![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Kaspersky Enpoint Security 10 - probleme cu mouse/ tastatura wireless
Last Updated: Sep 13 2016 10:31, Started by
pinguinul666
, Sep 13 2016 10:21
·
0

Posted 13 September 2016 - 10:21

sal
am instalat aceasta suita din titlu si functioneaza f bine in rest insa ieri mi-am inlocuit tastatura cu fir si mouse-ul cu fir, cu un set rock candy albastru primit cadou le-am pus in functiune, mi-a aparut dialogul de autorizare pt tastatura - am introdus cifrele si totul a fost ok, apoi am conectat si mouse-ul ...si iarasi a aparut fereatsra de Keyboard Authorization! sincer, as dori sa dezactivez serviciul asta ce imi cere Keyboard Authorization pt dispozitivele USB! unde exact in Kaspersky Endpoint Security 10, pot dezactiva facilitatea asta? scrie HID Keyboard Device nu vreau sa mai imi controleze tastaturile si mouse-urile usb! multumesc Edited by pinguinul666, 13 September 2016 - 10:24. |
Posted 13 September 2016 - 10:31

Pai ai ales la instalare probabil sa activezi chestai aia de protectie.
Cand il deschizi iti apare un pic mai jos " Device control" - ala il dezactivezi sau il configurezi - click pe el si apre meniu cu Stop, Settings... L.E. In mod normal n-ar trebui sa te deranjeze decat la prima conectare a device-ului respectiv. Atata vreme cat nu conectezi altceva in locul lor nu ar trebui sa mai zica nimic. Edited by eiffel, 13 September 2016 - 10:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users