![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sunet - inregistrare/ redare in Joomla
Last Updated: Dec 01 2016 18:08, Started by
pinguinul666
, Jul 08 2016 11:23
·
0

Posted 08 July 2016 - 11:23

sal
stiti ca unele site-uri au un player mic - un toolbar micut, discret, cu play/pause - care sunt folosite pt a reda un sunet (un anunt de obicei) incarci un sunet in acea extensie (un mp3) si il reda automat o singura data si apoi, doar cand vizitatorul face click pe butonul play am cautat ceva similar pt joomla, dar am gasit (sau am eu ghinion...) doar de "lamai" (adica extensii nefunctionale) as prefera de asemenea, pe html5 ...sau e obligatoriu sa fie pe flash ? am joomla 2.5. as dori, daca stie vreunul mai experimentat, o astfel de extensie - preferabila free - compatibila cu 2.x si 3.x., i-as fi foarte recunoscator ! multumesc mult Edited by pinguinul666, 08 July 2016 - 11:26. |
Posted 01 December 2016 - 18:08

Poate te intereseaza crearea unui modul custom, ar trebui sa te ajute pt ca nu-i greu si ai codurile complete.Il poti face si direct(nu in modul custom).
http://www.alexkatz....ith-javascript/ Edited by ionutz_joe2009, 01 December 2016 - 18:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users