![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Aplicatie Desktop in JAVA?
Last Updated: Feb 01 2017 23:59, Started by
valy4991
, Feb 01 2017 03:29
·
0

Posted 01 February 2017 - 03:29

Salut baieti! Banal , dar mi-am pus o intrebare azi si nu sunt sigur de raspuns . Ce este o aplicatie Desktop? E neaparat sa aiba extensie .exe ?
Sa presupunem ca am creat in java un calculator ( ca exemplu o sa-l dau pe asta http://prntscr.com/e2xo4i) . E usor de facut in eclipse ,citeva label-uri un textfield si putina logica si voila . Poate fi considerata asta o aplicatie desktop daca am facut-o utilizand eclipse si are extensia jar ? Edited by valy4991, 01 February 2017 - 03:42. |
Posted 01 February 2017 - 08:25

By definition, a desktop application means any software that can be installed on a single computer (laptop or a desktop) and used to perform specific tasks |
Posted 01 February 2017 - 09:20

.jar e un executabil care ruleaza doar pe platforma Java.
.exe e un executabil specific sistemului de operare, nativ. |
Posted 01 February 2017 - 10:14

cred ca simplifici in mod eront problema.
o aplicatie .exe poate depinde si ea de o "platforma" de dll-uri. uneori ai nevoie de .Net Framework pentru a o rula (in ultimele windows-uri vine preinstalat). |
Posted 01 February 2017 - 23:59

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users