![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Hoteluri noi 2017
Last Updated: Jul 18 2017 14:57, Started by
ginette
, Oct 19 2016 18:22
·
0

Posted 19 April 2017 - 11:48

chiar daca vad ca a trecut ceva timp de la ultima postare, tinand cont ca vremea de afara ne sugereaza ca mai e ceva pana la sezonul estival, completez si eu lista cu hoteluri noi pt sezonul 2017
- Eftalia Ocean 5* - Alanya - Sentido Numa Bay 5* - Alanya - Rixos World The Land Of Legends 5* - Belek - Granada Luxury Belek 5* - Belek. Noi l-am ales pe ultimul, speram sa fie o decizie inspirata ![]() |
Posted 21 April 2017 - 11:01

Granada Luxury Belek se va deschide pe 1 mai?asa am vazut.trebuia deschis in martie,probabil nu a fost terminat.
Monik_06 in ce perioada mergeti la Granada? |
Posted 21 April 2017 - 11:42

Granada Luxury Belek se va deschide pe 1 mai?asa am vazut.trebuia deschis in martie,probabil nu a fost terminat. Monik_06 in ce perioada mergeti la Granada? S-a deshis deja, weekendul trecut. Trebuia sa se deshida pe 15 martie dar au mai amanat. De 1 mai am vazut ca au ceva concert deja. Nu am dat mare importanta pt cel de la 1 mai ca nu suntem acolo ![]() Am vazut un filmulet , turul hotelului dar nu stiu insa care e situatia cu Aqua Parkul. Mai asteptam, noi oricum mergem la inceputul lunii iulie. Edited by moniK_06, 21 April 2017 - 11:45. |
Posted 21 April 2017 - 15:51

pt moniK_06':
Hotelul Rixos World The Land Of Legends 5* - Belek este deschis de anul trecut.... Noi am fost în Rixos Tekirova în august 2016 şi ne-au tot invitat să petrecem o zi în Rixos World The Land Of Legends 5* - Belek. Din prezentare am văzut că este un hotel dedicat familiilor cu copilaşi! Camerele sunt ca in desene animate şi are parc tematic gen Disneyland! http://thelandoflege...heme-Park/6/0/0 |
Posted 24 April 2017 - 09:13

@criss_65, daca ai aceste informatii de la fata locului, inseamna ca asa este. Eu l-am avut in lista dar nu l-am luat in calcul tocmai pentru ca nu mergem cu copii.
|
Posted 18 July 2017 - 14:57

Tocmai ce ne-am intors din concediul in Belek.
Hotelul Granada, asa cum am spus deja a fost deshis pe 15 aprilie iar Aquapark-ul pe 25 iunie. In zona Aquapark este si amfiteatrul, deci pentru spectacolele de seara trebuie sa mergeti tot in zona aceea. Accesul se face printr-un tunel. La Aquapark se mai lucreaza, insa sunt total functionale toboganele si toate piscinele ... Edited by moniK_06, 18 July 2017 - 14:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users