Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare drona pentru vacanta

Cum verific o centrala?

Black Friday Aliexpres/Telefoane

Mazda 2 sau Yaris II sau Fiesta 2...
 Curatare cada acril

Achiziționare supercapacitor

anvelope iarna Nokian

Sfat achizitie Opel Astra H GTC 2.0
 Future Timeline

Program pentru impartirea puterii...

A ramas fara ajutor de handicap, ...

Apel la 112 - lipsa de profesiona...
 Deținuții care au execu...

Nou la U.P.C., luni, 23.10.2017: ...

Editare PDF

Achizitie anvelope vara.
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

O problema de instalare Catia v5

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau
Am primit de la firma un kit de Catia V5.21 Portable, pentru invatare. Cand lansez fisierul setup.exe imi apare mesajul

"the apps was unable to load a required virtual machine component."

Stie cineva cum pot rezolva?

Multumesc

#2
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,760
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
Il lansezi de unde? de pe CD, stick?

#3
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau
de pe un stick. La munca pur si simplu am copiat kit-ul pe hard, am dat drumul la executabil si ....gata. Acasa nu vrea si nu stiu ce sa ii fac.

#4
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,596
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Conform informatiilor de aici, e o problema cauzata de anumite update-uri de Windows (daca ai Windows 7).

#5
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau

View PostHider141, on 20 martie 2017 - 09:30, said:

Conform informatiilor de aici, e o problema cauzata de anumite update-uri de Windows (daca ai Windows 7).
Da am Windows 7 si asta e problema pt ca la munca am XP.
Acuma am vazut ca singura solutie ar fi reinstalarea windows-ului, naspa! Pana la urma o s-o fac dar ............ chiar n-ar mai fi nici o solutie?

#6
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,596
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
Inainte de reinstalare incearca sa vezi daca ai update-urile mentionate in link, si daca le poti dezinstala din Control Panel->Programs and Features->View installed updates.

#7
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau

View PostHider141, on 20 martie 2017 - 22:41, said:

Inainte de reinstalare incearca sa vezi daca ai update-urile mentionate in link, si daca le poti dezinstala din Control Panel->Programs and Features->View installed updates.
Am facut treaba cu dezinstalarea aplicatiilor de update dar nimic. Mesajul reapare.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users