![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Unde gasesc leva
Last Updated: Aug 14 2019 21:51, Started by
Talkabout
, Dec 27 2016 21:52
·
0

Posted 27 December 2016 - 21:52

Aveti idee in Brasov, pe unde as gasi sa cumpar leva bulgareasca?
|
Posted 27 December 2016 - 22:05

Voiam eu sa am leva la mine cand ma duc dincolo, nu sa extrag de pe la atm-uri
|
Posted 27 December 2016 - 22:07

atunci ia euro cu tine, au case de schimb valutar peste tot.
sau cauta prin orasele de langa granita (ex: giurgiu), daca treci pe acolo la o ora decenta. Edited by _Smiley_, 27 December 2016 - 22:07. |
Posted 27 December 2016 - 22:14

Posted 27 December 2016 - 22:20

Scoți de pe orice card in lei de la ATM leve câte vrei. Nu are rost să mai apelezi la casele de schimb valutar.
|
Posted 27 December 2016 - 22:23

TLGTLC, on 27 decembrie 2016 - 22:20, said:
Scoți de pe orice card in lei de la ATM leve câte vrei... ![]() in mod normal cardul ar fi fost si prima mea recomandare. cu tot cu comisioanele bancilor iesi cam la acelasi curs pe care-l poti obtine in romania. singura problema ar fi plata vinietei lor, pe care nu stiu daca o poate face in euro sau cu cardul. |
Posted 27 December 2016 - 22:23

Vezi ca gasesti la casele de schimb valutar. Eu am cumparat la Ploiesti de la ele.
|
Posted 27 December 2016 - 22:38

recomand card, ce se gaseste prin Ro e la cursuri destul de proaste.
daca te ajuta, in Bucuresti au vreo 2 case de schimb pe la Romana. Asta daca drumul tau spre Bulgaria trece si prin Bucuresti |
|
Posted 27 December 2016 - 23:00

Recomand card.
Si ca sa nu platesti comisionul de extragere de mai multe ori, scoti o data si bine. Iesi mai avantajos decat de la casele de schimb. E valuta "exotica" deci casele te manca cu fulgi cu tot. Sau platesti cu cardul peste tot si aia e, nu mai platesti comision. |
Posted 27 December 2016 - 23:09

Posted 28 December 2016 - 00:04

Ok, mersi.
Valuta exotica auzi..ce chestie ![]() |
Posted 28 December 2016 - 00:10

Îți confirm și eu că este mai bine să plătești cu cardul decât să schimbi leva sau și mai rău, să cumperi euro din Românica și ulterior leva din Bulgaria. Asta, desigur, dacă nu vrei să cumperi mașină de la particulari unde depinde de noroc să nu vrea direct euro.
|
Posted 28 December 2016 - 09:48

Gasesti in vama. De obicei langa chioscul in care se vand vignete. Cursul e ok.
Depinde si de suma pe care vrei sa o schimbi. |
|
Posted 28 December 2016 - 13:54

_Smiley_, on 27 decembrie 2016 - 22:23, said:
e destul de greu de facut asta, din moment ce el vrea "....nu sa extrag de pe la atm-uri" ![]() in mod normal cardul ar fi fost si prima mea recomandare. cu tot cu comisioanele bancilor iesi cam la acelasi curs pe care-l poti obtine in romania. singura problema ar fi plata vinietei lor, pe care nu stiu daca o poate face in euro sau cu cardul. si vineta se poate plati cu cardul la banzinarii; e mai ieftin decat in vama in lei; si eu scoteam tot de la bancomat leva cand imi trebuia; depinde de card si banca, dar in general comisionul de retararege este cam 1% din suma retrasa. eu prefer sa platesc direct cu cardul; o singura data in Sofia nu aveam leva si voia sotia o inghetata; era 2 leva globul; la un vanzator nu voia sa accepte euro, iar altul a vrut sa-mi dea curs 1euro=1 leva, cand eu stiam ca e 1 euro=2 leva; nu a vrut deca cursul lui asa ca nu s-a mancat inghetata; ![]() |
Posted 28 December 2016 - 23:29

Eu zic sa mergi la casa de schimb daca vrei cash si nu gasesti un bancomat. Nu iti trage nimeni teapa asa..doar ca esti roman. Presupun ca nu vrei sa schimbi sume mari. In vama, cand iei vigneta, daca nu ai Leva oricum iti iei teapa, iti spun de acum, ori ca platesti in lei sau euro. Cursul nu iti e favorabil si cu cardul nu poti sa plateati. Pierzi 5 -10 Ron. Nu cred ca e un capat de tara.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users