![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
O parere si pentru site-ul meu?
Last Updated: Nov 23 2016 13:49, Started by
heAdgN
, Nov 18 2016 21:08
·
0

Posted 18 November 2016 - 21:08

Am facut recent un site . Ma exact http://fzg.ro/
Ce parere aveti de el , ce mai trebuie adaugat/scos? Ce nota i-ati da de la 1-10 ? |
Posted 18 November 2016 - 21:17

Ar trebui sa adaugi urmatoarele:
Surse de inspiratie: https://www.okazii.ro/ https://www.olx.ro Vezi aici cum au facut design-ul si incearca si tu ceva asemanator. Ceea ce vad acum pe site-ul tau nu e deloc promitator. Nu este prea placut ochiului. Elementele ar trebui aranjate mai bine, si ar trebui sa schimbi fonturile. Edited by red46, 18 November 2016 - 21:23. |
Posted 18 November 2016 - 21:26

Certificat SSL o sa adaug dar asta e un site beta sa zic asa inca lucrez la el. Pagina aceea exista dar nu e configurata si o sa adaug si pe cea de politica.
Ce nu este promitator mai exact? SI de ce nu este placut ochiului? |
Posted 18 November 2016 - 21:26

"Categori" ?
La "Selectati o regiune" apar judetele... Renunta la a scrie asa: "Adresa Ta De Email" sau "Contacteaza-Ne". Vizual, e cam aiurea. FZG de la ce vine? Ma "doare" ochii ... ![]() Edited by florinbad, 18 November 2016 - 21:37. |
Posted 18 November 2016 - 21:29

Eu nu pot sa inteleg de ce lumea continua sa investeasca timp si bani in site-uri de acest gen. Sincer.
|
Posted 18 November 2016 - 21:29

Cred ca poti scoate partea cu harta... Nu cred ca intereseaza pe cineva sa vada pe harta unde e Bucuresti sau alt oras. Asta nu prea inteleg si la Olx.
Incearca sa folosesti niste culori mai ok pentru ochi, nici fade, dar nici tipatoare. |
Posted 18 November 2016 - 21:34

Am
"Categori" ? La "Selectati o regiune" apar judetele... Renunta la a scrie asa: "Adresa Ta De Email" sau "Contacteaza-Ne". Vizual, e cam aiurea. Mda. Am stat ceva vreme sa traduc tot site-ul si l-am tradus noaptea. Acelea sunt probleme mici. Update. Problema cu regiunea e gata. Ce culoare imi recomandati? Edited by heAdgN, 18 November 2016 - 21:40. |
Posted 18 November 2016 - 21:43

Posted 18 November 2016 - 21:46

Este mult mai bine, in afara de griul din spatele titlului.
Mareste fontul la cele trei "Selectati..." Iar ai schimbat cu verde... Vizual, nu merge verde cu albastru. Amandoua sunt culori reci. Edited by florinbad, 18 November 2016 - 21:51. |
|
Posted 18 November 2016 - 21:48

Posted 18 November 2016 - 21:54

Prea mare harta aia, ocupa juma de pagina
Si culoarea schimbata |
Posted 18 November 2016 - 21:55

Posted 18 November 2016 - 22:00

Intradevar, acum arata mai bine.
Pe prima pagina ai putea scoate "YOUR BEST BUY & SALE WEBSITE" si pui o casuta de cautare . |
Posted 18 November 2016 - 22:04

|
Posted 18 November 2016 - 22:06

Ar trebui sa iti faci site-ul dupa un studiu mai elaborat, nu neaparat dupa pareri umile.
Daca investesti bani, si nu doar pasiune, e o investitie proasta. E deja un magnat in RO care face asta, ceilalti incearca sa copie. Daca lajumate, cu tot cu reclama la TV si tot tacamul are sanse minime, cum crezi ca ai concura tu? |
Posted 18 November 2016 - 22:07

Va Rugam Sa Va Logati
Ţine-Mă Minte Publica O Listă Iti place cum arata? |
Posted 18 November 2016 - 22:10

Ar trebui sa iti faci site-ul dupa un studiu mai elaborat, nu neaparat dupa pareri umile. Daca investesti bani, si nu doar pasiune, e o investitie proasta. E deja un magnat in RO care face asta, ceilalti incearca sa copie. Daca lajumate, cu tot cu reclama la TV si tot tacamul are sanse minime, cum crezi ca ai concura tu? De ce sa nu incerc? SI daca se populeze usor usor si nu cer banii pe care ii cer olx pentru a publica anunturi? La mine sa poti pune cate anunturi vrei gratis? De ce sa plateasca oamenii sume bune pentru a pune 2 anunturi in categoria de autoturisme?
Va Rugam Sa Va Logati Ţine-Mă Minte Publica O Listă Iti place cum arata? Eu le am puse normal dar cred ca am un bug ceva . Sper sa le rezolv. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users