Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon
 

Să stau sau să plec?

- - - - -
  • Please log in to reply
98 replies to this topic

#91
Riptide

Riptide

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 16.12.2006

View Postmufa, on 20 februarie 2016 - 01:01, said:

Cu avionul, sper.

Wrong! Cu masina... 17 ore pe zi lucrate...

#92
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,788
  • Înscris: 13.01.2005

View PostRiptide, on 20 februarie 2016 - 01:51, said:

Wrong! Cu masina... 17 ore pe zi lucrate...
Nu înțeleg de ce ar face cineva așa ceva și mai ales de ce s-ar mai și lăuda.

#93
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,881
  • Înscris: 20.10.2015

View PostRiptide, on 19 februarie 2016 - 22:09, said:

   NOW!!!!!!!! you are finallly talking! Rafting, God damned that "rafting"! Eu spun "patinez" Am batut in lung si in lat Michiganul anul trecut,  -desi eram based in NYC-, faceam si 1000 de mile pe zi, back and forth de la un job la altul, pe un FRIGGGGGGGGGGG atroce! Mi-a placut Michiganul desi am fost puternic deceptionat de rahatzeul de "down town" din Detroit.... Am cumulat 78 de zile de free hotels in IHG group, am facut jdemii de ore de overtime... Michiganul rural este FABULOS dar oasele, vai de mamica lor... Acum chiar ca ma incitasi! Da un holer cand vii la patrida sa ne polemizam cordial! Am fotografii suficient de multe sa fac un abum Michigan state... Am facut odata greseala de a opri si intra in Bucharest, un rahat de BBQ bar la intrarea in Detroit, crezand ca...e co chestie Romaneasca dar VAIIII, erau numai zebre inuntru! Mwhhahah!

Stiam Detroitul de prin 2003 de cand o ardeam la rafting in Ontario.
Asa ca m-am asteptat la ce e mai rau cand mi-a propus compania sa vin aici.
Asa ca la mine surpriza a fost in sensul celalalt.
Am mai avut un coleg din Frantia care a venit aici anul trecut si am planificat o plimbare cu scuterul de zapada in nord pe la Traverse City.
E demential Michiganul.
Asta avea o zi de plimbare. I-am zis, fraiere, maine ca nu am timp de fundu' tau, iei masina si treci frontiera, mergi in Windsor si te uiti la cladirile lui GM si Chrysler de pe partea cealalta a raului, mancare decenta etc.
El ma suna seara de la aeroport.
"M-am plimbat prin D/Town, stii?"
"Nu ma intereseaza impresiile!"

La Bucharest Grill am fost si eu o data. Ca mancare, doar salata de vinete se apropia si era chiar buna in rest, mici, saorma, slab de tot.
Romani? Cica erau vreo 2 dar nu lucrau atunci

[ http://i241.photobucket.com/albums/ff108/tsunnami/shaorma_zpsapycrvgh.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#94
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,881
  • Înscris: 20.10.2015

View Postmufa, on 20 februarie 2016 - 02:01, said:

Nu înțeleg de ce ar face cineva așa ceva și mai ales de ce s-ar mai și lăuda.

Nu stiu mai Mufo, pentru mine destinatia e mult mai putin importanta decat calatoria
Urasc avionul
Te urca la 10km si te-a izolat complet de viata asta
Vezi numai orase...

Sa iei pulsul acolo.., sa mai vezi o ferma, o gospodarie, un cruiser in patrulare, mai opresti la un restaurant familial care seamana cu o cantina si in care-ti zambeste o americanca rosie-n obraz si te serveste cu meatloaf 'n fries si o bere locala..
Am fost si eu intre Craciun si Anul Nou in 2014 din Detroit in Manhattan.
Alta calatorie mai lunga, pana in Charleston in SC, si abia astept vara sa strabat pana la Pacific continentul.
De cateva ori am fost in Manchester, NH unde avem un plant si un centru tehnic, de fiecare data aleg alt traseu
Cum faceam de fapt si din Romania. Mergeam cu serviciul de 4-5 ori pe an la Nantes (unde aveam echipa cu care lucram), din Bucuresti. In 5 ani o singura data am folosit avionul, in rest, imi "distrugeam" weekendul cu masina sau motocicleta, dar nu regret nimic

Intr-o iarna era "viscol mare", ningea serios si pe autostrada se pusese de vreo 3mm, :lol:
Am plecat din Nantes vineri pe la 12 noon.
Am dormit pe la Metz, Sambata am fost la ceva cumparaturi in Auchanul mare din Luxembourg si, treceam spre casa prin Germania.
Ma conectez la radioul american din Germania si aflu ca datorita vremii (4mm de zapada), Aeroprotul din Frankfurt e inchis, :lol:
Imi sun colegul rus care plecase cu taxiul la aeroport de la 11, vineri, odata cu mine. Nantes-Paris, Paris-Frankfurt, Frankfurt-St Petersburg.
Era de aproape 24 de ore in aeroport.
"Vin mah sa te iau sa te duc io?", :lol:
Seara ajungeam la Hotel Phoenix din Arad unde o bucatareasa imi pregatea doar pentru mine ciolan pe varza acra (plangandu-ma o data ca astia prin Banat nu prea le aveau cu varza acra)
Cum dracu sa dau eu aventurile astea pe o calatorie cat mai izolata de realitate?

Construieste-mi un pod peste Atlantic si o sa fiu primul sa treaca pe el, chiar daca nu vad nimic decat ocean si cer..

#95
caesar_sw

caesar_sw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 419
  • Înscris: 16.04.2003
Nu am mai scris demult, dar as raspunde la acest topic pentru ca probabil e o problema majora la noi a tuturor adolescentilor dornici sa faca ceva in viata.
In primul rand conteaza foarte mult ce iti place tie sa faci in viata..

Daca vrei sa ramai alaturi de rude si sa traiesti in Ro, uite aici un exemplu bun de luat in calcul:

http://forum.softped...sc/page__st__54

Un alt exemplu ar fi un prieten, dr chirurg care si-a deschis clinica si a renuntat la a mai profesa in spital pentru pentru a evita sistemul de spagi si in felul asta are un venit legal.
Ideea e ca ei sunt printre elite si probabil ar fi reusit oriunde si afara si in tara.Sunt oameni dedicati care au muncit si vor sa faca performanta.

Vorbind de omul de rand, sunt domenii unde se castiga bine si in RO in orasele mari si nu numai: IT, sanatate, consultanta financiara, constructii, invatamant (cei care mediteaza).

Sigur, afara se castiga mai bine decat in RO, vorbim de oameni de rand dar nici acolo nu-i totul perfect. Eu de ex am o problema cu imigrantii care au invadat vestul si care au compromis ideea de lume civilizata(nu e vorba de imigrantii recenti, vb de imigranti in general). In US/Ca cam la fel.
Eu am lucrat afara pe perioade determinate, fara a avea intentia de a ramane. Am luat in calcul si varianta asta dar am considerat ca e bine cel putin pentru moment sa ma intorc.

Conteaza f mult cum incepi si pe ce profesie te axezi dar mai ales ce-ti doresti sa faci.
Ex.: In cercetare nu o sa castigi prea mult in Ro, dar de obicei geniile nu au nevoie de mai mult de o garsoniera, tigari si o ciorba.

Poti incerca sa mergi afara sa lucrezi perioade determinate, daca iti place..ramai daca nu vi acasa. Oricum nu trebuie sa pierzi contactul cu ce se intampla afara chiar daca decizi sa ramai.

Edited by caesar_sw, 20 February 2016 - 09:32.


#96
nicusan75

nicusan75

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.04.2008

View Postmanoman, on 26 ianuarie 2016 - 15:20, said:

Pleaca nene, avem deja destui ca tine aici, nu mai avem nevoie de alti tradatori gata sa-si vinda tara pentru o ciozvirta.
O prostie de sfat. Avem o viață. Aici nu trăim. Doar supraviețuim. Reține că stau bine cu salariul și condițiile de trai, serviciu și  altele. Nu se compară condițiile și mai ales oamenii din occident cu ce avem noi. Sigur este și vina noastră că nu vrem mai mult.

#97
bila1000

bila1000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,346
  • Înscris: 12.08.2010
Trist dar adevarat in Romania este greu dar si in afara poate fii cel putin tot atit de greu.In general se cauta in afara ca si forta de munca de la necalificati, soferi pina la nivelul mai de sus doctori ingineri.Daca esti olimpic nu este garantat ca vei reusi-este si acolo concurenta.Banii aici ca si acolo se fac cu multa multa munca nu exista cale de mijloc.

#98
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,586
  • Înscris: 11.02.2016

View Postradu_cepoiu, on 26 ianuarie 2016 - 14:56, said:

Sunt in clasa a 11-a. Cam 17 ani. Intr-o zi, mergeam cu profesorul de mate la o olimpiadă, împreună cu alți elevi. Profesorul, unul foarte bun, ne-a intrebat dacă avem de gând să rămânem in România (intrebare pusă pe coborâșurile gropilor de pe șosea). I-am spus că încă nu m-am hotărât. El mi-a răspuns că generația lui a stat și a răbdat, dar noi să plecăm unde vedem cu ochii. De atunci, de fiecare dată când plec de la școală, numai asta am in cap. Ce sfaturi imi dați, să plec sau nu?
Mda.....emigrare.......mereu ma gandesc si eu la asta. :( din pacate. Si nu, nu as pleca din cauza salariului care e de rahat, as pleca din cauza oamenilor, din cauza nesimtirii romanilor, din cauza ca daca esti bun in romania esti luat de prost, ai multe de pierdut, toata lumea te ia la misto toata lumea incearca sa te fure sa te omoare pentru orice prostie, sa dea vina pe tine :( rar gasesti lume civilizata.
Ce pot sa zic despre lumea de la mine de la tara? Numai lume nesimtita! :( esti corect te ia de fraier. Ii rogi sa nu mai faca ceva ei o considera gluma! Toti sunt buni numai sa rada de tine...... Greu gasesti prieteni adevarati aici, toti te considera prieten doar cand au nevoie de tine, cand le poti oferi ceva, cand ii poti ajuta dupa se prefac ca nu te mai cunosc, te considera un simplu om. Am avut un "prieten" pe care.l cunosteam de mic, am copilarit cu el, il consideram prieten da' nu era :( tot ce faceam faceam cu el, il ajutam mereu cu placere....timpul a trecut, prietenul meu a simtit gustul banilor, sora lui sa dus in alta tara la....... :naughty: a adus bani acasa, s.a realizat in viata iar acum pe mine se face ca nu mai ma cunoaste :( ba mai mult a ajuns sa se comporte foarte urat cu mine :(
Cumnata mamei mele, o femeie mai saracuta la fel, cand a avut nevoie de noi ne considera prieteni, cand n.a mai avut ne.a dat cu sutul in fund.....
Ce sa mai zic de vecinii nu te poti intelege in niciun fel cu ei :(
sa nu mai amintesc de medici care daca nu le dai bani zbiara la tine si te trateaza cu mult dispret, cei de la institutiile publice toti iti vor intoarce spatele. Televiziunea, un rahat de televiziune!!! Au facut toti tiganii analfabeti vedete si cei care meritau mai mult sa apara la tv zac in umbra nepasarii. Peste tot la tv cazuri de copii bolnavi sa impresioneze publicul ca sa se imbogateasca ei din reclame!!! Toti cei care sunt mai mari, mai cu bani te vor lua la misto, vor rade de tine, Toti!!!!!


Frate, asculta.ma pe mine, iti dau un sfat:
Cu prima ocazie FUGI DIN ROMANIA SI NU TE MAI UITA IN URMA, uita tot, nu.ti mai adu' aminte de tara asta, si nici de oameni, de nimic!!! FUGI!!! FUGI ORIUNDE!!!!

#99
lyrics_song

lyrics_song

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 19.01.2016
Oricine poate calatori, poti merge la studii, dar nu inseamna si ca ei te vor pastra acolo.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate