said:

Nu are nici o importanta ca sint SSD.
Din multe puncte de vedere, SSD este exact la fel ca si HDD.
Iti recomand sa le montezi si sa le formatezi si gata... se fac ele singure automat.
Si apropo, SSD, in sine, nu este logical sau primary.
Este vorba despre partitii, sa fie logical sau primary.
Eu am un SSD si un HDD, ambele cu o singura partitie, ambele primary, merg foarte bine.
Am inteles.

View Posteiffel, on 20 martie 2017 - 14:14, said:

Pai nu inteleg...

Partitii logice se faceau la HDD-uri, dupa ce faceai oricum una primara, ca altfel nu le puteai face.

Asta il configurezi si partitionezi cum vrei tu - Daca folosesti toata capacitatea ( mai lasi si tu ceva ptr OP ) faci o partitie pe fiecare si gata. Automat va fi primara.
Multumesc. Am priceput.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users