![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Tema similara emag sau gearbest
Last Updated: Jan 12 2017 13:19, Started by
motanu_mic
, Jan 12 2017 10:12
·
0

Posted 12 January 2017 - 10:12

Salut,
Aveti idee daca este o tema similara cu emag sau gearbest, care din cate se pare au un design si niste functii foarte similare, ceea ce mi se pare putin ciudat. Mersi |
Posted 12 January 2017 - 10:21

A venit vreunu la tine si ti-a zis ca vrea sa-i faci un magazin online ca emag si ai zis ca bagi repede un WP cu o tema si gata, ai luat banu...
![]() Edited by laffin, 12 January 2017 - 10:21. |
Posted 12 January 2017 - 10:29

Salut, Aveti idee daca este o tema similara cu emag sau gearbest, care din cate se pare au un design si niste functii foarte similare, ceea ce mi se pare putin ciudat. Mersi Sunt magazine online nu e nimic ciudat sa aiba funtii similare. "Cos de cumparaturi", reviewuri, cupoane etc...cam toti au adoptat stilul asta ciudat ![]() |
Posted 12 January 2017 - 10:37

motanu_mic, daca platesti bine atunci cu siguranta se rezolva
![]() |
Posted 12 January 2017 - 13:19

Stai sa vezi cand vei descoperi Amazon... Stau ![]()
A venit vreunu la tine si ti-a zis ca vrea sa-i faci un magazin online ca emag si ai zis ca bagi repede un WP cu o tema si gata, ai luat banu... ![]() Wow, asa este.. fix la woocommerce m-am gandit.. la naiba mi-ai ghicit planul... ![]()
Sunt magazine online nu e nimic ciudat sa aiba funtii similare. "Cos de cumparaturi", reviewuri, cupoane etc...cam toti au adoptat stilul asta ciudat ![]() Da sunt, doar ca emag are anumite functii care ma intereseaza in mod special.
Emag folosește, magento. O informatie utila ca punct de plecare pentru studiul asta, merci! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users