![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Assembler
Last Updated: May 18 2021 15:44, Started by
raspberry
, May 29 2016 12:26
·
0

Posted 18 May 2021 - 15:10

Ma refeream la cod, e mixt, fara sa fiu rautacios. A inceput cu #include ...
O sa ma uit pe el sa vad ce vrea sa faca acolo. Am descarcat manualul de la Intel. https://software.int...c-3d-and-4.html E un PDF de 57 mb si peste 5000 de pagini. E si DIV pe acolo la pagina 910. Nu e nimic in plus fata de ce am gasit deja. Se pare ca asa e, nu intotdeauna catul o sa incapa in EAX. Ramane sa-mi dau seama de pe codul ala cum se procedeaza. ![]() Edited by wolfenste, 18 May 2021 - 15:12. |
Posted 18 May 2021 - 15:44

S-au gandit sa foloseasca preprocesorul si pentru assembly, pentru substitutie de text.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users