![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Probleme cu webbrowser in vb6
Last Updated: Feb 09 2006 19:44, Started by
hes
, Feb 07 2006 16:15
·
0

Posted 07 February 2006 - 16:15

Am o aplicatie in php si un client in vb6. Clientul consta in 1 webbrowser si 1 monthview. La click pe o data redirectioneaza webbrowser la Location(URL)+data care urmeaza a fi interpretata de php. Problema este ca webbrowser-ul face refresh la 1.5 sau 2 min, nu stiu exact. Ma intereseaza daca pot sa opresc webbrowserul sa mai faca refresh automat dar numai in functie de Location(URL). Am meta de refresh in pagina php dar numai la click pe buton. Am verificat cu WebBrowser.stop (nu ma face refresh, dar nici altceva), am pus meta de refresh in pagina php la 10 min dar tot dupa 2 min am refresh. Concluzie: problema e din vb6 si nu stiu momentan cu sa o rezolv. Orice sfat e binevenit. 1sn.
hes |
Posted 09 February 2006 - 15:13

Tot eu... verificand tot ce era de verificat si testand functionarea webbrowserului am observat ca daca scot contolul monthview nu mai face refresh la 2 min, defapt nu mai face refresh deloc. Poate ma lamureste si pe mine cineva ce se intampla ...
10x, hes |
Posted 09 February 2006 - 19:44

Tot eu ... nu mai trebe sa ma lamureasca nimeni, ca am rezolvat, am scos monthview din vb si am bagat un javascript(calendar) in php. merge ok.
hes |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users