Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!
 La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...
 Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...
 AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...
 

Java Samsung D600

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#55
casper_geo94

casper_geo94

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.05.2007
Dar,daca jocurile sunt in format jar.Cum se pot pune pe telefon?AM incercat cu JadMaker si leam transormat in format jad,dar mi se reseteaza.Daca stiti raspundeti!

#56
casper_geo94

casper_geo94

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.05.2007

View PostEvilgenius, on Sep 30 2006, 02:56, said:

Mai puneti si voi alte jocuri pe d600
Dar,daca jocurile sunt in format jar.Cum se pot pune pe telefon?AM incercat cu JadMaker si leam transormat in format jad,dar mi se reseteaza.

#57
NEK

NEK

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 02.07.2007
merge prima data dupa care se restarteaza telefonu in continuu

#58
dorian90

dorian90

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.08.2007
ajutor va rog....zice acolo enable Serial Java download - #*536963#....kum fac io asta?adik scriu kodu ala #*536963# si apoi?

#59
cosmin_show

cosmin_show

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.08.2007
Salutare! Pt cine nu a reusit sa instaleze sau sa conecteze samsungul la comp, intrati aici si faceti pas cu pas ce zice acolo. Eu am incercat si mi-a mers  http://web.archive.o...d600/d600-1.htm

#60
d911

d911

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 21.08.2007

View Postlds_ok, on Jan 26 2007, 01:14, said:

Nu cred ca este posibl prin bluetooth.

Merge prin bluetooth tot cu softtick ppp.Am instalat eu.

#61
logic148

logic148

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 03.11.2004
Am un cablu de date de la samsung d410 (serial) si un samsung d600.  Softkick ala stie sa lucreze si pe portul serial nu usb?

Am vreo sansa sa bag jocuri pe D600 cu cablul serial de la d410?

#62
AAleXXX

AAleXXX

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 08.02.2006
Am un Samsung SGH D600E, am urmat toti pasii din acest forum pt a introduce cateva jocuri dar surpriza...in loc sa inceapa sa le descarce din calculator se restarteaza telefonul...am inteles tot din forum k nu ar fi toate jocurile compatibile. Am cautat jocuri special pt acest model si am gasit pe http://www.mobilehea...d600-Games.aspx doar ca aici nu se da si extensia .jad ci doar .jar pe care Uploader-ul nu o recunoaste. Ma poate ajuta cineva?

#63
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View PostAAleXXX, on Dec 30 2007, 01:46, said:

Am un Samsung SGH D600E, am urmat toti pasii din acest forum pt a introduce cateva jocuri dar surpriza...in loc sa inceapa sa le descarce din calculator se restarteaza telefonul...am inteles tot din forum k nu ar fi toate jocurile compatibile. Am cautat jocuri special pt acest model si am gasit pe http://www.mobilehea...d600-Games.aspx doar ca aici nu se da si extensia .jad ci doar .jar pe care Uploader-ul nu o recunoaste. Ma poate ajuta cineva?
In caz ca nu gasesti .jad atasat unui .jar,il poti genera! JAD-ul nu e decat un fisier text de mici dimensiuni cu cateva informatii despre .JAR-ul asociat. Cauta jad generate cu google si o sa gasesti si programul care face acest lucru  :)

#64
G3G3

G3G3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 03.01.2008
Unde gasesc jocuri java pt rezolutia 240x320?

#65
starAli

starAli

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 15.01.2008
Salutare all..sper ca inca se mai uita lumea pe acest forum despre D600..
Am si eu o problema si sper sa ma ajute careva....Mi-am bagat jocuri pe telefon dupa instructuiunile de pe forum si a mers.Numai ca de cateva zile, cand intru in settings la softick acolo la bluetooth/serial numi mai apare comm3...:|..si dai unistal si instaleaza-l iar si tot degeaba... licenta am la el..sper sa ma ajute careva...
dak sunteti amabili puteti sa imi lasati raspunsul ca un comentariu pe www.starali.blogspot.com
Bafta all

#66
starAli

starAli

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 15.01.2008
se pare ca nimeni nu se mai uita pe forum sau nimeni nu stie sa imi raspunda :(

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate