Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Manopera casa la rosu

Cinescoape color delta

[Germania] BMW seria 5 sau seria 7

Restaurare masini fabricate inain...
 Pot initia dar nu pot primii apel...

iPhone 7 Plus probleme ecran

Ce monitor sa aleg

Cele mai fiabile HardDiscuri (rec...
 costum , Cluj

Laptopul imi da crash cand inchid...

Deschis pc si ramane blocat.

Sfatul mecanicilor-Nu cumparati m...
 Monitor CS GO

Turcia si canalul Istanbul

Certificat fiscal

Problema cooler Acer
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

O problema de instalare Catia v5

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau
Am primit de la firma un kit de Catia V5.21 Portable, pentru invatare. Cand lansez fisierul setup.exe imi apare mesajul

"the apps was unable to load a required virtual machine component."

Stie cineva cum pot rezolva?

Multumesc

#2
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,767
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
  • Locație: Fratelia B
Il lansezi de unde? de pe CD, stick?

#3
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau
de pe un stick. La munca pur si simplu am copiat kit-ul pe hard, am dat drumul la executabil si ....gata. Acasa nu vrea si nu stiu ce sa ii fac.

#4
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,184
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Conform informatiilor de aici, e o problema cauzata de anumite update-uri de Windows (daca ai Windows 7).

#5
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau

View PostHider141, on 20 martie 2017 - 09:30, said:

Conform informatiilor de aici, e o problema cauzata de anumite update-uri de Windows (daca ai Windows 7).
Da am Windows 7 si asta e problema pt ca la munca am XP.
Acuma am vazut ca singura solutie ar fi reinstalarea windows-ului, naspa! Pana la urma o s-o fac dar ............ chiar n-ar mai fi nici o solutie?

#6
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,184
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Inainte de reinstalare incearca sa vezi daca ai update-urile mentionate in link, si daca le poti dezinstala din Control Panel->Programs and Features->View installed updates.

#7
agalofteanu

agalofteanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.04.2008
  • ID membru: 319,877
  • Locație: Bacau

View PostHider141, on 20 martie 2017 - 22:41, said:

Inainte de reinstalare incearca sa vezi daca ai update-urile mentionate in link, si daca le poti dezinstala din Control Panel->Programs and Features->View installed updates.
Am facut treaba cu dezinstalarea aplicatiilor de update dar nimic. Mesajul reapare.

#8
Cristina612

Cristina612

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 25.11.2017
  • ID membru: 1,001,718
Buna! Sunt incepatoare si am o problema cu programul Catia v5. Acum o ora functiona, incercam sa il studiez cat mai bine, iar pe cand sa il accesez din nou mi-au disparut toate optiunile, mai putin cele de sus start, edit, tools, doar ca in aceste optiuni se gaseste doar funcția:Exit. Nu pot sa mai creez absolut nimic in el, nu stiu ce sa fac. Help! :-(

#9
SIR

SIR

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,658
  • Înscris: 06.08.2005
  • ID membru: 43,201
  • Locație: Alpha Centauri
Suni la Helpdesk? :)

File / New / Part (Drawing, Assembly etc), accepți numele dat automat si primești înapoi opțiunile...

#10
Cristina612

Cristina612

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 25.11.2017
  • ID membru: 1,001,718
Cred ca am revenit la setarile din fabrica, e ca si cand nu ar avea nici-o functie si nu functioneaza nimic, doar Exit. Nu stiu ce ar putea fi sau de unde sa il setez. Multumesc pentru sfat

#11
SIR

SIR

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,658
  • Înscris: 06.08.2005
  • ID membru: 43,201
  • Locație: Alpha Centauri
Când Catia nu găsește nici o licența valida mai face asa ceva - dar în cazul asta nu îmi explic cum  funcționa cu o ora înainte.

#12
Cristina612

Cristina612

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 25.11.2017
  • ID membru: 1,001,718
Am gasit un tutorial al unui rus pe youtube. Properties>>compatibility>>run this program as an administrator si acum merge, doar ca prezinta cateva modificari programul, dar merge.

Problema mea este acum ca nu mai imi apare fifura geometrica de la care incep partea 1, imi apar plane xy, yz, etc, dar fara figura. Offf

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users