![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Tuner tv dvb-c
Last Updated: Feb 07 2016 12:37, Started by
ghostc
, Feb 07 2016 03:34
·
0

Posted 07 February 2016 - 03:34

Salutare.Am si eu 2 intrebari legate de tunerele tv pe usb:
-E adevarat ca un tuner tv pe USB se poate arde daca introduci cablu tv in timp ce functioneaza calculatorul? -e la fel de adevarat ca se pot arde si daca nu dai din taskbar safety remove device? Am pus aceste intrebari pt ca intr-adevar am avut un tuner pe usb astrometa dvbt/t2/c care a mers f bine timp de cateva luni. Recunosc ca nu am dat safety remove device din task. si am si introdus cablu coaxial in tuner in timp ce calculatorul functiona.Si daca este adevarat care este logica,explicatia.De ce se arde atunci cand introduci cablu tv in el? tunerul care mi-a murit subit este acesta.Cand il introduc in USB nu-l mai recunoaste.mentionez ca am incercat si pe alt calculator si e mort. Tunerele pe pci-e interne, sunt mai rezistente ca cele pe usb sa inteleg? Attached Files |
Posted 07 February 2016 - 05:49

ghostc, on 07 februarie 2016 - 03:34, said:
-E adevarat ca un tuner tv pe USB se poate arde daca introduci cablu tv in timp ce functioneaza calculatorul? ghostc, on 07 februarie 2016 - 03:34, said:
-e la fel de adevarat ca se pot arde si daca nu dai din taskbar safety remove device? |
Posted 07 February 2016 - 06:50

Lipsa impamantare la carcasa PC-ului...cine mai foloseste TV Tuner in anul 2016?!TV tuner avea sens pe vremea monitoarelor CRT, acum un monitor LCD are port DVI/HDMI, bagi direct mediabox-ul de la UPC sau de la RDS, in monitor.
![]() |
Posted 07 February 2016 - 07:08

neagu_laurentiu, on 07 februarie 2016 - 05:49, said:
Ai o tensiune in acel cablu tv iar la momentul contactului cu dispozitivul (alimentat si el) vezi mici scantei care-s dincolo de spectaculozitate sunt distructive. In general la un stick usb inchizi asa fiindca e posibil sa pierzi datele (nu-s salvate toate, mai stau prin buffere intermediare) dar poti sa-ti faci un obicei la oricare, pana la urma asa ii tai alimentarea acelui dispozitiv. Vreau sa va mai spun ca am mai avut un tuner mai vechi in afara de acesta,dar in schimb era placa de captura,deci era tuner intern,dar ala nu s-a stricat merge in continuare.La ala la fel se vad mici scantei cand bag mufa tv dar nu s-a mai stricat .De ce?Tunerele interne sunt mai rezistente decat astea pe usb deci? Kniebolo, on 07 februarie 2016 - 06:50, said:
Lipsa impamantare la carcasa PC-ului...cine mai foloseste TV Tuner in anul 2016?!TV tuner avea sens pe vremea monitoarelor CRT, acum un monitor LCD are port DVI/HDMI, bagi direct mediabox-ul de la UPC sau de la RDS, in monitor. ![]() ![]() |
Posted 07 February 2016 - 08:15

Am tunerul asta: http://www.amazon.de...e/dp/B0012T3CG2 si pana acu i-am scos si bagat antena de nenumarate ori si vad ca n-a patit nimic.
Kniebolo, on 07 februarie 2016 - 06:50, said: ...cine mai foloseste TV Tuner in anul 2016?!TV tuner avea sens pe vremea monitoarelor CRT, acum un monitor LCD are port DVI/HDMI, bagi direct mediabox-ul de la UPC sau de la RDS, in monitor. ![]() |
Posted 07 February 2016 - 09:01

Fane, on 07 februarie 2016 - 08:15, said:
Am tunerul asta: http://www.amazon.de...e/dp/B0012T3CG2 si pana acu i-am scos si bagat antena de nenumarate ori si vad ca n-a patit nimic. Eu folosesc. La varianta ta cu mediaboxul poti sa pui televizorul intr-o fereastra si in timpul asta sa lucrezi la calculator? Ca sa treci de pe calculator pe tv ai de frecat niste cabluri? Edited by ghostc, 07 February 2016 - 09:01. |
Posted 07 February 2016 - 12:37

Sunt pe nextgen. Receptioneaza tot din grila de aici. Nu vad de ce n-ar face-o. Si al meu e pe usb si tot cu dvbviewer functioneaza.
Edited by Fane, 07 February 2016 - 12:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users