Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3

Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...
 Motivare hotarare

Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down
 Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 

Probleme cu vecinii de bloc

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
69 răspunsuri în acest subiect

#19
_Dadi_

_Dadi_

    Martian

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.154
  • Înscris: 01.05.2015
Daca nu iti deschid usa,...si nici nu te intilnesti cu ei,...cheama Politia,...alora trebuie sa le deschida,...sa aveti un dialog,...

Oricum, tare cu Protectia Copilului,...poti incerca,...nu o sa le cada bine, sigur,...

#20
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 10.578
  • Înscris: 20.08.2014
Asa sunt toti vecinii :D Fa-ti si tu o prietena sau gaseste-ti o preocupare pe acasa care sa-ti distraga atentia de la acele zgomote. Muzica, fie la casti, fie la percutie sau tobe etc.

#21
_bcristian_

_bcristian_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.575
  • Înscris: 31.12.2006
Eu mi-as face griji mult mai mari intr-un bloc in care alergatul unui copil mic face sa cada tencuiala si sa se arda becurile.
E copil, nu pui de elefant, nu-i normal sa se zgaltaie peretii.

#22
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.467
  • Înscris: 25.08.2009
Din pacate cred ca solutia este cea propusa de V_i_c_t_o_r.
Daca nu poti sa o faci inca, fa o reclamatie scrisa catre asociatie, o prezinti in 2 ex, ceri nr de inregistrare pe exemplarul tau. Va fi o proba in favoarea ta. Vorbele zboara, hartiile raman.
Am mai scris pe forum, asa am rezolvat eu cu un vecin care refuza sa-si repare teava de scurgere a cazii din baie. E adevarat ca la mine a fost mai simplu, in etapa urmatoare, reclamatie la primarie, am atasat fotografiile cu peretii si tavanul ud, tu nu stiu cum poti atasa niste inregistrari audio la reclamatie.
Iar cu politia locala am mai citit de persoane care au reclamat ca sunt deranjati de vecini si tot ei au fost amendati pt ca au "deranjat" politistii.
Pana vei putea rezolva prin mutare sau altfel iti recomand sa te inarmezi cu rabdare,sa incerci sa-i ignori, cred iti va fi mai usor. Considera ca e o problema secundara care nu necesita atentie prea mare, canalizeaza-te pr altceva. Te vei proteja. Eu am suferit in tinerete de ulcer la stomac. Recomandare cea mai de pret care mi s-a facut de un medic a fost sa devin nesimtit, sa nu imi mai pese de toate. Spun cu toata sinceritatea ca mi-a fost de folos.
L.E. Am uitat de becuri: cred ca problema este la tine, ai conexiuni slabe la lampile din casa. Probabil suruburi slabite, oxidate sau in cel mai rau caz, fire intrerupte. Dupa cum s-a mai scris mai sus, daca instalatia nu are interventii neortodoxe, intradevar, firele urca din dozele (cutiile de conexiuni ) de la tine, trec prin sapa de deasupra placii de beton si coboara la tine printr-un orificiu din placa, Nu exista conexiuni intre fire decat la tine in apartament, pe deasupra se face doar trecerea. Apeleleaza la un electrician (corect ar fi sa o faca si sa o plateasca proprietarul) si sunt sigur ca scapi de problemele cu lumina.

Editat de altuser09, 02 noiembrie 2016 - 08:44.


#23
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.544
  • Înscris: 04.01.2006

 RCmake, on 02 noiembrie 2016 - 07:45, said:

Nu are legatura instalatia electrica cu urletele si tropaielile plodului...

Daca tot esti asa sensibil, ia-ti dopuri de pus in urechi pentru cat stai acolo, si cand strangi un banut, ai ocazia sa te muti in padure. Succes!

Nu mai bine te muti tu si ii iei si pe vecinii mei? in padure sunteti mai in elementul vostru, rageti si alergati cat doriti fara sensibili d-astia ca mine.
Asa-i ca sunt eu ala cu probleme? doar matusile voastre au murit la Revolutie cu bigudiuri in cap si in capoate ca sa fie libertate de exprimare si sa poata urmasii vostri sa faca atletism la bloc la 1 noaptea.
Nu locuiesc singur, sunt plecat la serviciu de dimineata pana seara, dar am pretentia sa nu imi bubuie tavanul noaptea sau in zori. Da` asa e cand citesti in diagonala si incerci sa te dai destept, nu iti iese.

Editat de ambr0zie, 02 noiembrie 2016 - 08:41.


#24
tonyvn

tonyvn

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 229
  • Înscris: 19.09.2016
cand n ai cretini de astia de vecini nu l intelegi pe altul !! ii recomanzi dopuri de urechi si casti in cap !!

#25
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Mesaje: 11.661
  • Înscris: 30.10.2009
Încetați cu mesajele offtopic!

#26
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 38.198
  • Înscris: 19.09.2005
Batutul in calorifer este sfant, este cea mai rapida si sigura metoda de atentionare.
Cel mai bine este sa implici proprietarul pentru ca este si problema lui.

Ideea este ca vecini tai considera ca sunt singuri pe camp sau in padure, trebuie sa faci un pic de zgomot ca sa simta ca nu sunt singuri.
Foarte multi considera ca daca nu faci zgomot nu existi asa ca fac ei galagie.

Nu trebuie sa faci zgomot cat sa deranjezi tot blocul ci doar un pic din cand in cand cat sa simta pezenta.

Editat de arg, 02 noiembrie 2016 - 09:38.


#27
catalin22

catalin22

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 687
  • Înscris: 16.03.2006
Citesc aici si ma minunez. Cu siguranta nici unul din care a scris aici nu are copil mic. Sa te vad eu ca parinte ce ii poti face copilului de 2-3 ani care alearga din sufragerie in dormitor sau care ii vine cateodata sa tipe ca ai schimbat canalul de la desene de unde se uita.

Editat de althea, 02 noiembrie 2016 - 09:46.
editare referire la mesaj sters


#28
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 38.198
  • Înscris: 19.09.2005
@catalin22
Am deasupra 3bucati de 2-5ani si cand m-am mutat au trecut cca 2 luni pana au simtit ca au vecini si s-au mai potolit.
Atentinarea standard este sa intreb ceva dintr-o camera in alta (trebuie vorbit tare).
Atentionarea de urgenta 3 batai scurte in calorifer.

Principiul este simplu, nu te deranjez nu ma deranjezi.

Editat de arg, 02 noiembrie 2016 - 09:49.


#29
Bucifon

Bucifon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 24.434
  • Înscris: 08.05.2005
Regula de aur ii ca la roman nu merge cu vorba buna, trebuie sa simta pe propria chele ca sa-si dea singur seama ca ceva totusi nu face bine. Mentalitatea neaosa ii ca el ii proprietar si face ce vrea la el in casa. Posted Image

Dupa parerea mea cea mai eleganta solutie ii la postul 4. Un amplificator si niste boxe misto dar obligatoriu cu bass jos puternic. Cand incepe galagia dai si tu drumul la bass sa vezi cum le vibreaza tot in casa. Trust me, dupa 2-3 minute de rezonanta d-aia in pereti nu-ti mai arde de facut galagie. Posted Image

Insa la metoda asta sunt si victime colaterale... o sa-i misti si pe vecinii de buna credinta Posted Image

 catalin22, on 02 noiembrie 2016 - 09:36, said:

Citesc aici si ma minunez. Cu siguranta nici unul din care a scris aici nu are copil mic. Sa te vad eu ca parinte ce ii poti face copilului de 2-3 ani care alearga din sufragerie in dormitor sau care ii vine cateodata sa tipe ca ai schimbat canalul de la desene de unde se uita.

Nu-i faci nimic copilului dar sunt variante sa faci sa se mai antifoneze. Un covor ceva mai gros pe jos, o mocheta, sosoni de casa, etc.

#30
aazz

aazz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.679
  • Înscris: 13.02.2012
chestia ar fi ok daca ar face toate nebuniile in sufragerie acolo unde e locul lor, ar fi alceva, nu sa le faca in dormitor ca vecinii mei!

#31
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.544
  • Înscris: 04.01.2006
In primul rand multumesc tuturor pentru mesaje. Chiar si celor care raspund sa se afle in treaba sau care citesc pe diagonala, intelegand din ce-am scris eu ca vreau liniste de mormant in bloc si ca atare sa ma vada drept bau bau.
Cateva chestii (nu stiu de ce ma complic, cine a inteles situatia a inteles din prima):
- plec din casa la ora 9 si ma intorc cel mai devreme la ora 20. De luni pana vineri. De multe ori mai tarziu, ca raman la o bere (probabil mi se va raspunde ca pe langa ca sunt absurd si sensibil, urasc copiii, mai sunt si alcoolic!), la fotbal cu colegii de serviciu (dar nu la cineva in apartament, ci pe un teren amenajat) sau la cumparaturi, sau aiurea prin oras asa ca practic in casa aia doar dorm. Noaptea. Cand se poate, ca doar nu e obligatoriu sa dormi, au si vecinii drepturi. Nu sunt genul de om care sta in casa cu ochii pe geam sa vad cine intra in bloc sau cu paharul la perete sa ascult ce se intampla la vecini
- toata viata am locuit la bloc(uri) - cu o pauza de 3 ani cat am stat la ... camine studentesti. Sunt obisnuit cu zgomot de mixere, aspiratoare, ascultat stirile Pro TV de la vecini, vecine sub care scartaie patul si repeta alfabetul (AAA AAA AAAA), discutii pe un ton mai ridicat auzite prin tavan sau pereti, copii care se joaca, mai urla, mai plang, ca de aia-s copii si n-am sustinut altceva si toate zgomotele "de fond" care apar in viata la bloc. Dar nu zi de zi, cel putin asa aveam eu impresia, sa ma scuze oamenii care m-au trimis in padure.
- nu pare a fi bloc cu probleme pentru ca alte zgomote nu se aud, si am si alti vecini cu apartamentele lipite, oameni care locuiesc acolo, nu sfinti.
Azi dimineata la ora 6 m-am trezit cu tavanul duduind ca niciodata (chiar ma miram aseara ca a fost liniste) Alerga, juca fotbal, nu stiu, dar evident la un moment dat a cazut si a inceput sa urle incontinuu, mama-sa mai tare la el. Toata activitatea a durat mai bine de juma' de ora. Asta se intampla de cel putin 3-4 ori pe saptamana in zilele lucratoare. Am fost sus, am batut la usa, am sunat, "nu erau acasa" - se auzea ca sunt dar nu au deschis.  Asa ca am zis ca e o idee buna, daca tot e 6 si ceva, sa ma joc un pic GTA San Andreas ca am o misiune de care nu trec. E un hobby de-al meu sa ma trezesc la 6. Inainte de a pleca la serviciu am fost iar la administrator, i-am mai zis o data situatia, nu stiu ce a inteles ca tot imi spunea ca totul e in regula cu apometrele.
Da, stiu, "e ora 6, deja e dimineata, oricum trebuia sa te trezesti" "daca erai obosit dormeai in continuare" "asa e la bloc" "n-ai copii si nu intelegi" . Oare?

#32
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 11.571
  • Înscris: 07.12.2014
Mergi si tu pe la 3noaptea la ei la usa si blocheaza-le btonul la sonerie cu un chibrit, atat cat sa ramana apasat, pe urma mergi linistit si te culci. Faci asta in fiecare noapte de dupa o zi agitata. In timp o sa realizeze ca deranjeaza si ca ar fi cazul sa mai apeleze si la bunul simt. Din pacate pe nesimtiti nu poti sa ii potolesti decat daca esti mai nesimtit ca ei.

#33
cobi1

cobi1

    Bagator in seama

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.767
  • Înscris: 28.02.2011
Vb din nou cu administratorul dar fa o plangere scrisa cu nr de inregistrare , sa le-o afiseze la avizier ; stiu ca la 3 abateri pot sa ceara evacuarea daca sunt chiriasi .
Daca nu rezolvi nimic :
- monteaza o boxa audio in tavan si noaptea cand e liniste la ei baga niste basi ritmati pret de 10 sec la interval de 15 minute in week end . Cu rahati de astia trebuie sa le-o platesti la fel - parerea mea .

#34
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Mesaje: 11.661
  • Înscris: 30.10.2009

 cobi1, on 02 noiembrie 2016 - 10:37, said:

Vb din nou cu administratorul dar fa o plangere scrisa cu nr de inregistrare , sa le-o afiseze la avizier ; stiu ca la 3 abateri pot sa ceara evacuarea daca sunt chiriasi .
Nu există așa ceva.

#35
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 21.812
  • Înscris: 26.11.2006

 andreic, on 01 noiembrie 2016 - 23:51, said:

Nu vad nicio solutie realista, alta decat obisnuirea cu copii Posted Image

Faci si tu la fel: Faci copii, ii bati la ore nepotrivite, montezi calorifere/poze noaptea,....
La bloc te-ai mutat dinn cort? nu stiai ce inseamna viata la bloc?
Solutia definitiva: Iti cumperi casa. Fara vecini prea apropiati, pentru ca si acolo vei avea de lucru cu ei, pentru cocosul lui care iti sare-n curte si-ti distruge florile, pentru ca apa de pe acoperisul lui curge la tine in curte,....

#36
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Mesaje: 11.661
  • Înscris: 30.10.2009

 myshyk, on 02 noiembrie 2016 - 10:41, said:

La bloc te-ai mutat dinn cort? nu stiai ce inseamna viata la bloc?
Solutia definitiva: Iti cumperi casa.
Nu v-ați plictisit să scrieți asta?  
De aici încolo cine mai comentează în felul ăsta va fi premiat cu punct de avertizare pentru încălcarea regulamentului ariei + suspend pentru ignorarea atenționării moderatorului.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate