Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tentativa de agresiune fizica

GRILA TVR 1 pe zile și ore: ...

Preturi Bomba pe eMag!

Care este cea mai buna masina pen...
 Upgrade SSD Dell Inspiron 7559

Achizitie telefon, buget 1000 lei

care router merge mai bine in 5Ghz?

Led pentru camera nightvision
 Mondeo nou sau a4 avant de 1 an?

Intrebare intrebatoare?

Romanii din Statele Unite

Sfat achizitie boxe Fabia Combi 2...
 Spațiu stocare hard laptop

[Cum] e viata in Bucuresti?

Vigneta Austria

NAS QNAP TS453A si LAN
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

O problema de instalare Catia v5

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau
Am primit de la firma un kit de Catia V5.21 Portable, pentru invatare. Cand lansez fisierul setup.exe imi apare mesajul

"the apps was unable to load a required virtual machine component."

Stie cineva cum pot rezolva?

Multumesc

#2
myshyk

myshyk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,654
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
Il lansezi de unde? de pe CD, stick?

#3
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau
de pe un stick. La munca pur si simplu am copiat kit-ul pe hard, am dat drumul la executabil si ....gata. Acasa nu vrea si nu stiu ce sa ii fac.

#4
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,469
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Conform informatiilor de aici, e o problema cauzata de anumite update-uri de Windows (daca ai Windows 7).

#5
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau

View PostHider141, on 20 martie 2017 - 09:30, said:

Conform informatiilor de aici, e o problema cauzata de anumite update-uri de Windows (daca ai Windows 7).
Da am Windows 7 si asta e problema pt ca la munca am XP.
Acuma am vazut ca singura solutie ar fi reinstalarea windows-ului, naspa! Pana la urma o s-o fac dar ............ chiar n-ar mai fi nici o solutie?

#6
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,469
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Inainte de reinstalare incearca sa vezi daca ai update-urile mentionate in link, si daca le poti dezinstala din Control Panel->Programs and Features->View installed updates.

#7
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau

View PostHider141, on 20 martie 2017 - 22:41, said:

Inainte de reinstalare incearca sa vezi daca ai update-urile mentionate in link, si daca le poti dezinstala din Control Panel->Programs and Features->View installed updates.
Am facut treaba cu dezinstalarea aplicatiilor de update dar nimic. Mesajul reapare.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users