Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 

Nissan Tiida 1.6 i (110 Hp) Hatchback 2007

- - - - -
  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#19
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

 Mur, on 26 iulie 2016 - 13:36, said:

Usa-i usa, se intra pe ea, hayon-ul e altceva.

Se considera usa. Poti intra in masina pe acolo.

#20
Mandrake1942

Mandrake1942

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.03.2012

 Ion_de_la_Raion, on 26 iulie 2016 - 13:46, said:


Se considera usa. Poti intra in masina pe acolo.

Eu pe acolo intru

#21
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Razi tu, razi, dar (nu e cazul la hatchback) la break-uri, rabatezi bancheta din spate si la modelele lungi poti dormi bine merci, ai 2 metri in cap intre scaunele din fata (trase pana in fata) si haion. Si pe acolo intri (prin usa din spate) daca vrei sa te culci in spate.

#22
LauCalin

LauCalin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,143
  • Înscris: 08.12.2008
Decât un Focus obosit, mai bine un Nissan Tiida cinstit. Si eu cred ca ai facut o treaba buna. "Problemele" cu care ai luat-o sunt niste maruntisuri si se rezova usor. In plus rulajul e unul f bun, din nou raportat la pret, clasa masinii si anul fabricatiei. Daca vei avea grija de ea asa cum zici ca a avut si fostul proprietar, o vei iubi. Nu prea îmi place designul exterior. In rest mi se pare ok. Dar nu mie trebuie sa-mi placa. Drumuri bune! :)

#23
Mandrake1942

Mandrake1942

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.03.2012

 LauCalin, on 27 iulie 2016 - 08:53, said:

Decât un Focus obosit, mai bine un Nissan Tiida cinstit. Si eu cred ca ai facut o treaba buna. "Problemele" cu care ai luat-o sunt niste maruntisuri si se rezova usor. In plus rulajul e unul f bun, din nou raportat la pret, clasa masinii si anul fabricatiei. Daca vei avea grija de ea asa cum zici ca a avut si fostul proprietar, o vei iubi. Nu prea îmi place designul exterior. In rest mi se pare ok. Dar nu mie trebuie sa-mi placa. Drumuri bune! Posted Image

Mersi, mie imi place si cum arata si cum merge si sunt foarte multumit de achizitie.
Am si avut primul "incident" cu ea ...acum 3 zile ( duminica ) cu un jepcar scandalagiu.. e mai lunga povestea here it goes :
Ma intorceam sambata de la plaja putin grabit sa-mi duc prietena la tren pt a ajunge la bucuresti.
Eram pe plaja intre saturn si venus iar masina am parcat-o pe plaja intr-o parcare improvizata care la momentul cand noi plecam era full.
In drum spre masina m-am uitat la ce manevre ar trebui sa fac ca sa ies pt ca acum aveam masini in fata in stanga si in dreapta si una din ele era o duba mai lunga.
M-am uitat eu si am gasit o manevra prin care sa dau cu spatele apoi sa plec prin parcare cu fata spre iesire. Mi-am reparat saptamana trecuta si senzorii de parcare, merg ceas si acustic si vizual.
Incep manevra cand apare un nene care imi zicea dai dai dai dai.... nu prea l-am luat in seama ca ma bazez mai mult pe senzori... cand ajunge distanta la 0 la mine la senzor mai am inca 20 cm pana la obiect.
Si cum dadeam eu cu spatele si ala dai dai dai dai se aude un urlat " BA mi-ai lovit masina !!!! Stai acolo sa vezi tu acum !!! " Scoate din masina un baston metalic telescopic si vine spre mine " Sa vezi ce-ti sparg eu acum toate geamurile ba !! Cine ti-a dat tie permis ? " Eu cand am auzit ca a urlat initial am apasat pe frana am dat pe liber si am tras frana de mana. Cand l-am vazut ca vine o matahala la vreo 2m cu lant de haur la gat  cu bastonul in mana si urland am iesit din masina si foarte calm i-am zis hai sa ne calmam si sa vedem ce s-a intamplat. Recunosc ca m-am simtit intimidat mai ales pt ca n-am mai trecut printr-o experienta cu un astfel de individ ( i had an easy life ). I-am zis sa chemam politia sau sa mergem la sectie sa constatam si se rezolva ... ii dau asigurarea daca se constata ca e vina mea si aia e .. distanta dintre masini era cam de 30 cm cand am oprit.
A inceput sa urle si mai tare... ca sa-i dau 500 de lei sa-si repare bara. I-am zis ca nu-i dau nici un ban si ca oricum nu-i dau chiar daca as avea. I-am zis ca-i dau asigurarea ca de aia platim la ele.
El nu ca nu vrea sa stea 2 luni dupa asigurare si tot flutura bastonul ala si se facea ca da in masina. I-am mai zis de cateva ori sa mergem la politie si a zis ca putem sa plecam si sa mergem unde vrem ca el se duce la politie.
Eu ma grabeam asa ca am plecat sa-mi duc prietena la tren apoi am incercat sa ma intorc la locul faptei cu un prieten sa-i rupem capul facem niste poze la masina ca sa nu o strice mai tare.
Traficul era blocat din cauza Europa FM concert ... am vb cu echipajul de politie care bloca bucata de drum si mi-au zis sa merg la sectie dupa ce le-am zis povestea.
La sectie in Mangalia am dat de 2 politisti plictisiti care mi-au ascultat cu lipsa de interes povestea si au notat intr-o agenda nr meu de tel nr de inmatriculare al meu si al lui ( BV-33-MPR VW Sharan negru ) si marcile masinilor cam atat ... nu mi-au dat nimic la mana si n-au miscat un deget sa vada masina mea cum arata or something.
A doua zi vechiul proprietar se trezeste cu politia la usa ( masina inca e inmatriculata pe numele lui ) el e plecat din tara asa ca nevastasa se trezeste cu politia la usa. Le-a spus ca ea a vandut masina acum 2 saptamani si ii da nr noului proprietar.
Noul proprietar ma suna pe mine (soferul ) si ma intreaba ce cacat am facut cu masina Posted Image) eu am uitat sa-i zic prin ce am trecut. Imi zice ca la ora 12 sa fim la politie ca a facut ala plangere.
Am fost ... m-am intalnit cu el acum am prins si eu curaj ca nu mai avea bat in mana si era in curtea politiei. I-am zis ca o sa-i para rau ca a venit sa faca plangere si ca va sta mai mult pe litoral decat si-a propus.
Eram hotarat sa-i fac plangere penala pt amenintarea mea si a bunurilor + santaj sub amenintarea unei arme albe ( acei 500 lei sa-si repare bara) dar omul avea raspunsurile la el ... a negat sub orice forma existenta bastonului si ca are 5 martori care pot confirma.
Am fost la politistul de serviciu care dupa ce ne-a ascultat si a vazut ca nu ne intelegem a zis hai sa vedem masinile.
Se uita la a mea ... a zis ca nu are nici macar un semn. Se uita la a lui si vede zgarieturile la care omul se apuca sa impinga cu genunchiul in bara si in numar si tipa " Uite dom'le cum face bara si numarul ca a dat de 4 ori in mine " politistul a chemat criminalistul sa faca masuratori ... vine ala dupa 20 min timp in care noi am stat in soare si inca ne certam ... ajunge ala si se apuca sa faca poze la ora 12 cu blitz ftw, apoi face niste masuratori pe acolo. Ultima data a masurat inaltimea de jos pana la zgarietura si inaltimea masinii mele in punctul cu care as fi putut sa-l lovesc si a mea era muuult mai inalta de aici a concluzionat ca masinile astea 2 nu au avut nici un contact si ca zgarieturile de pe masina lui oricum sunt de la o masina in miscare nu de la una care da cu spatele. Omu se pisa la propriu pe acei politisti si se tot contrazicea cu ei si le tipa in fata ...cred ca face asta des. Criminalistul a plecat dupa ce a zis opinia lui si ala tot zicea ca nu are cum ca masina mea era intr-o groapa ca plm incepea sa inventeze... la care politistul celalalt deja se saturase de stat in soare si zice hai ca vad ca nu ne intelegem, poftiti inauntru si faceti o amiabila si aia e. Eu eram pregatit sa-i zic ca nu-i dau nimic ca nu sunt vinovat si sa ma dea in judecata daca vrea ca oricum nu ma prezint, dar ma trage proprietarul masinii si-mi zice sa o las asa ca oricum asigurarea e pe numele fostului proprietar care a zis ca e ok sa o dam ca se muta in anglia si se pisa pe ea asigurare.si ca e mai bine asa decat sa ma cert si eu cu politistul si sa pun o tinta pe masina mea ... ala e turist .. pleaca in cateva zile dar eu raman aici si e singura masina din oras Tiida :). Intr-un moment de slabiciune am cedat si am zis ok... hai sa facem amiabila aia ... moment in care omul s-a scimbat complet ... nu mai urla avea un ton foarte calm si cald .. imi oferea pixul lui avea grija sa-mi bag toate actele in portofel si folii si sa am grija sa nu-mi uit rucsacul ... a fost cu mine in oras sa facem copii la asigurare la talon si buletin .. plm era alt om Bipolar motherfucker, am ramas masca oarecum. Mi-am dat seama oricum ca omul asa isi repara masina .. cauta fraieri ca mine si insista sa vada daca merge... nu avea nimic de pierdut.
Nu stiu care exact care sunt legile dar mi-as lua si eu un baston din ala telescopic de preferat si cu electrosoc pe el ... in cazuri de genul asta e bun macar sa-l pornesti sa se sperie de sunetul electrosocului.
Sau macar un spray paralizant tot imi iau.
Oricum .. a fost o experienta din care am avut ce invata ... data viitoare scot telefonul si bag 112 si aia e ... apoi filmez tot.

#24
Tront

Tront

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 708
  • Înscris: 10.07.2012
Iti recomand o camera de filmat in bord, eventual montata pe contact ca sa filmeze permanent.
Daca nu, cand ai incidente, tii macar contactul pus ca sa ai curent la priza ( sau motorul pornit ) dar poate sa fie salvatoare intr-un caz ca acesta.
Eventual, daca te ajuta bugetul pune si o camera in spate.
Eu, dupa ce mi-am luat permisul am fost si mi-am cumparat lamai si camera de filmat in bord.
Sa o stapanesti sanatos masina si sa nu mai ai parte de incidente, drumuri bune.

Edited by Tront, 02 August 2016 - 14:23.


#25
t-balt

t-balt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,136
  • Înscris: 05.08.2005
daca nu se potrivesc loviturile asigurarea nu da nimica, nu sunt prosti cand vine vb de asa ceva. Ba mai mult o sa spuna ca vreti sa faceti frauda si s-ar putea sa iasa si ceva mai nasol. Oricum daca e asa cum spui ala tot nu isi face masina. Doar pierzi timpul de pomana.

Edited by t-balt, 02 August 2016 - 21:42.


#26
Mandrake1942

Mandrake1942

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.03.2012

 t-balt, on 02 august 2016 - 21:41, said:

daca nu se potrivesc loviturile asigurarea nu da nimica, nu sunt prosti cand vine vb de asa ceva. Ba mai mult o sa spuna ca vreti sa faceti frauda si s-ar putea sa iasa si ceva mai nasol. Oricum daca e asa cum spui ala tot nu isi face masina. Doar pierzi timpul de pomana.

Mi-a mai spus cineva chestiile astea ieri si sper sa se intample si sa ma cheme la asigurare sa mai facem o data reconstituire sau ceva ... sa-i pot da un mare flit ratatului. Flit in sensul ca eu nu voi merge nicaieri, sa vina ei la mine si atunci tot flit le voi da.
Eu acum am alt NR la masina de ieri si alta asigurare peste cateva zile.

Edited by Mandrake1942, 03 August 2016 - 10:10.


#27
takemeintoyourskin

takemeintoyourskin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 14.05.2010
Sa inteleg ca n-ai fost la constatare la asigurator, ca asta trebuie facut dupa ce se completeaza amiabila, iar prezenta ambelor masini este obligatorie, si nu aveati nevoie de politie pentru asta, da detalii pentru a putea fi ajutat.

#28
Mandrake1942

Mandrake1942

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.03.2012

 takemeintoyourskin, on 04 august 2016 - 11:37, said:

Sa inteleg ca n-ai fost la constatare la asigurator, ca asta trebuie facut dupa ce se completeaza amiabila, iar prezenta ambelor masini este obligatorie, si nu aveati nevoie de politie pentru asta, da detalii pentru a putea fi ajutat.
Salut, n-am fost nicaieri si nici nu ma duc ... daca ma suna de la asigurare sa ma duc o sa le spun sa-i dea flit omului sau sa vina ei la mine. Eu nu merg nicaieri. Am completat amiabila unde nu am mentionat nicaieri ca l-am lovit ci doar locul unde s-a produs "incidentul" si am bifat ca a fost intr-o parcare in afara cailor de comunicatii... ceva de genul. I-am dat copie dupa talon, asigurare si buletin si aia a fost.

#29
Mandrake1942

Mandrake1942

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.03.2012
Inainte de primul drum lung am fost la o verificare amanuntita a masinii... singura problema gasita a fost la un pivot dreapta fata care cica mai tinea o perioada dar n-am vrut sa risc.
170 lei piesa + manopera.
Acum masina e ok din toate punctele de vedere.

#30
LauCalin

LauCalin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,143
  • Înscris: 08.12.2008
Wtf??? 170 un pivot?
Unde l-ai schimbat?

#31
Mandrake1942

Mandrake1942

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.03.2012

 LauCalin, on 10 august 2016 - 09:42, said:

Wtf??? 170 un pivot?
Unde l-ai schimbat?

La un nene... locuiesc in mangalia... cel mai scump oras din tara unde e 35 lei sa-ti speli masina interior-exterior + 5 lei portbagaj.
N-am dus eu masina la service ci o cunostinta care-l stia pe mecanic... 80 lei pivotul "original" cica Japan... 70 lei manopera, 20 lei de o pizza ca desi era aglomerat am sarit peste rand.

#32
LauCalin

LauCalin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,143
  • Înscris: 08.12.2008

 Mandrake1942, on 11 august 2016 - 09:30, said:

80 lei pivotul "original" cica Japan... 70 lei manopera, 20 lei de o pizza ca desi era aglomerat am sarit peste rand.

Original pe masa!

http://www.autokarma...8/10113/10311/0

Măcar ti-a dat bon sau factura?
Parere: data viitoare intereseaza-te si in Constanta sau Tulcea. Nu mai merge la ala si nu accepta fara factura sau bon. Si stabiliti initial pretul. Si eu am patit la fel si acum suflu si in iaurt.

Edited by LauCalin, 11 August 2016 - 15:02.


#33
Mandrake1942

Mandrake1942

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.03.2012
Salut,

Revin dupa un an de folosire a masinii.
In afara de benzina ca si cheltuieli am avut un bec la farul din stanga ( 25 lei ) un bec la nr spate (5 lei ) si un bec in portbagaj (5 lei )
Schimbul de ulei l-am facut la 108000 si acum am 109500.
Intre timp am schimbat orasul (sunt in Bucuresti ) si incerc sa ma obisnuiesc cu traficul de aici.
Inca sunt super incantat si imi place mult sa o conduc.

#34
Toto69

Toto69

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.08.2021
Buna seara!
​A încercat cineva sa înlocuiască radioul de la Nissan Tiida 2007 cu un sistem mai modern?
Daca da, ce sistem se potrivește?
Mulțumesc!

#35
m0-

m0-

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 25.08.2021

View PostToto69, on 03 august 2021 - 21:49, said:

Buna seara!
​A încercat cineva sa înlocuiască radioul de la Nissan Tiida 2007 cu un sistem mai modern?
Daca da, ce sistem se potrivește?
Mulțumesc!

Salut,

Player auto JVC KW-X830BT, 2DIN, 4x50W

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate