Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firme stergatoare

Tastatura rezistenta la praf

Format SD CARD

Trmperatura culorilor scade din c...
 Postare Prietenie Facebook

Achizitie sursa pc

Alimentare diferentiala din alime...

Memoria
 Blender - materiale nu apar in Cy...

Calculatorul mi se inchide treptat

Boxa profesionala activa BEHRINGE...

Casti conectate la tv led
 Persoane exagerat de sensibile

0214085657, numar de telefon necu...

Acumulator (defect?)

[CUM] Schimb numele YT
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Setare doua SSD-uri in PC

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca este important ca al-2-lea SSD din calculator da fie setat ca logical,sau poate ramane si el primary ca SSD-ul cu sistemul de operare instalat in el? Despre setarille calculatorului cu doua SSD  nu gasesc pe NET.   Va multumesc !       tiberiu

#2
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 859
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Nu are nici o importanta ca sint SSD.
Din multe puncte de vedere, SSD este exact la fel ca si HDD.
Iti recomand sa le montezi si sa le formatezi si gata... se fac ele singure automat.
Si apropo, SSD, in sine, nu este logical sau primary.
Este vorba despre partitii, sa fie logical sau primary.
Eu am un SSD si un HDD, ambele cu o singura partitie, ambele primary, merg foarte bine.

#3
Bombalurina

Bombalurina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 502
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
Primary tot, a trecut vremea xp-ului.

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 39,001
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Pai nu inteleg...

Partitii logice se faceau la HDD-uri, dupa ce faceai oricum una primara, ca altfel nu le puteai face.

Asta il configurezi si partitionezi cum vrei tu - Daca folosesti toata capacitatea ( mai lasi si tu ceva ptr OP ) faci o partitie pe fiecare si gata. Automat va fi primara.

#5
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.11.2013
  • ID membru: 834,348

Vizualizare mesajroxanaRabinowitz, pe 20 martie 2017 - 10:52, a scris:

Nu are nici o importanta ca sint SSD.
Din multe puncte de vedere, SSD este exact la fel ca si HDD.
Iti recomand sa le montezi si sa le formatezi si gata... se fac ele singure automat.
Si apropo, SSD, in sine, nu este logical sau primary.
Este vorba despre partitii, sa fie logical sau primary.
Eu am un SSD si un HDD, ambele cu o singura partitie, ambele primary, merg foarte bine.
Am inteles.

Vizualizare mesajeiffel, pe 20 martie 2017 - 14:14, a scris:

Pai nu inteleg...

Partitii logice se faceau la HDD-uri, dupa ce faceai oricum una primara, ca altfel nu le puteai face.

Asta il configurezi si partitionezi cum vrei tu - Daca folosesti toata capacitatea ( mai lasi si tu ceva ptr OP ) faci o partitie pe fiecare si gata. Automat va fi primara.
Multumesc. Am priceput.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users